Επισκευή μικροκυμάτων Φούρνος

Οι φούρνοι μικροκυμάτων αποτελούν απαραίτητο μέρος κάθε κουζίνα. Για κάθε μαγείρεμα ενθουσιώδης, φούρνο μικροκυμάτων είναι μια αναγκαιότητα. Την ευκολία των μαγειρικής, θέρμανσης και ψήσιμο στη σχάρα των τροφίμων σε φούρνο μικροκυμάτων καθιστά ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για κάθε νοικοκυριό. Δεν μπορείτε απλά να απεικονίσει την κουζίνα χωρίς έναν φούρνο μικροκυμάτων. Αλλά ακριβώς όπως κάθε άλλη ηλεκτρονική συσκευή, θα πρέπει να το χειριστεί καλά.
Έχετε την κακή συνήθεια να κλείνουμε την πόρτα των μικροκυμάτων; Εάν ναι, αυτό θα μπορούσε να βλάψει τη σύμπλεξη διακόπτη. Άλλα προβλήματα που θα μπορούσε να εμφανιστεί με τον καιρό και ίσως χρειαστεί να αντικαταστήσετε κάποια από τα μέρη. Βλάβη στο καλώδιο ρεύματος, διακόπτη interlock, ο ανεμιστήρας, λάμπα και ο περιστρεφόμενος δίσκος με κινητήρα θα μπορούσε να είναι υπεύθυνος για την κακή λειτουργία του φούρνου μικροκυμάτων. Έτσι, αν δείτε οποιαδήποτε απρόβλεπτη συμπεριφορά ή να διαπιστώσει πως ο φούρνος μικροκυμάτων είναι δυσλειτουργία, θα πρέπει να εντοπίσει το πρόβλημα και να εξετάσει μικροκυμάτων επιδιόρθωση φούρνου σύντομα.
Διαβάστε περισσότερα για:? Μικροκυμάτων Φούρνος Ιστορία? Πώς ένας μικροκυμάτων εργασίας? Πώς να επισκευάσει τα μικροκυμάτων Φούρνος
Κοινή Προβλήματα? Does μικροκυμάτων σβήσει κάθε λίγο και λιγάκι; Το χτύπημα ασφάλεια κάθε φορά που ανοίγετε ή να κλείσει την πόρτα; Στην περίπτωση που βλέπετε σπίθες στο εσωτερικό μικροκύματα σας ή να ακούσετε ένα δυνατό θόρυβο βούισμα αλλά δεν υπάρχει θέρμανση, πρέπει να θεωρήσετε μικροκυμάτων σας ελέγχεται. Μερικές φορές, ο φούρνος μικροκυμάτων φαίνεται να λειτουργεί, αλλά το φαγητό δεν παίρνει θερμαινόμενο. Ίσως δεν πάρετε καμία απάντηση από τα κουμπιά ή η επιφάνεια αφής ή του φούρνου που θα μπορούσε να πάει εντελώς νεκρός. Αυτοί είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα παράπονα των χρηστών μικροκυμάτων. Περισσότερες πληροφορίες για την αντιμετώπιση προβλημάτων μικροκυμάτων.
Μικροκυμάτων δεν τρέχει σε όλα? Θα πρέπει να ελέγξετε το εγχειρίδιο μικροκυμάτων ενότητα αντιμετώπισης προβλημάτων για να πάρετε μια εικόνα για το πρόβλημα. Ελέγξτε αν η πόρτα κλείνει σωστά. Ένα από τα κοινά πρόβλημα είναι αυτό της ελαττωματικό διακόπτη θύρα η οποία μπορεί να δώσει το εσωτερικό ασφάλεια μικροκυμάτων. Σε περίπτωση που ο φούρνος μικροκυμάτων δεν λειτουργεί, θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε αν η συσκευή είναι σε λειτουργία στην έξοδο και να δοκιμάσουν το ηλεκτρικό καλώδιο. Μια ελαττωματική ασφάλεια μπορεί επίσης να είναι η αιτία της δυσλειτουργίας μικροκυμάτων. A ασφάλεια προστατεύει τον φούρνο μικροκυμάτων από ένα ισχυρό ρεύμα και κόβει τη ροή του ηλεκτρικού ρεύματος σε περίπτωση που η σημερινή φαίνεται να είναι ισχυρή. Αντικατάσταση του ελαττωματικού θρυαλλίδα μπορεί να λύσει πρόβλημά σας. Μερικές φορές, για τον καθορισμό της πόρτας μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε. Ψάξτε για τυχόν σπασμένα εξαρτήματα και οποιαδήποτε ζημία η ένωση της πόρτας.
Επιφάνεια αφής? Αν το πλήκτρα στο πληκτρολόγιο αφής δεν αποκρίνονται, θα πρέπει ελέγχει την επιφάνεια αφής για τυχόν ζημιές. Μερικές φορές, έκθεση σε υγρά καθαριστικά ή προσμείξεων μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στο ευαίσθητο στην πίεση και με αντίσταση, στοιχεία τα οποία πρέπει να παραμείνουν σφραγισμένα. Στην περίπτωση, θα χυθεί οποιαδήποτε στοιχεία τροφίμων ή πήγε σε ένα όργιο καθαριότητας, θα μπορούσε να επηρεάσει τη λειτουργία της επιφάνειας αφής. Θα πρέπει να χειριστείτε το touch pad απαλά. Στην περίπτωση έντονου βλάβης, ίσως χρειαστεί να αντικαταστήσετε τη μονάδα επιφάνειας αφής. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι δεν επιτρέπουν οι κατσαρίδες ή τα έντομα να ζήσουν κάτω από την επιφάνεια αφής κυκλώματος ή του διοικητικού συμβουλίου.
Magnetron? Στην περίπτωση που ο φούρνος μικροκυμάτων είναι κάνει ένα δυνατό ήχο buzzing, αλλά το φαγητό δεν παίρνει θερμαίνεται, το πρόβλημα θα μπορούσε να συνδέεται με ένα magnetron, κύκλωμα του σκάφους, με κινητήρα ή με ελαττωματική δίοδο ρεύματος. Τον έλεγχο της magnetron, φούρνο μικροκυμάτων πρέπει να αποσυνδέεται. Εκπληρώσει όλες τις υψηλής τάσης πυκνωτών. Θα χρειαστεί να αφαιρέσετε όλα οδηγεί από τα τερματικά magnetron. Προχώρησε περαιτέρω με τον καθορισμό των ohmmeter to lowest κλίμακας αντοχή του. Μετρήστε την αντίσταση μεταξύ εκάστης των τερματικών magnetron αγγίζοντας κάθε ανιχνευτή σε ένα τερματικό το καθένα. Πάρτε μια μέτρηση αντίστασης μεταξύ εκάστης των τερματικών magnetron αγγίζοντας κάθε ανιχνευτή σε ένα τερματικό κάθε μία. Πάρτε μια δεύτερη μέτρηση της αντίστασης με την αντιστροφή του ανιχνευτές. Η αντίσταση θα πρέπει να είναι μικρότερο από 1 ohm.
Είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι ο φούρνος είναι αποσυνδεδεμένο και η υψηλής τάσης πυκνωτή έχει εκκαθαριστεί, όταν προσπαθείτε να το επισκευάσουμε. Είναι σε θέση να σας δώσω ένα ηλεκτρικό σοκ, ακόμη και όταν είναι αποσυνδεδεμένο, ως εκ τούτου, εάν είστε ανήσυχοι χειρισμό ηλεκτρικών συσκευών, θα ήταν σκόπιμο να καλέσετε έναν τεχνικό επισκευής για τον έλεγχο ή αντικατάσταση magnetron. Από μικροκυμάτων κόστος επισκευής φούρνου μπορεί να είναι υψηλό, θα μπορούσε ακόμη και την αντικατάσταση του φούρνου μικροκυμάτων αντί να πάρει να επισκευαστεί. Read more on ασφάλεια φούρνο μικροκυμάτων.
Ελπίζω να βρείτε τις πληροφορίες επισκευής φούρνο μικροκυμάτων χρήσιμη. Σταματήστε εαυτό σας από κλείνουμε την πόρτα του φούρνου και να είναι ήπια στην επιφάνεια αφής. Στην περίπτωση, ο φούρνος μικροκυμάτων δεν λειτουργεί καλά, προσπαθήστε να εντοπίσετε το πρόβλημα. Αν σκοπεύετε να προσπαθήσουν φούρνο μικροκυμάτων yourself επισκευή εξασφαλίσει την ασφάλειά σας, λαμβάνοντας όλες τις προφυλάξεις.