Φροντίδα δέρματος ρουτίνας

Μετά την καθημερινή ρουτίνα φροντίδας δέρματος βοηθά να κρατήσει το δέρμα νέο και υγιές. Επειδή το δέρμα μας εκτίθεται στον ήλιο και τη ρύπανση παίρνει επηρεαστεί, οδηγώντας σε θαμπό και μαυρισμένο δέρμα. This προκαλεί επίσης το δέρμα να γίνει εξαιρετικά ξηρό ή λιπαρό. Φροντίδα του δέρματος είναι σημαντική από πολλές απόψεις για την αντιμετώπιση της ακραίας κατά πόσο οι συνθήκες και τις σκληρές χημικές ουσίες. Αλλά εκτός από από τον καθημερινό καθαρισμό, τόνωση, ενυδάτωση ρουτίνας, υπάρχουν και άλλα που χρειάζεται να κάνετε για το δέρμα σας. Επίσης, η ρουτίνα θα ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για τη φροντίδα του δέρματος ρουτίνας για σας.
Καθημερινή φροντίδα του δέρματος ρουτίνας
Καθαρισμός? Καθαρισμός πρόσωπό σας είναι το βασικό στάδιο της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης για γυναίκες και άνδρες. Πάρτε ένα καλό μέσο καθαρισμού ποιότητας και να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπό σας. Μασάζ καλά με τα δάχτυλά σας με κυκλικές κινήσεις. Επίσης ισχύουν για το λαιμό και τα αυτιά. Μόλις τελειώσετε, περιμένετε 5 λεπτά και καθαρίζετε με βαμβάκι. Μπορείτε επίσης να πάρετε 3-4 σταγόνες καθαρισμού στα μαξιλάρια από βαμβάκι, σκουπίστε καλά το πρόσωπό σας με αυτό. Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό και στεγνώστε. Διαβάστε περισσότερα για την καθημερινή περιποίηση του δέρματος συμβουλές.
Τονωτική? Τώρα ο χρόνος του να εφαρμόσει ένα τονωτικό. Αυτό είναι ένα βασικό βήμα της καθημερινότητας φροντίδας του δέρματος για το λιπαρό δέρμα. Τονωτικό δε δίνεται σημασία, αλλά επιλέγουν κάνει πολλή διαφορά στην υφή της επιδερμίδας σας. Θα βοηθήσει σφίξτε το δέρμα σας. Εάν έχετε ένα επιδερμίδες τότε, να θυμάστε ότι ρουτίνα φροντίδας δέρματος για το δέρμα ο συνδυασμός πρέπει κυρίως να επικεντρωθεί σε αυτό λιπαρά «Τ-ζώνη», ως εκ τούτου, μην ξεχάσετε να εφαρμόζουν τις γραφίτη. Toner πρέπει να παραλειφθούν από εκείνους που έχουν ξηρό δέρμα. Πάρτε some dry συμβουλές φροντίδας του δέρματος εδώ.
Moisturizer? Αγοράζοντας ένα moisturizer είναι μια δυσνόητη δουλειά. Σιγουρευτείτε ότι έχετε το ένα κατάλληλο για τον τύπο του δέρματός σας. Εκείνοι οι έφηβοι που έχουν λιπαρό δέρμα να παραλείψετε τη χρήση ενός moisturizer, άλλοι να επιλέξετε μια απαλή ενυδατική κρέμα. Χρησιμοποιώντας τα έλαια όπως το ελαιόλαδο, βιταμίνη Ε ή λάδι αμυγδαλέλαιο αντί άλλων moisturizers, πριν πάτε για ύπνο είναι ο καλύτερος τρόπος για να έχουμε μια μαλακή και ελαστική επιδερμίδα. These θα διασφαλίσει επίσης ότι το δέρμα σας δεν έχει ρυτίδες και άλλα δερματικά προβλήματα.
Εβδομαδιαία την περιποίηση του δέρματος ρουτίνας
Ατμού? Αυτή η περιποίηση προσώπου ρουτίνα φροντίδας του δέρματος για κανονικό δέρμα και για όλους τους άλλους τύπους δέρματος, πρέπει να ακολουθηθεί μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Πρέπει να καθαρίσει το πρόσωπο σας και στη συνέχεια να έχουν μια ατμού. Steam μαλακώνει και ανοίγει την πόρους και βοηθά να καθαρίσει τη βρωμιά συλλέγονται στο πόρους. Μπορείτε να συμπληρώσετε τη λεκάνη με ζεστό νερό, τυλίξτε τα μαλλιά σας με μία πετσέτα και να λάβει ατμό στο πρόσωπό σας για 10 λεπτά περίπου. Pat ξηρό πρόσωπό σας με μια μαλακή πετσέτα και προχωρήστε στην απολέπιση δέρμα.
Exfoliating? Λοιπόν, απολέπιση ή τρίψιμο όπως είναι κοινώς γνωστό, είναι ένα από τα πιο ουσιαστικό τμήμα της ρουτίνας φροντίδας του δέρματος για τάση ακμής επιδερμίδας. Απολεπιστικό δέρμα σας μία φορά την εβδομάδα είναι ένα σημαντικό βήμα κάθε ένα από πρέπει να ακολουθήσετε. Θυμηθείτε ότι η ρουτίνα φροντίδας δέρματος για τους άνδρες αποκλείει συνήθως αυτό, δεδομένου ότι το δέρμα τους είναι διογκωμένο, ενώ ξυρίζουν. Μπορείτε να επιλέξετε για το σπιτικό του προσώπου τρίβει με τα συστατικά τα εύκολα διαθέσιμες στο σπίτι σας. Φροντίδας του δέρματος ρουτίνας για το ευαίσθητο δέρμα πρέπει να αποτελείται από μια απαλή απολέπιση, αλλιώς μπορούν να οδηγήσουν σε δερματικά εξανθήματα. Διαβάστε περισσότερα για τα ευαίσθητα ρουτίνα φροντίδας δέρματος.
Μάσκα? Η εφαρμογή μιας μάσκας είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να κρατάτε το δέρμα σας σφιχτό και χωρίς προβλήματα. Αυτό επίσης θα βοηθήσει να δώσει ένα κλασικό λάμψη στο πρόσωπό σας. For φυσική φροντίδα δέρματος που μπορείτε να κάνετε τις μάσκες προσώπου με φυσικά συστατικά στο σπίτι. Χρησιμοποιήστε μια ενυδατική μάσκα προσώπου για το ξηρό δέρμα. Πλένετε το πρόσωπό σας μετά από 20 λεπτά με χλιαρό νερό. Διαβάστε για το καλύτερο αντι γήρανσης φροντίδας του δέρματος για 20s.
Άλλες θεραπείες φροντίδας δέρματος
Αυξητική είναι επίσης ένα μέρος της ρουτίνας τη φροντίδα του δέρματος που μπορείτε να κάνετε κάθε δεκαπέντε μέρες ή ανάλογα με την ανάπτυξη των μαλλιών σας. Αυτό δεν αφορά μόνο θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από ανεπιθύμητη τρίχα, αλλά και απομακρύνει το νεκρό δέρμα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τελειώσει το κήρωμα από το πλύσιμο του δέρματος με κανονικό νερό και στη συνέχεια να εφαρμόσει μια στυπτική λοσιόν ή αντισηπτικό. Doing facials μία φορά σε ένα μήνα από μια φημισμένη professional ομορφιά είναι απαραίτητη. Τούτο θα βοηθήσει τη βαθιά καθαρίσει το δέρμα σας και κρατήστε το μακριά από τις ρυτίδες και κηλίδες. Μηνιαία προσώπου καθιστά επίσης δέρμα ακτινοβόλος.
Ενώ έπεται της ρουτίνα φροντίδας δέρματος, βεβαιωθείτε ότι έχετε αποφύγετε αυστηρά τη χρήση σαπούνια και περιλαμβάνουν καλύτερη ποιότητα προϊόντα φροντίδας δέρματος. Μετά από αυτή την ρουτίνα σίγουρα θα σας βοηθήσει να έχετε ένα όμορφο δέρμα.