Γαλλικά Εντατικής Κηπουρική

Όπως το όνομα προτείνει, η Γαλλική εντατική κηπουρική αναπτύχθηκε στη Γαλλία, από όπου εξαπλώθηκε σε άλλα μέρη της Ευρώπης και του κόσμου. Αυτή η μέθοδος είναι επίσης γνωστή ως βιοδυναμική γεωργία, Marais συστήματος και τετραγωνικών ποδιών κηπουρική. Ο κύριος στόχος πίσω από αυτή τη μέθοδο, για τη δημιουργία μέγιστη απόδοση σε λιγότερο δυνατό χώρο. Αν και αυτή η μέθοδος αψηφά ορισμένες προκαταλήψεις σχετικά με τη γεωργία και τη βιολογική γεωργία, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό.
Τι είναι η γαλλική Εντατικής κηπουρικής;
Γαλλική εντατική κηπουρική είναι μια μέθοδος που επινοήθηκε στη μέγιστη δυνατή απόδοση, με τη βοήθεια των ιδιαίτερα αλλαγές στη διαρρύθμιση κήπο και χρησιμοποιώντας βιοδυναμική γεωργικές τεχνικές. Πέρα από το να είναι παραγωγικοί, με αυτή τη μέθοδο μια τεράστια ποικιλία των καλλιεργειών μπορούν να παράγονται εντός του περιορισμένου χώρου. Ο σχεδιασμός είναι εξαιρετικά σημαντική στο γαλλικό εντατική κηπουρική και ο τύπος της καλλιέργειας και η μέθοδος ανάγκης φύτευσης που θα καθοριστούν προσεκτικά καλά εκ των προτέρων.
Μια μοναδική πτυχή της γαλλικής εντατική κηπουρική είναι η χρήση των αντληθέντων κρεβάτια. Τα κρεβάτια κηπουρικής είναι τεράστια που επιτρέπει στους ανθρώπους να περπατήσετε μέσα από ολόκληρη την περιοχή προκειμένου να διατηρήσει τον κήπο. Τα κρεβάτια κήπων είναι ξέθαψαν δύο φορές, δηλαδή ότι το έδαφος είναι κάτω χαλαρά και εργάστηκε επάνω. Λόγω αυτού, το φως και αφράτο χώμα που παράγονται τα οποία η ίδια βελτιωθεί με προσθήκη χούμο και λιπασματοποίησης, που οδηγεί σε ένα σεβαστό της ανάπτυξης των φυτών με μεγάλες και βαθιές ρίζες.
Αντί πεπλατυσμένη κρεβάτια κήπων, γαλλική εντατική κηπουρική συνήγοροι mounded κρεβάτια που αυξάνουν την επιφάνεια και ως εκ τούτου διευκολύνουν τη φύτευση. Για την ίδρυση αυτού του είδους τα κρεβάτια Χρειάζεται πολλή προσπάθεια, αλλά τους ανθρώπους να αισθάνονται αξίζει τον κόπο, καθώς η απόδοση είναι εξαιρετική. Για τη διατήρηση από το κρεβάτι κήπο, πρέπει να ποτίζονται ελαφρά καθημερινά μαζί με τακτική προσθήκη λίπασμα και τα λιπάσματα.
Plant απόσταση είναι ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό της γαλλικής εντατική κηπουρική. Τα φυτά καλλιεργούνται σε μικρή απόσταση μεταξύ τους που διασφαλίζει τη διαμονή τους στο έδαφος υγρό και αποτρέπει την ανεπιθύμητη αύξηση ζιζανίων. Οι διάφορες γαλλικές μεθόδους εντατικής κηπουρικής συζητούνται κατωτέρω.
Διαβάστε περισσότερα για τα εργαλεία κήπου και αξεσουάρ κηπουρικής.
Γαλλική μεθόδων εντατικής κηπουρικής
Περικοπή των αλιευμάτων? Όσον ανά τις κλιματικές συνθήκες, που συνήθως παίρνει πολύ μήνες να συγκομίσει μια συγκομιδή στον ίδιο χώρο όπου μια καλλιέργεια παρελθόν ήταν συγκομιδή. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, γρήγορη ωρίμανση των καλλιεργειών ή γρήγορα αναπτυσσόμενη όπως τα κρεμμύδια ραπανάκι, και τα μαρούλια μπορούν να αυξηθεί για να αξιοποιήσει το ρελαντί χώρο.
Inter-καλλιέργεια · στο πλαίσιο αυτό τη μέθοδο, να χρησιμοποιήσει όλο το διαθέσιμο χώρο κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μια ταχέως ωρίμανση καλλιέργεια φυτεύθηκαν σειρές των καλλιεργειών που αναπτύσσονται με αργό ρυθμό. Quick ωρίμανση καλλιέργειες όπως τα κρεμμύδια, μαρούλι ή ραπανάκι μπορούν να φυτευτούν μεταξύ (ή εντός) σειρές των φυτών αργής ωρίμασης, όπως ντομάτες λάχανο ή μπρόκολο.
Διαδοχή φύτευσης? Αυτή η μέθοδος γαλλικής εντατικής κηπουρικής περιλαμβάνει φύτευση την ίδια quick-ωρίμανση των καλλιεργειών σε διάστημα 1 έως 4 εβδομάδες. Plant μία γραμμή κάθε ένα από τα μαρούλια, ραδίκια, σπανάκι και το αφήνουμε λίγο χώρο γύρω από τη φύτευση, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν αργότερα. Μετά από μια εβδομάδα, ένα ακόμα εργοστάσιο σειρά καθένα από όλα τα φυτά και να κάνει το ίδιο μία εβδομάδα αργότερα, καθώς και. Στη συνέχεια, όταν μία γραμμή η συγκομιδή, η δεύτερη θα είναι έτοιμο και ούτω καθεξής. Τούτο θα διασφαλίσει μια συνεπή παροχή γρήγορη ωρίμανση λαχανικών σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.
Relay φύτευσης · ​​Σε relay φύτευση, μια τελείως διαφορετική καλλιεργειών είναι φυτευτεί στον ίδιο χώρο όπου μια καλλιέργεια είναι ακριβώς για να ωριμάσει. Αυτό σημαίνει ότι, όπως και όταν η νέα καλλιέργεια είναι προετοιμασμένη για τη συγκομιδή, η καλλιέργεια που φυτεύτηκαν μετά πήρε ένα πρώιμο πλεονέκτημα αρχή. Έτσι, περισσότερες καλλιέργειες μπορούν να φυτευτούν στον ίδιο χώρο σε όλη τη διάρκεια του έτους.
Wide σειρά φύτευσης? Μια παραλλαγή της μεταξύ καλλιεργητική μέθοδο, φαρδιά γραμμή φύτευσης συνεπάγεται φύτευση των φυτών σε ομάδες ή σειρές περίπου 1 με 4 πόδια ευρύ. Αν και το περπάτημα διάστημα μεταξύ των γραμμών μειώνει, η μέθοδος αυτή διευκολύνει την οικονομική χρήση των λιπασμάτων και του νερού. Επίσης είναι πιο σκληρή για τα ζιζάνια να αναπτυχθούν σε αυτό το είδος ρύθμισης. Κάντε δικτύων ώστε να καταστεί ευκολότερο για τη σήμανση από τμήματα και επιτρέπει την σωστή αξιοποίηση του χώρου.
Διαβάστε περισσότερα για διάφορες άλλες μεθόδους κηπουρικής:? Υδροπονικής κηπουρικής, οργανικές κηπουρική? Εσωτερική Κηπουρική · θα πρέπει να σημειωθεί ότι η γαλλική εντατική κηπουρική δεν είναι για τους ανθρώπους που επιδιώκουν την κηπουρική ως χόμπι. Μάλλον μόνο οι άνθρωποι που εργάζονται σκληρά και ειδικά για την κηπουρική πρέπει να το ξεκινήσει. Αφορά την σκληρή δουλειά, ειδικά στην προετοιμασία κρεβάτι και το στάδιο συντήρησης, έτσι δεσμευτεί μόνο κηπουροί πρέπει να δοκιμάσετε τη μέθοδο αυτή.