Σπιτική Drain Cleaner

Μια μπλοκαριστεί αποστράγγιση είναι ένα αναπόφευκτο πρόβλημα που σχεδόν όλοι έχουν να αντιμετωπίσουν κάθε τώρα και τότε. Όλοι μας κάνει όλες τις δυνατές προσπάθειες να κρατήσει τον αγωγό καθαρές αλλά ορισμένες ή τον άλλο τρόπο με τον οποίο παίρνει προκαλέσει αναστάτωση και μένουμε με την επιλογή από ό, τι δεν ζητά έναν υδραυλικό ή αγοράζοντας ένα έτοιμο καθαρότερες αγωγό. Not κάνουμε μόνο έτοιμων σωλήνων αποχέτευσης κοστίζουν πολύ, αλλά επίσης μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη εάν δεν αντιμετωπίζονται σωστά, για τον χρήστη, καθώς και για το περιβάλλον. Οι περισσότερες από τις εμπορικές σωλήνων αποχέτευσης περιέχουν καυστικής σόδας που μπορούν να καταναλώνουν την επιδερμίδα. Έτσι, αντί, θα μπορούσατε να κάνετε μια σπιτική καθαρότερο διαρροή, ότι πάρα πολύ λίγα πράγματα που είναι εύκολα διαθέσιμα στο σπίτι και οι οποίες δεν έχουν βλαβερές συνέπειες. Τα παρακάτω είναι μερικά drain σπιτικές συνταγές cleaner που σίγουρα θα απαλλαγείτε από το ερώτημα, πώς να βγάλει από το αδιέξοδο η διαρροή με σπιτικά cleaner drain; Διαβάστε περισσότερα για τον καθαρισμό μπάνιο.
Σπιτική Drain Cleaner Συνταγή # 1
Συστατικά: · 2 φλιτζάνια βραστό νερό, ¼ πέτρας φλυτζάνι 1 άλας φλιτζάνι, 1 φλιτζάνι μαγειρική σόδα διεργασίας
Πρώτον pour δύο φλιτζάνια νερό, είτε σε φούρνο μικροκυμάτων ή σε ένα δοχείο και βράστε. Τω μεταξύ, ρίξτε μαγειρική σόδα, το αλάτι και την κρέμα του ταρτάρου σε ένα δοχείο μέτρησης και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το μίγμα σε μια πλαστική σακούλα και ανακινήστε καλά. σπιτικό καθαριστικό σας αποστράγγισης είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί. Απλά μέτρο ¼ φλιτζάνι σε ένα ποτήρι και χύνεται στο φραγμένο αγωγό, ρίξτε το βραστό νερό πάνω του και αφήστε το να σταθεί για 30 λεπτά περίπου. Εκτελέστε γλυκό νερό μέσω της διαρροής μετά από 30 λεπτά. Τα φραγμένα drain θα είναι εντελώς καθαρό από τότε. Μπορείτε να βρείτε την κρέμα του ταρτάρου σε κοντινό κατάστημα σας, αγοράστε την κρέμα του ταρτάρου χύμα, έτσι ώστε να μπορείτε να ετοιμάσετε Αυτή η ηλεκτρική drain σπιτικά και κατάστημα. Την επόμενη στιγμή της διαρροής παίρνει φραγμένο, απλά προσθέστε βραστό νερό στο μίγμα. Ωστόσο, η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη clogging διαρροή, η επόμενη συνταγή θα σας πει πώς. Διαβάστε περισσότερα για την βγάλει από το αδιέξοδο drain μπανιέρα.
Σπιτική Drain Cleaner Συνταγή # 2
Συστατικά: · 1 φλιτζάνι μαγειρική σόδα · 2 φλιτζάνια βραστό νερό, 1 ξύδι κυπέλλου · Διαδικασία
Καταρχάς απορρίπτουν όλες τις νερού από τον νεροχύτη και στη συνέχεια ρίξτε κάτω τη σόδα, το δικαίωμα μέσω της αποχέτευσης. Σήμερα ρίχνουμε ξίδι και το βύσμα της διαρροής αμέσως, για καλύτερα αποτελέσματα δεν περιμένουν το ξίδι για να εγκατασταθούν της διαρροής. Φυσαλίδες θα σχηματιστεί, περιμένουν οι φυσαλίδες να καθορίσει, θα χρειαστούν περίπου 30 λεπτά. Μετά τον απαιτούμενο χρόνο, ρίξτε βραστό νερό κάτω από τον αγωγό. Την επιστήμη πίσω από αυτό είναι απλό, όταν μια βάση όπως η μαγειρική σόδα, προστίθεται ένα οξύ όπως το ξίδι, το διοξείδιο του άνθρακα και οξικού νατρίου σχηματίζονται, οι οποίες φυσικά τρίβει τη διαρροή καθαρό. Κι όταν ρίχνουμε βραστό κάτω των υδάτων, η gunk διαλύεται και ξεπλένεται αφήνοντας τη διαρροή καθαρό. Μαγειρική σόδα και ξύδι επίσης να αποτρέψει την οσμή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη συνταγή για να βγάλει από το αδιέξοδο νεροχύτη της κουζίνας ή οποιαδήποτε άλλη διαρροή. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να βγάλει από το αδιέξοδο έναν νεροχύτη μπάνιο.
Αυτές ήταν μερικές εύκολες drain σπιτικές καθαρότερο συνταγές. Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, μην περιμένετε το αποχετεύσεις to να φράξει, καθαρίστε τους τακτικά. Για τις τακτικές clearing υπονόμων, ρίξτε λίγο 4 κουταλιές της σούπας πλύσιμο σόδας σε ζεστό νερό, και ρίξτε μέσω της διαρροής, ξεπλύνετε με ζεστό νερό μετά από 15 λεπτά. Αυτό θα αποφευχθεί η απόφραξη των υπονόμων. Με τέτοιες απλές θεραπείες στο χέρι, ο καθαρισμός δεν θα πρέπει να παραμείνει μια εργασία!