Σπιτική Σαμπουάν

Για τη σωστή φροντίδα για τα μαλλιά, θα πρέπει να τους πλένουν τακτικά. Ενώ μερικοί επιλέγουν να πλένουν τα μαλλιά τους μία φορά την εβδομάδα, κάποιοι να το κάνετε αυτό καθημερινά. Λοιπόν, αυτό εξαρτάται μήκος τρίχας σας και πώς βρώμικο παίρνει. Όσοι ιδρώνουν πολύ ανάγκη έχει ημερήσια πλύση. Συνήθως αυτά πλύσιμο δύο φορές εβδομαδιαίως θεωρείται ότι είναι αρκετά καλή. Ο λόγος είναι οι σκληρές σαμπουάν που χρησιμοποιείτε μπορούν να βλάψουν πραγματικά να τα μαλλιά σας, όταν τα χρησιμοποιείτε πολύ συχνά. Επίσης, για όσους έχουν ξηρό, κατεστραμμένο και ανεξέλεγκτη τρίχα, σαμπουάν πρέπει να αποφευχθούν. Αλλά τότε πώς να κρατήσει μαλλιά καθαρά και βρωμιά-δωρεάν; Πώς χρησιμοποιούν περίπου σαμπουάν σπιτικά; Ναι, μπορείτε να κάνετε σαμπουάν στο σπίτι κυρίως με τη χρήση φυσικών συστατικών που θα είναι ασφαλές για τα μαλλιά σας. Ακολουθούν ορισμένες σπιτικές συνταγές σαμπουάν για τις κλειδαριές σας.
Τρόποι Κάνοντας Σπιτική Σαμπουάν
Σπιτική Σαμπουάν για κανονικά μαλλιά? Αυτή είναι μία από τις καλύτερες συνταγή σαμπουάν για ότι προσφέρονται καθαρά και λαμπερά μαλλιά. Πάρτε 2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα και 4 κουταλιές της σούπας νερό. Μπορείτε να αυξήσετε ή να μειωθεί και η ποσότητα ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας. Ανακατέψτε καλά για να διαμορφώσει μια πάστα. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι αυτό είναι ένα σπιτικό σαμπουάν και ως εκ τούτου, δεν περιέχει όλες τις χημικές ουσίες που σαπουνάδα μορφή. Ξεκινήστε την εφαρμογή της πάστας μέσα από τα μαλλιά και το δέρμα της κεφαλής. Μασάζ καλά στην εγκύκλιο κατευθύνσεις στο τριχωτό της κεφαλής, για να απαλλαγούμε από βρωμιά. Τώρα, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό καλά για να έχουν μια εξαιρετικά καθαρή κεφαλής και των μαλλιών που θα φανεί λαμπερή επίσης. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να κάνουν τα σαμπουάν.
Σπιτική σαμπουάν για ξηρά μαλλιά? Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σπιτικά σαμπουάν για ξηρά μαλλιά. Εδώ είναι τα συστατικά που χρειάζεστε. Πάρτε 4 χαμομήλι φακελάκια τσαγιού, tbsp 4 καθαρής νιφάδων σαπούνι, 1 ½ φλιτζάνι νερό και 1 tbsp ½ της γλυκερίνης. Πάρτε ένα τηγάνι και ρίχνουμε νερό σε αυτό. Ανάψτε τη φωτιά. Όταν το νερό αρχίσει να βρασμού, προστίθεται στη φακελάκια τσαγιού. Αφαιρέστε τα σακουλάκια τσαγιού μετά από 10 λεπτά. Προσθέσετε σε νιφάδες σαπούνι για νερό. Όταν το σαπούνι σε νιφάδες μαλακώνουν μπορείτε να προσθέσετε γλυκερίνη και να κρατήσει ανατάραξη του μείγματος. Κλείνετε τη φωτιά μετά από λίγα λεπτά και αφήστε τη να κρυώσει πριν το χρησιμοποιήσετε. Χαμομήλι τσάι θα give σας πω εκείνες πολυπόθητη γυαλιστερού κλειδαριές. Μάθετε πώς να κάνει ξηρού σαμπουάν για μαλλιά.
Σπιτική Σαμπουάν για Λιπαρά Μαλλιά? Αν τα μαλλιά σας είναι λιπαρά τότε εδώ είναι μια σπιτική συνταγή σαμπουάν για σας. Πάρτε 2 κουταλιές της σούπας κάθε ένα από αυτά, φρέσκο ​​δεντρολίβανο, φρέσκο ​​θυμάρι, ξύδι μήλου μηλίτη, νιφάδες καρύδας και υγρό σαπούνι Καστίλλη. Επίσης ρίξτε 1 κ.γ. φυτικό λάδι και 1 φλιτζάνι νερό. Ξεκινήστε βραστό νερό σε μια κατσαρόλα. Μόλις κρυώσει, προσθέστε υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Χύστε το σε μια αεροστεγή μπουκάλι και χρήση όπως απαιτείται. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις βέλτιστες σαμπουάν για ξηρά μαλλιά.
Σπιτική Σαμπουάν για Κατεστραμμένα Μαλλιά? Εάν θέλετε μια εντελώς σπιτικό φυσικό σαμπουάν για κατεστραμμένα τρίχα σας, τότε συνταγή σαμπουάν σας είναι ακριβώς εδώ. Ακριβώς πάρτε αυτά τα συστατικά και να έχουν ένα αποτελεσματικό σαμπουάν που θα καθαρά μαλλιά σας και να θρέψει επίσης. Θα χρειαστείτε 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού και 1 κουταλάκι πίνακα ξύδι μήλου μηλίτη. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα αυγό σε αυτή. Blend αυτά τα συστατικά σε ένα μπλέντερ να έχουν λεία πάστα. Χρησιμοποιώντας αυτό σαμπουάν ακόμη καθημερινό δεν θα καθόλου βλάβη μαλλιά σας, θα τους αφήσουν ακριβώς λαμπερά, υγιέστερο και μόλις αριστοκρατικό!
Σπιτικά συστατικά Σαμπουάν δεν βελτιώνουν μόνο την υφή της τα μαλλιά σας but also σώσει πολύ bucks οποία δαπανούν για αυτά ακριβά τα σαμπουάν. Επιπλέον, αυτά τα ακριβά τα σαμπουάν επίσης περιέχουν δραστικές χημικές ουσίες οι οποίες μπορούν να βλάψουν τα μαλλιά σας. Έτσι είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε την ασφαλή σαμπουάν σπιτικό και να έχουν μια φυσική περιποίηση των μαλλιών ρουτίνα να κάνουν κλειδαριές bouncy σας και λαμπερά.