Silk Αναδίπλωση Nails

Συχνά, όταν είμαστε έξω με το χρονοδιάγραμμα της ημέρας μας, στα χέρια, τα δάχτυλα μας και τα καρφιά περάσει από πολλά έκθεσης αλλαγή του καιρού. Ακόμα κι αν δεν είστε πολύ της μόδας προσανατολισμένη ή το ύφος συνειδητό, θα πρέπει να ασχοληθούν με τα νύχια σας να τους δούμε ευπαρουσίαστο και όμορφο. Στις διάφορες μεθόδους και τεχνικές που είναι διαθέσιμες να δώσουν τα νύχια σας ότι τέλειο βλέμμα, ένας από τους πολύ αποδοτικούς τρόπους να κάνει έτσι είναι τα νύχια τυλίξτε μετάξι.
Silk νύχια τυλίξτε είναι κομμάτια από διαφορετικά υλικά, με μετάξι, που είναι κομμένα σε σχήμα των νυχιών σας και μπορεί να επισυνάπτεται στην επιφάνεια του νυχιού. Τα χρησιμοποιούμενα υλικά να κάνουν αυτά τα καρφιά αναδίπλωση ως επί το πλείστον μεταξωτά και άλλοι περιλαμβάνουν σεντόνια και fiberglass. These τυλίξτε μεταξιού δε καρφιά προστατεύουν μόνο καρφιά από επιβλαβή στοιχεία, αλλά και να προσθέσει δύναμη και το μήκος τους. Ρίξτε μια ματιά σε μερικές εύκολες συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιούν τα νύχια τυλίξτε μεταξωτά και να διατηρούν τα κατάλληλα. Περισσότερα για το πώς να κάνουν σχέδια στα νύχια σας.
Silk Τυλίξτε Nails at Home
These νυχιών τυλίγει είναι πολύ πιο προτιμώνται από ακρυλικές καρφί αναδιπλώνεται, καθώς δεν προκαλούν κανένα πρόβλημα και είναι επίσης εύκολο να διατηρηθεί. Silk τυλίξτε τα καρφιά κοστίζουν περίπου $ 20 έως $ 25 και είναι εύκολα διαθέσιμες σε πολλά πολυκαταστήματα. Χρησιμοποιούνται σε φυσικά νύχια να ενισχύσουν άκρες τους και που τους εμποδίζουν το σπάσιμο. Δεδομένου παρακάτω μερικές αποτελεσματικούς τρόπους για να εφαρμόσουν το μετάξι αναδιπλώνεται σε νύχια σας και την προστασία τους από βλάβες. Περισσότερες πληροφορίες για ακρυλικά κατά νύχια / s νύχια gel.
Πώς το μετάξι Nails Αναδίπλωση
Όπως προαναφέρθηκε τα νύχια αναδίπλωση μετάξι είναι κατασκευασμένα από ίνες μεταξιού και έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν κοιτάξουμε τα καρφιά »και να τους προστατεύσει. Είναι πολύ ευκολότερο να αφαιρέσει και να μην μπορούν να προκαλέσουν οποιαδήποτε ζημία στην αρχική νυχιών σας. Περισσότερα για τεχνητά νύχια.
Βήμα 1? Αν έχετε καρφί πολωνικά στις νύχια σας, χρησιμοποιήστε remover να το βγάλει και αν δεν έχετε κανένα, βάλτε λίγο λάδι δημιουργία. Βουτήξτε ένα κομμάτι βαμβάκι στο αφαίρεσης και απαλά τρίψτε τα νύχια να το καθαρίσετε.
Βήμα 2? Clip νύχια σας σε μια ακόμα μορφή και αφαιρέστε το επιπλέον μήκος εφόσον υπάρχει. Χρησιμοποιήστε ένα ταξινομητής να τους αρχείο κάτω από λίγο και να κρατήσει το καρφί περισσότερο από την άκρη ώστε να μπορεί να υποστηρίξει την καρφί wrap μετάξι. With the Filer, αρχείο την ανώτερη επιφάνεια του νυχιού, ώστε να μην έχει λάμψη και τη χρήση κάποιο φίλτρο με ένα μικρό χαλίκι για να κρατήσει το καρφί από τη ζημία. Περισσότερα για το πώς να διαμορφώσει τα νύχια.
Βήμα 3? Τώρα κόψτε μετάξι σου καρφιά στην επιθυμητή μήκος με την κουρευτική μηχανή και να δούμε αν ταιριάζει με τη βάση του φυσικού νυχιού σωστά. Απλώστε ένα λεπτό στρώμα της κόλλας στην κορυφή του νυχιού και ελαφρά κατανεμηθεί το καρφί για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει εξαπλωθεί στο δέρμα.
Βήμα 4? Εφαρμόστε το μετάξι τυλίξτε ένα λίγο μεγαλύτερο από την επιδερμίδα και χρησιμοποιήστε ένα πλαστικό φύλλο συμπιεστή που θα πατήσει το καρφί κάτω στην κόλλα. Κρατήστε πιεσμένο στην ίδια θέση για περίπου 10 με 15 δευτερόλεπτα και να κάνουν το ίδιο για όλα τα νύχια δέκα.
Βήμα 5? Αφού εφάρμοσε το μετάξι νύχια περιτύλιγμα, να τους αφήσουμε να στεγνώσει καλά και στη συνέχεια με κουρευτική μηχανή, διακόπτει την επιπλέον μήκος του αρχικού καρφιά εάν δεν είναι ενιαία. Εφαρμόστε βερνίκι νυχιών στο μετάξι αναδιπλώνεται αν θέλετε να φαίνονται ελκυστικά και το αρχείο τους αφού έχει στεγνώσει.
Είναι πολύ σημαντικό να ληφθεί μέριμνα από αυτά τυλίξτε μετάξι καρφιά αφού έχετε εφαρμόσει. Θα πρέπει να είναι τακτικοί στις διατήρησή τους, κρατώντας τους καθαρό και υγιεινό. Θα πρέπει να ενυδατώνει τα πετσάκια σας συχνά με μικρή υγρή μπάλες από βαμβάκι και αλλάζουν διαρκώς Πολωνικά νυχιών σας συχνά. Είναι εντάξει να τους αφήσει με οποιοδήποτε βερνίκι για λίγο υπερβολικά. Περισσότερα για τα σχέδια καρφί για σύντομες καρφιά.
Την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να πάτε για ένα κόμμα, μπορείτε απλά ύφος νύχια σας βάζοντας σε αυτά τα νύχια περιτύλιγμα μετάξι και καμαρώνω τους μπροστά σε όλους φίλες σας.