Evergreen μέριμνα των δένδρων,

Πηγαίνοντας από το πιο απλό ορισμό του δυνατού, τα αειθαλή δέντρα είναι τα δέντρα που έχουν πυκνό πράσινο φύλλωμα όλο το χρόνο. Αυτά τα δέντρα είναι αρκετά δημοφιλή ως καλλωπιστικά φυτά, λόγω πυκνά φυλλώματα τους, η οποία προσθέτει στην ομορφιά του τοπίου. Το πιο σημαντικό, αυτά τα αυτάρκης δέντρα απαιτούν ελάχιστη φροντίδα, η οποία είναι και πάλι θετικό σημείο, το οποίο ενεργεί υπέρ για την αύξηση της δημοτικότητάς τους. Πριν περάσουμε στην βασικά της αειθαλής μέριμνα των δένδρων, ας προσπαθήσουμε να πάρετε κάποιες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους εν γένει.
About αειθαλή δέντρα? Τα αειθαλή δέντρα συνήθως χαρακτηρίζονται από την ικανότητά τους να διατηρούν το φύλλωμα όλο το χρόνο. Αυτό είναι ακριβώς απέναντι από φυλλοβόλα είδη δέντρων, τα οποία ρίχνουν τα φύλλα τους για ένα μέρος του έτους και να αναπτυχθούν νέα. Τα περισσότερα από τα αειθαλή δέντρα αυξάνονται σε τροπικό κλίμα, ενώ μερικοί αναπτύσσονται σε εύκρατο κλίμα. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός, είναι μερικά είδη αειθαλή δέντρα επίσης γνωστό για να διατηρηθεί σε πολύ πιο κρύες περιοχές του κόσμου. Τα περισσότερα από αυτά τα αειθαλή είδη δέντρου έχουν βελόνα όπως φύλλα, που είναι η προσαρμογή τους στην εξοικονόμηση νερού. Μια άλλη ενδιαφέρουσα πτυχή του κάποια αειθαλή είδη δέντρων κηρώδη φύλλωμά τους, το οποίο μειώνει σημαντικά την εξάτμιση της υγρασίας από τα φύλλα. Read more on τύπους αειθαλή δέντρα.
Πλεονεκτήματα του αειθαλή δέντρα? Φύλλωμα όλο το χρόνο και έρχεται ως ευλογία για αειθαλή δέντρα, καθώς δεν χρειάζεται να σπατάλης ενέργειας αυξάνεται νέο φύλλωμα κάθε άνοιξη, όπως κάνουν τα φυλλοβόλα ομολόγους τους. Παρά διατηρούν την ενέργεια, ενώ ρίχνοντας αργά παλιό φύλλωμα και αυξανόμενη νέο ταυτοχρόνως κατά τις διάφορες εποχές. Τα φύλλα αυτών των δέντρων να τους βοηθήσουν σε περισσότερους από έναν τρόπο. Δεδομένου ότι αυτές οι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά τα φύλλα πέφτουν στο έδαφος που αποσυντίθενται και να λειτουργήσουν ως φυσικά λιπάσματα για το δέντρο. Τα πυκνά φυλλώματα προβλέπει επίσης προστασία του φλοιού και υποκαταστήματα, δεδομένου ότι εξασφαλίζει ότι το φως του ήλιου και το χιόνι να διατηρούνται μακριά από αυτά.
Πώς να φροντίσει για ένα δέντρο αειθαλές;? Όντας αυτοτροφοδοτούμενη χαρακτήρα, αειθαλή δέντρα, σπάνια απαιτούν τόσο πολλή προσοχή όπως κάνουν άλλα είδη δέντρων. Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω μερικές άκρες των αειθαλών μέριμνα των δένδρων, που θα διασφαλίσει ότι το δέντρο σας μεγαλώνει καλά ενάντια σε όλες τις πιθανότητες. ? Ο καλύτερος χρόνος να φυτευτούν ένα αειθαλές δέντρο είναι η άνοιξη, όταν παγετός έχει εξαφανιστεί, αλλά ο καιρός εξακολουθεί να είναι δροσερό και some βροχή άνοιξη αναμένεται. · Αν και αυτά τα δέντρα μπορούν να αυξηθούν πολύ συνηθισμένο χώμα, με καλά στραγγισμένο εδάφους είναι ένα πλεονέκτημα, δεδομένου ότι διασφαλίζει ότι οι ρίζες παίρνουν επαρκή ποσότητα νερού. ? Hot ξηρού καιρού, ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι γνωστό να λάβει διαστάσεις και στην αειθαλή δένδρα, και ως εκ τούτου απαιτούν σημαντικές ποσότητες νερού κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. ? Αν και το πότισμα των δέντρων, στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να παρέχει μια σημαντική ποσότητα νερού, το οποίο θα μπορούσε τουλάχιστον να διηθηθεί 6 ίντσες βαθιά στο έδαφος. ? Αυτά τα δέντρα δεν απαιτούν πραγματικά καμία πρόσθετη τα λιπάσματα, τα φύλλα των δέντρων που εμπίπτουν στο έδαφος αποσυντίθενται και να ενεργούν ως φυσικό λίπασμα. ? Το χειμώνα, τα δέντρα αυτά become ενδέχεται να κάψει το χειμώνα λόγω της υπερβολικής άνεμο και τον ήλιο το χειμώνα. Για να αποφευχθεί αυτό, θα πρέπει να τους παρέχουν ιδανικά με άφθονη ποσότητα νερού κάπου στα τέλη του φθινοπώρου, λίγο πριν από το έδαφος παγώνει. ? Η καλύτερη στιγμή για να κλαδεύω τα αειθαλή δέντρα είναι η άνοιξη, λίγο πριν εμφανιστούν τα νέα μπουμπούκια. Ιδανικά, θα πρέπει να κλαδέψετε το δέντρο με τέτοιο τρόπο ώστε το εσωτερικό υποκαταστήματα συνεχίσει να αυξάνεται, και να διευκολύνει ένα πυκνό φύλλωμα. ? Άλλα τότε αυτές οι συμβουλές για το πώς να φροντίσει αειθαλή δέντρα, θα πρέπει επίσης να σιγουρευτείτε ότι το δέντρο σας είναι ασφαλής από τα τρωκτικά, τα οποία τείνουν να τρέφονται από τις ρίζες των φυτών, αλλά και ελαφιών, τα οποία τείνουν να τρέφονται με τα βλαστοί του φυτού. Πρέπει επίσης να κρατήσετε ένα κομμάτι για την ανάπτυξη του δέντρου, και ελέγξτε για τα σημάδια της κακής υγείας και να παρακολουθήσουν σε αυτά, αν βρείτε κανένα.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αειθαλή φυτά:? Ταχέως αναπτυσσόμενη αειθαλή δέντρα? Evergreen αντιστάθμισης δέντρα? Προσδιορισμό των διαφόρων κατηγοριών της Evergreen Θάμνοι? Εάν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές για την περιποίηση αειθαλές δέντρο θρησκευτικά, το δέντρο σας θα αυξηθεί αρκετά καλά και να αναπτυχτούν για αρκετά χρόνια. Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι από συμβουλές για αειθαλή μέριμνα των δένδρων, που δίνονται εδώ είναι γενικού χαρακτήρα, και ως εκ τούτου δεσμεύεται να διαφέρουν από το ένα είδος στο άλλο.