Ψάρια Pond Σχεδιασμού

Η ευγενής κινήσεις των ψαριών σε νερό έχουν τεράστια θεραπευτική δράση στο μυαλό μας. Ένα λεπτό περνούν παρακολουθώντας ψάρια κολυμπούν στο ενυδρείο ή λίμνη λέγεται ότι έχουν μια πολύ κατευναστική επίδραση στην ανθρώπινη μυαλό. Ως εκ τούτου, πολλοί προσπαθούν να χωρέσει ένα μικρό ενυδρείο στα σπίτια τους. Αν είστε τυχεροί που έχουμε ένα εκτεταμένο αυλή, τότε μπορείτε να θεωρήσετε μια λίμνη ψαριών. λίμνη με ψάρια, μαζί με τα υδρόβια φυτά είναι μια μεγάλη ιδέα σχεδιασμό τοπίου. Ωστόσο, θα χρειαστεί να εξετάσει μερικούς παράγοντες πριν πάει για σχεδιασμό ψάρια λίμνης. Περισσότερες πληροφορίες για ψάρια ενυδρείων.
Λιμνούλα με ψάρια Σχεδιασμός Ιδέες
Τύπος της υδρόβιας ζωής? Αυτό είναι το κύριο παράγοντα πρέπει κανείς να λάβει υπόψη κατά το σχεδιασμό μια λίμνη ψαριών. Το είδος των ψαριών αποφασίζει το μέγεθος της λίμνης, καθώς και την επιλογή των άλλων υδρόβιων φυτών. Για παράδειγμα, αν σχεδιάζετε να έχουν koi ψάρια, θα χρειαστεί ένα αρκετά μεγάλο λίμνης koi, δεδομένου ότι koi τείνει να αυξηθεί σε ένα τεράστιο μέγεθος σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης, θα πρέπει να περιορίζουν την ποσότητα των υδρόβιων φυτών, καθώς koi τους κατατρώγει. Ωστόσο, goldfish μπορεί ειρηνικά ζουν σε μικρότερες λίμνες με άλλα φυτά. Περισσότερα για τα είδη ψαριών ενυδρείου.
Επιλογή της ιστοσελίδας? Μόλις αποφασιστεί οι κάτοικοι της λίμνης ψαριών σας, γίνεται πιο εύκολο να επιλέξετε την κατάλληλη τοποθεσία για τη λίμνη σας. Κατά προτίμηση, οι ψάρια λίμνης πρέπει να είναι όσο πιο κοντά στην κατοικία σας όσο το δυνατόν, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να απολαύσετε την άποψή της και επίσης να κρατήσει ένα προσεκτικό μάτι. Όπως προαναφέρθηκε, το μέγεθος της λίμνης, θα εξαρτηθεί από το διαθέσιμο χώρο, καθώς και τους επιβαίνοντες. Στην ιδανική περίπτωση, μια λίμνη ψαριών θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 πόδια βαθύ με χωρητικότητα 1000 γαλόνια νερού. Αν ζείτε σε μια περιοχή πολύ κρύο, τότε μπορείτε να πρέπει να κάνει πρόβλεψη για τουλάχιστον 12''και 16''του χώρου κάτω από τη ζώνη κατάψυξης.
Μια άλλη σημαντική εκτίμηση, ενώ την επιλογή περιοχής για τη λίμνη ψάρια είναι η τοποθέτηση των δέντρων. Εάν έχετε δέντρα περιβάλλουν την λίμνη, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσει προβλήματα στο μέλλον. Φυλλοβόλα και κωνοφόρα είναι γνωστό ότι μειώνει την ποιότητα του νερού, ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να φυτευτούν μακριά από τη λίμνη. Τα φύλλα και άλλα συντρίμμια από τα δέντρα που εμπίπτουν στη λίμνη μπορούν να απαιτούν τακτική καθαρίσει και να μπορούν να προσθέτουν στο κόστος συντήρησής σας. Επιπλέον, οι ρίζες των γύρω δέντρων μπορούν να προεξέχουν and ζημιά προσεκτικά κατασκευασμένη ψάρια λίμνης σας. Το νερό βροχής απορροής πρέπει επίσης να ληφθεί μέριμνα, καθώς το βρόχινο νερό μπορούν να φέρουν λίπασμα ή άλλα χημικά που μπορεί να είναι επιβλαβής για την υδρόβια ζωή στη λίμνη σας. Περισσότερα σχετικά με λίμνης koi συντήρησης.
Σχεδιασμός και εφαρμογή? Αυτό είναι το τελικό στάδιο των ψαριών λίμνη σχέδιό σας, εντός του οποίου είστε υποχρεωμένοι να επιλέξουν έναν κατάλληλο σχεδιασμό σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Στην περίπτωση που αναρωτιέστε για το πώς να σχεδιάσουν μια λίμνη με ψάρια, τότε μπορείτε να επιλέξετε μια λιμνούλα με ψάρια λογισμικού σχεδιασμού που ενδέχεται να μπορείτε να σχεδιάσετε μια λιμνούλα σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις σας. Ένα συγκρότημα που παρέχονται, ρητίνη σφραγισμένο σχέδιο παρέχει τη βάση για την οικοδόμηση μια ιδανική ψάρια λίμνης. Πριν να ξυπνάει το χώμα για την κατασκευή λίμνης, θα πρέπει να προετοιμάζονται με ενδελεχή σχέδιο που απεικονίζει τις θέσεις του βυθού αποχετεύσεις, σωληνώσεις, λίμνη φίλτρα, ξαφριστών and λιμνούλα αντλίες.
Διαβάστε περισσότερα για Νερό Κηπουρική · ψάρια δεξαμενή · ελπίζω τα ψάρια λίμνης σχεδιαστικές ιδέες που σε αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει στην οικοδόμηση μια όμορφη λίμνη με ψάρια. Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία για την εγκατάσταση των ψαριών λίμνης συνέλευση, μη διστάσετε να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία που αφορά άμεσα με τη ζωή των ψαριών σας.