Εξαιρετικά στεγνά χέρια

Εξαιρετικά στεγνά χέρια και τα πόδια είναι ένα από τα κοινά προβλήματα που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Εντούτοις, μερικοί άνθρωποι βιώνουν αυτόν τον όρο, όλο το χρόνο. Μπορεί να είναι δυσάρεστη και δυσάρεστη γι 'αυτούς, καθώς και άλλους. Μπορούν να αποποιηθούν τις χειραψίες, ούτε καν αγγίζουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Εξαιρετικά στεγνά χέρια μπορεί να προκληθεί από διάφορους παράγοντες. Αυτό το άρθρο εξετάζει τις διάφορες πτυχές της εξαιρετικά στεγνά χέρια, συμπεριλαμβανομένων των αιτιών και την αποκατάσταση του.
Εξαιρετικά ξηρό χέρι Αιτίες
Μία από τις πιο κοινές αιτίες για τις άκρως στεγνά χέρια είναι η έλλειψη της υγρασίας, η οποία μπορεί να προκληθεί από μειωμένη πρόσληψη νερού ή την αδυναμία των κυττάρων του δέρματος για την παραγωγή σμήγματος. Το σμήγμα είναι το φυσικό έλαιο που παράγεται από τους σμηγματογόνους αδένες του δέρματος και είναι υπεύθυνος για τη σφράγιση στην υγρασία. Η πρόσληψη νερού μειώνεται, ο επίπεδα υγρασίας του σταγόνων δέρματος, καθιστώντας ξηρό. Ένα άλλο εξαιρετικά ξηρό προκαλέσει το δέρμα είναι η συνήθεια να πλένετε τα χέρια πολλές φορές. Οι χημικές ουσίες υπό μορφή λωρίδος σαπούνι στο δέρμα των φυσικών ελαίων του, οι οποίες είναι υπεύθυνες για την ευλυγισία του. Τακτική έκθεση σε σκληρά σαπούνια, όπως, απορρυπαντικό πιάτων, οικιακά καθαριστικά, ειδικά εκείνοι με λευκαντικά κλπ., μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε στεγνά χέρια. Συσσώρευση νεκρών κυττάρων δέρματος είναι άλλη αιτία για ξηρή ραγισμένα χέρια. Στην περίπτωση αυτή, τα νεκρά κύτταρα του δέρματος σχηματίζουν ένα στρώμα πάνω από την επιφάνεια του δέρματος που εμποδίζουν την απορρόφηση και τη διατήρηση της υγρασίας. Ξηρές κλιματικές συνθήκες μπορούν επίσης να προκαλέσουν στεγνώστε τα χέρια. Οι περισσότερες από τις παραπάνω δήλωσε αιτίες, οι οποίες είναι επίσης υπεύθυνες για την εξαιρετικά στεγνά χέρια στα παιδιά, είναι εύκολα να προληφθούν. Τα παρακάτω είναι μερικά εξαιρετικά ξηρό θεραπείες χέρια και μερικές άκρες και κατευθυντηρίων γραμμών σχετικά πρόληψη αυτής της πάθησης.
Εξαιρετικά Dry Remedy Χέρια
Μία από τις ευκολότερες θεραπείες για την εξαιρετικά στεγνά χέρια είναι να αποτραπεί η αιτία πριν δημιουργεί προβλήματα για σας. Εάν θέλετε να συγκρατεί υγρασία στο δέρμα, έχετε να πίνετε άφθονο νερό όσο 7 με 8 λίτρα ημερησίως. Τουλάχιστον δύο λίτρα νερού απαιτούνται από το σώμα, ανά ημέρα. Πρέπει να αποφεύγονται επανειλημμένες πλύσιμο των χεριών, ειδικά με σαπούνι. Εάν δεν μπορείτε να αποφύγετε κάτι τέτοιο, τότε, ισχύει ενυδατική κρέμα, after πλύσιμο των χεριών. Ενυδατικό σαπούνι χεριών θα είναι η καλύτερη επιλογή για αυτούς τους ανθρώπους. Αποφεύγεται η έκθεση των χεριών στον σκληρό σαπούνι και καθαριστικά οικιακής χρήσης, ή αλλιώς, η χρήση γαντιών από καουτσούκ, έτσι ώστε να προστατεύονται χέρια από το να στεγνώσει. Αποφύγετε την εν λόγω προϊόντα φροντίδας του δέρματος που μπορούν να επηρεάσουν τη φυσιολογική λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων. Προτείνεται επίσης εκείνο που ισχύει ζελέ αλόης βέρα στα χέρια και κρατώντας ότι είναι μια μέρα στην άλλη ευεργετική για στεγνά χέρια. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε ένα scrub και περιστασιακά, έτσι ώστε να αφαιρεθούν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Άλλη εξαιρετικά ξηρό επανορθώσει χέρια είναι να εφαρμόσει βαζελίνη στα χέρια και κρατήσει νυκτί για καλύτερα αποτελέσματα. Χρησιμοποιήστε ένα ζευγάρι γάντια βαμβακιού, μετά την εφαρμογή βαζελίνη στα χέρια. Μπορείτε να αντικαταστήσετε βαζελίνη με βιταμίνη Ε, που μπορούν να αγοραστούν σε κάψουλες. Χρησιμοποιώντας χλιαρό νερό για το πλύσιμο των χεριών είναι άλλη μέθοδος για την αντιμετώπιση εξαιρετικά στεγνώστε τα χέρια. Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν συσκευές ύγρανσης στο σπίτι τους, εάν ο αέρας μέσα στο σπίτι είναι πολύ ξηρό. Αυτό μπορεί επίσης να αποτρέψει το δέρμα και τα χέρια από το να στεγνώσει. Διαβάστε περισσότερα για τη φροντίδα των χεριών.
Τα παραπάνω δήλωσε ο εξαιρετικά ξηρό θεραπείες χέρια είναι πολύ εύκολο και ανέξοδο επίσης. Ωστόσο, εάν η ξηρή σκασμένα χέρια συνοδεύεται από κνησμό, ερυθρότητα, κλπ, είναι καλύτερο να αναζητήσουν ιατρική βοήθεια, όπως μπορεί να είναι ένα σύμπτωμα κάποιο άλλο πρόβλημα. Διαφορετικά, αυτά τα διορθωτικά μέτρα, θα σας βοηθήσουν στη λήψη χέρια σας μαλακό και εύπλαστο.