Anti φρύδι Piercing

Αν και τρυπήματα σώμα είναι μέρος των διάφορων πολιτισμών καθώς και αρκετούς αιώνες, Σκουλαρίκια φρύδι είναι κάτι που είναι εντελώς νέα. Αν και αυτό το είδος του piercing θεωρείται ότι είναι αρκετά σύγχρονο, θα κερδίζει σιγά-σιγά δημοτικότητα μεταξύ των νέων. Μεταξύ των διαφορετικών τύπων piercings φρύδι, το piercing φρύδι αντι λέγεται ότι είναι το πιο πρόσφατο. Anti piercing φρύδι είναι αυτό που γίνεται ελαφρώς κάτω από το κατώτατο τροχιά του ματιού, ακριβώς στον πάνω ζυγωματικών. Ακριβώς όπως και όλες τις άλλες μορφές τρυπήματα φρύδι, ακόμη και τρύπημα φρύδι αντι είναι μια επιφάνεια piercing δηλαδή το piercing γίνεται ακριβώς κάτω από το δέρμα και δεν αγγίζει καν κάποιο από τα μύες του προσώπου ή των οστών. Ας ρίξουμε μια αναλυτική ματιά στο νεότερο μόδα μεταξύ των νέων, το τρύπημα φρύδι δασμού. Μάθετε περισσότερα για διαφορετικούς τύπους διαπερνήσει σωμάτων.
Anti φρύδι Piercing Πληροφορίας
Του piercing φρύδι αντι είναι επίσης γνωστό ως τρύπημα δάκρυ, ακόμη και τα δάκρυα. Ο λόγος για αυτό piercing έχουν γίνει δημοφιλής είναι επειδή βελτιώνει σημαντικά την όψη του προσώπου, ιδίως από τα μάτια. Ωστόσο, πριν κάποιος κάνει μια απόφαση για να πάρει αυτό piercing γίνει, είναι σημαντικό να συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες σχετικά με αυτό το είδος του piercing. Διαβάστε περισσότερα στο φρύδι διάτρηση του κόστους.
Anti Piercing φρύδι: Διαδικασία
Ο σημαντικότερος παράγοντας όταν πρόκειται για κάθε είδος του piercing είναι ένα καλό και έμπειρο διατρυπών body. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στην περίπτωση της καταπολέμησης των φρυδιών piercing, επειδή ένας άπειρος διατρυπών δεν μπορεί να το κάνει σωστά που μπορεί να προκαλέσει ορισμένα προβλήματα. Έτσι, πριν από την επιλογή διατρυπών, έρευνα καλά και να επιλέξουν εκείνον που είναι ειδικός σε αυτό piercings επιφάνεια. Ενώπιον του piercing γίνεται, ρίξτε μια ματιά στα εργαλεία που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για διάτρηση διαδικασία. Σιγουρευτείτε ότι τα μέσα έχουν αποστειρωθεί, ούτως ώστε να αποφευχθεί κάθε είδους φρύδι piercing λοίμωξη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης.
Όταν είστε απόλυτα σίγουροι για την body piercing τα studio και το διατρυπών, θα σας ζητηθεί να υπογράψει ορισμένα έγγραφα. Στη συνέχεια, την περιοχή γύρω από τα ζυγωματικά σας καθώς και το δέρμα κάτω από τα μάτια θα πρέπει να καθαρίζονται με ένα βαμβάκι εμποτισμένο με οινόπνευμα ή απολυμαντικό. Μετά από αυτό, η διατρυπών θα σηματοδοτήσει την περιοχή που, πρέπει να διάτρητο. Το δέρμα γύρω από εκείνη την περιοχή θα στερεώνεται με το δάχτυλο και μια βελόνα θα εισαχθεί αργά στο δέρμα. Αφού η τρύπα είναι εντελώς πραγματικά στοιχεία, το διατρυπών θα καθαρίσετε μακριά το αίμα που βγαίνει κατά τη διάρκεια της διάτρησης. Το φρύδι αντι piercing πόνος είναι συνήθως ελάχιστα, ωστόσο, εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο διαπέρασε. Μετά από το αίμα καθαρίζεται, φρυδιού αντι διάτρηση κοσμήματα εισάγεται στην τρύπα που δημιουργείται από τη διάτρηση. Τα κοσμήματα που συνήθως χρησιμοποιείται για αυτό το είδος piercing είναι ένα barbell επιφάνεια ή μια κυρτή barbell. Η αιμορραγία θα συνεχιστεί για μερικά λεπτά και ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να κατέχει μια γάζα πάνω από το διαπεραστικό μέχρι να σταματήσει η αιμορραγία εντελώς. Διαβάστε περισσότερα στο φρύδι διάτρηση φροντίδα.
Anti Piercing φρύδι: Θεραπεία και την μετέπειτα παρακολούθηση
Ακριβώς όπως όλα τα άλλα τρυπήματα φρύδι, ακόμη και κατά piercings φρύδι θα πάρει 6 με 8 εβδομάδες για να επουλωθούν πλήρως. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι εξαιρετικά σημαντικό να ακολουθούν τις κατευθυντήριες γραμμές που έδωσε η διατρυπών προσεκτικά. Το piercing θα πρέπει να καθαρίζεται καθημερινά με μια λύση που με ένα μίγμα ζεστό νερό και θαλασσινό αλάτι. Αυτό πρέπει να γίνει τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Εκθέτοντας από το φρύδι αντι piercing στο ζεστό συμπιέζει Είναι επίσης απαραίτητο να αποφευχθεί η εμφάνιση κάθε είδους μόλυνσης στην περιοχή διάτρητο. Κάποιος πρέπει να αποφεύγετε να αγγίζετε ή μετακινώντας το τρύπημα με τα χέρια κάποιου, όπως αυτό μπορεί να προκαλέσει αντι φρύδι διάτρηση ουλές. Αν κάποιος τις εμπειρίες κάθε είδους πόνο ή μόλυνσης στην περιοχή διάτρηση, είναι αναγκαίο να συμβουλεύονται το γιατρό ή το διατρυπών αμέσως. Μάθετε περισσότερα για φρύδι διάτρηση κινδύνους.
Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για:? Προσώπου Τρυπήματα? Προσώπου Κατάλογος Τρυπήματα? Προσώπου Piercings Οδηγός? Ελπίζω όλες τις αμφιβολίες σας σχετικά με το αντι piercing φρύδι εκκαθαρίζονται με την ανάγνωση αυτού του άρθρου. Αν και το piercing φρύδι αντι λέγεται ότι είναι μια μακροχρόνια μια υπάρχουν πιθανότητες απόρριψης, εφόσον υπάρξει η κατάλληλη μέριμνα δεν έχει ληφθεί. Οπότε, αν σκοπεύετε να πάρετε μια διάτρηση φρύδι αντι, θυμηθείτε ότι είναι μια μεγάλη ευθύνη και θα πρέπει να φροντίζετε με το σωστό τρόπο, προτού να κάνεις επίδειξη μπροστά στους φίλους σας.