Κυματώδης Κουρέματα

Μπορείτε να πάρετε μια ασταθής κόμμωση των υφιστάμενων χτένισμα τους, ή να πάρετε ένα καλό κούρεμα και κατόπιν κόψτε τις τρίχες ασταθής. These περικοπές είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δοθεί ένα κομψό και φρέσκια ματιά στην κανονική ευθεία κυματιστές ή σγουρά μαλλιά. Ασταθής hairstyles είναι πολύ εύκολο να κάνει, και αν έχετε βασική κουρέματος επιδεξιότητα, βρέθηκε τότε μπορείτε να κόψετε τα μαλλιά σας σε μια ασταθής ύφος στο σπίτι μόνη της. Ασταθής κουρέματα είναι μια καλή επιλογή για λεπτά μαλλιά, καθώς βοηθούν να προσθέσετε όγκο στα μαλλιά. Έτσι, ξεκίνημα με ένα καλό κόμμωση, την οποία μπορείτε να επιλέξετε από την παρακάτω λίστα? Και στη συνέχεια να κόψετε τα μαλλιά σας διακοπές.
Ξεκινώντας από μια καλή κοπή? Για να πάρετε μια ασταθής αποτέλεσμα κόμμωση, ξεκινούν πάντα με ένα καλό κούρεμα βάση. Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω μερικές από τις κούρεμα στυλ και ιδέες που μπορείτε να επιλέξετε.
Επίπεδα Στυλ: Επίπεδα ταιριάζουν σε κάθε τύπο μαλλιών και μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μήκος των μαλλιών. Σύντομη ασταθής περικοπές για τους άνδρες με τα στρώματα είναι πολύ in. Έτσι, μπορείτε πάντα να πάτε για διακοπές στη ροή του στυλ με την πολυεπίπεδη κούρεμα, για να δώσει μια ακόμα νευρικός εμφάνιση. Οι γυναίκες να πάνε για διαφορετικές στρώσεις hairstyles. Μπορείτε να κόψετε τα μαλλιά σας σε βαθιά στρώματα και να προσπαθήσουμε στρωματοειδούς hairstyles με κτυπήματα, τα οποία μπορούν να πλάι σαρωτικές κτυπήματα ή ένα αμβλύ στυλ Κλεοπάτρας Μπανγκ. Συνέχεια χτύπημα ξηρό ασταθής στρώματα σας από το ξεφύλλισμα προς τα έξω τα μαλλιά ή προς τα μέσα.
Αποφοίτησε Τεμάχια: Ο απόφοιτος περικοπές bob εξετάσουμε πολύ κομψή και μπορεί να συνοδεύεται για μια πιο κομψή εμφάνιση. Αυτές οι μορφές φαίνονται έντονα και ταιριάζουν σε όλα σχεδόν τα πρόσωπα, και επίσης είναι λιγότερο περικοπές συντήρησης. To πάρει κόψετε τα μαλλιά σας σε ογκομετρική χτενίσματα, περικόψει τα μαλλιά σας πολύ σύντομα στον αυχένα του λαιμού σας. Στη συνέχεια κόψτε τα μαλλιά στις πλευρές σας περισσότερο, μπορείτε επίσης να συνοδεύουν χτένισμά σας με την πλευρά κτυπήματα.
Σκηνή Hairstyles: Η hairstyles σκηνή είναι πολύ δημοφιλείς ασταθής περικοπές για τα κορίτσια. Για να πάρετε αυτά πολύ κυματώδης κομμωτές, αφαιρεί τον εμπρόσθιο τμήμα των μαλλιών σας σε side καιρό Μπανγκ. Στη συνέχεια κόψτε τα σκέλη τρίχας τέτοιο τρόπο, ώστε η τρίχα μέχρι πηγούνι σου είναι μικρότερες και το υπόλοιπο των μαλλιών δίνουν μια λεπτή εμφάνιση άκρες των μαλλιών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια ξυράφι για να hairstyles σκηνή σας ακόμα πιο κομψό.
Πώς να κόψετε τα μαλλιά σας σε ένα παρουσιάζει διακοπές Hairstyle;; Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες σταδιακά να κόψετε τα μαλλιά σας σε μια ασταθής hairstyle. ? To πάρει ασταθής για τα μαλλιά, ίσια μαλλιά είναι υποχρεωτικά. Αν έχετε κυματιστά ή σγουρά μαλλιά, τότε θα χρειαστεί να ισιώσετε τα μαλλιά σας πρώτα. ? Σαμπουάν για τα μαλλιά σου, και πετσέτα στεγνώστε τα. ? Εφαρμογή ορού μαλλιά και κρέμα από τριχωτό μαλλιά να τις άκρες των μαλλιών. Τούτο θα προστατεύει τα μαλλιά σας από οποιαδήποτε ζημιά κατά τη διάρκεια της ευθυγράμμισης. ? Κατόπιν χρησιμοποιήστε ένα σίδερο ισιώματος, σε διαφορετικά τμήματα της τρίχας για να τους ισιώσει. ? Τότε πάμε για κανένα από τα περικοπής που αναφέρεται παραπάνω, και να συνοδεύει τους ασταθής περικοπές με κτυπήματα. ? Αφού τελειώσετε με την κοπή, κρατήστε διάφορα σκέλη των μαλλιών σας σε μια γωνία 45 º, στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο το ψαλίδι σας σε γωνία και κόψτε τα μαλλιά σας. ? Το έργο αυτό τον τρόπο σε διαφορετικά μήκη μαλλιών σας να του δώσετε μια ασταθής αποτέλεσμα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα ξυράφι για να δώσει τις άκρες των μαλλιών ένα μαλακό και ανάλαφρους εμφάνιση. Σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε ξυραφάκι με προσοχή. Διαβάστε περισσότερα σχετικά, κυματώδης hairstyles Μπομπ. ? Αυτή ήταν όλο για κυματώδης κομμωτές για τις γυναίκες και τους άνδρες, και το χτένισμα επιλογές που μπορείτε να πάτε με. Για να διατηρηθεί το κούρεμά σας, θα χρειαστείτε μια περιποίηση κάθε έξι ή οκτώ εβδομάδες. Για να γίνει ασταθής hairstyles σας να φαίνονται ακόμη πιο όμορφη, να τους συνοδεύει με τις ιδέες χρώμα μαλλιών αναδεικνύει ή lowlights.