Βάσεις τοίχου για επίπεδες τηλεοράσεις οθόνης

Επίπεδες τηλεοράσεις ενισχύσει την οπτική εμπειρία παρέχοντας μεγάλη σαφήνεια και υποδοχή, και χρησιμοποιώντας τοίχο αναρτήσεις για επίπεδη οθόνη τηλεόρασης χαρά, κάποιος μπορεί σώσει ακόμη πολλή χώρο. Ορισμένοι προτιμούν να διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης τους σε ένα τραπέζι ή ένα πόδι, αλλά μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να συνδέσετε στην τηλεόραση επίπεδης οθόνης στον τοίχο, με αποτέλεσμα να πάρει μια πολύ χώρο που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς.
Σύνδεση these τοίχου αναρτήσεις για τηλεόραση με επίπεδη οθόνη δεν είναι τόσο σκληρή όσο φαίνεται, και ο καθένας να το κάνει. Φυσικά, θα ήταν καλύτερα να έχουμε κάποιον έμπειρο βάζουμε επάνω για σας, αλλά αν είστε πρόθυμοι να δοκιμάσουν τις δεξιότητες και την τύχη σου, μπορείτε να το τραβήξει από αρκετά εύκολα. Το καλύτερο τοίχος αναρτήσεις για επίπεδης οθόνης τηλεοράσεις δυνατόν να προέρχονται τα καταστήματα όπου αυτές τηλεόρασης είναι διαθέσιμα. Τα πρώτα συστημάτων οικιακού κινηματογράφου με τηλεόραση επίπεδης οθόνης συνηθίσει να έρχονται εξοπλισμένα με τα μοναδικά περίπτερα τους, αλλά αυτά τα στηρίγματα τοίχου για επίπεδες τηλεοράσεις είναι οικουμενικά τώρα, και οποιαδήποτε τηλεόραση με επίπεδη οθόνη μπορούν να τοποθετηθούν σε αυτές. Αυτό έχει καταστήσει την όλη διαδικασία πολύ απλή πράγματι.
Μέρη Βάσεις τοίχου? Το καθολικό στηρίγματα τοίχου για επίπεδη οθόνη τηλεόρασης που είναι διαθέσιμες στην αγορά έχουν σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε σήμερα, απολύτως κανέναν να τους χρησιμοποιήσετε. Όλα αυτά τα στηρίγματα τοίχου έρχονται με ένα πιάτο τοίχο που μπορούν να συνδέονται με την αντιμετώπιση του τοίχο ή σε κέντρο διασκέδασης κάποιου είδους, και περιέχουν επίσης ορισμένες ράγες, τα οποία αποκτούν επισυνάπτεται στο πίσω μέρος του TV. Το σετ τηλεόρασης έρχεται εξοπλισμένος με ένα μάτσο τρύπες με τρυπάνι πίσω τους, και το τείχος βάσεις για επίπεδη οθόνη τηλεόρασης έχουν τοποθετηθεί σε αυτές τις οπές για την εξασφάλιση της τηλεόρασης. These αναρτήσεις είναι πολύ απλός στη χρήση της τηλεόρασης και έχει επίσης μεγάλη ευελιξία κατά την τοποθέτηση. Μπορείτε να μετακινηθεί από αριστερά προς τα δεξιά με ευκολία, ενώ μπορεί επίσης να εξαλειφθεί εντελώς από το βουνό, με σχεδόν καμία προσπάθεια.
Περίπου ο Mounts? Αυτά όλα αναρτήσεις για επίπεδη οθόνη τηλεόρασης είναι κατασκευασμένα εξολοκλήρου από χάλυβα, και αποσκοπούν βασίζεται στην μέγεθος οθόνης της TV που θα τοποθετηθεί αυτούς. Όταν αγοράζετε ένα τοίχο σίγουρα θα χρειαστεί να ψάξετε για ένα βουνό που διαθέτει τηλεόραση του συγκεκριμένου μέγεθος που έχετε στην κατοχή σας. Ο απλούστερος στον τοίχο θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει μια τηλεοπτική συσκευή που κυμαίνεται 26 έως 42 ίντσες, και θα είναι σε θέση να αντέξει βάρος των £ 100, κατ 'ανώτατο όριο. Μια στάση για μια ίντσα 42-50 τηλεόραση θα διοργανώσουν περίπου £ 150. Wall αναρτήσεις για επίπεδη οθόνη τηλεόρασης, οι οποίες είναι γραφτό να κατέχουν πολύ σηκώνω βάρη είναι επίσης γνωστή ως «δύο-stud αναρτήσεις».
Η καλύτερη δυνατή θέση της τηλεόραση πρέπει να περίπου 1 ίντσα από τον τοίχο πάντοτε, και δεδομένου το σετ δεν μπορεί να γέρνει ή μετακινηθεί στο μέλλον, θέση της χρειάζεται να τέλεια. Εξασφαλίστε ότι έχετε συνδέσει το σύνολο στο σωστό ύψος και τη θέση, γιατί αν θέλετε να αλλάξετε τη θέση αργότερα, θα έχετε επισυνάψετε ξανά ολόκληρο τοίχο και κατόπιν να επανασυνδέσετε την επίπεδη οθόνη τηλεόρασης σε αυτήν. Για τους ανθρώπους που αισθάνονται να θέλετε να αλλάξετε τη γωνία μετά, τοίχου tilt βάσεις για τηλεόραση με επίπεδη οθόνη είναι επίσης διαθέσιμα. Αυτοί μπορούν να γέρνει οποτεδήποτε να αλλάξετε την γωνία προβολής, και είναι πιο χρήσιμο που εν στάσει αναρτήσεις. Μπορείτε επίσης να μάθετε περισσότερα σχετικά με τηλεοράσεις LCD και Plasma τηλεοράσεις.
Ενδιάμεσα επίπεδα τηλεοράσεις δεν είναι εντελώς επίπεδες από την πίσω, και έχουν προεξέχοντα κουτί στο πίσω μέρος που είναι γνωστό ως modular κουτί. Το δομοστοιχειωτό κουτί περιέχει όλες της τηλεόρασης διεπαφές και κυκλώματα. Για κάποιον που είναι ιδιοκτήτης αυτού του τύπου τηλεόραση επίπεδης οθόνης, την κλίση βουνό θα ήταν η πλέον κατάλληλη. Άλλη μοντέλο ελαφρώς φτηνών τοίχου αναρτήσεις για τηλεόραση επίπεδης οθόνης είναι τα αρθρώνοντας τοίχο αναρτήσεις. Αυτοί είναι που προορίζονταν για μικρότερα μεγέθη τηλεόραση, και αυτά τα στηρίγματα ώστε η τηλεόραση να περάσει μακριά από το συνημμένο τοίχου σε ένα βραχίονα που περιέχει. Μαζί με αυτόν, αυτές οι αναρτήσεις να δώσετε κλίση και την τηλεόραση επάνω και κάτω και περιστρεφόμενη it από αριστερά προς τα δεξιά.
Υπάρχουν μερικές περισσότερες εκδόσεις του στηρίγματα τοίχου για τηλεόραση επίπεδης οθόνης που είναι διαθέσιμα στην αγορά, και αυτά αγοράζονται από άτομα που έχουν κάποιες συγκεκριμένες προτιμήσεις. Υπάρχουν οι βάσεις για τοίχο τηλεόραση επίπεδης οθόνης με ράφια, υπάρχουν ο τοίχος οροφή αναρτήσεις, υπάρχουν και τα στηρίγματα τοίχου που επιτρέπουν μια περιστρεφόμενη 90-βαθμού, και υπάρχουν ανασυρόμενη αναρτήσεις επίσης. Επιλέξτε αυτό που θέλετε περισσότερο, και να κάνετε μια σοφή απόφαση γι 'αυτό. Το μέσο κόστος αυτών των στηρίγματα τοίχου για επίπεδη οθόνη είναι 50 δολάρια - $ τα 350. Εξαρτάται πραγματικά από ποιο τύπο έχετε αγοράσει, και τι όλα τα χαρακτηριστικά που έχει.
Επίσης δείτε τα ακόλουθα:? Επίπεδη οθόνη τηλεόρασης Βάσεις? Πώς να τοποθετήσει μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης? Πώς να τοποθετήσει μια τηλεόραση με επίπεδη οθόνη σε Τείχους Τοποθέτηση στον τοίχο αναρτήσεις για τηλεόραση με επίπεδη οθόνη είναι ένα εύκολο έργο, και μπορείτε να το κάνετε με τον ενισχύσεις της τάξεως των απλές οδηγίες. Όπως ίσως έχουμε δει, αυτή είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη εφεύρεση που καθιστά την οπτική εμπειρία σε φυσικό πρόσωπο, ενισχυμένη και όσο πιο άνετη γίνεται.