Snake Bite Piercing

Φίδι piercing δάγκωμα είναι ένας από τους πιό πρόσφατη οργή μεταξύ των νέων. Πήρε τη δημοτικότητά του με τη μοναδική εμφάνιση, που μοιάζει με ένα φίδι, που θα έχετε μετά μελάνης αυτό το τατουάζ. Φίδι piercing δάγκωμα συνεπάγεται piercings που βαίνουν υπό την χείλος και είναι συμμετρικές σε κάθε πλευρά. Ο κάτοχος can στηρίγματα εισάγετε ή να δακτυλίους με τα χείλη του και πίσω. Η συνήθως φοριούνται φιδιού δάγκωμα piercing κοσμήματα είναι δαχτυλίδια και καρφιά. Πήγαινε μέσω του λογαριασμού του για να μάθουν για κάποια βασικά φιδιών χείλη δάγκωμα piercing μέτρα πληροφόρησης και μετέπειτα παρακολούθηση.
Snake Bite Piercing Γεγονότα
Διανομή κάθε είδους piercing σώματος, φίδι piercing δάγκωμα ακολουθεί μια σωστή διαδικασία για να διαπεράσει μέσω του δέρματος. Αφορά όλους τους κινδύνους και τις επιπλοκές που σχετίζονται με άλλες διαπερνήσει σωμάτων. Προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα μόλυνσης και άλλων ανεπιθύμητων περιστατικών, θα πρέπει να το κάνει από έναν επαγγελματία. Do ρωτήσετε και για το δάγκωμα φιδιού piercing κόστος στην τοποθεσία σας. Μπορείτε να εξετάσει την επίσκεψη σε επαγγελματία που μπορεί να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση εντός του προϋπολογισμού σας.
Όταν επισκέπτεστε επαγγελματίας, αυτός θα αρχίσει το φίδι δάγκωμα piercing εργασίας από καθαρισμό χείλη σας καλά. Μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα αντισηπτικό λοσιόν για το σκοπό αυτό. Θα σήμα τότε σημεία όπου θέλετε να έχετε κόσμημα τοποθετηθεί. Γενικά, ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί ένα σφιγκτήρα να κρατάτε το δέρμα σταθερά. Το δέρμα δεν είναι υποτίθεται ότι πρέπει να κρατείται τεντωμένη. Το σφιγκτήρα εξυπηρετεί ένα περισσότερο λειτουργία. Μειώνει τον πόνο που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια piercing. Μετά καθορισμό του σφιγκτήρας χείλι σας, ο επαγγελματίας θα εισαγάγετε μια μικρή, κοίλη βελόνα διαμέσου χείλι σας προς νήμα το κόσμημα. Τη βελόνα, η οποία χρησιμοποιείται συνήθως για το σκοπό αυτό, περίπου 2 ίντσες μακρύς και σχεδόν το μισό μέγεθος της οδοντογλυφίδα ευρύ. Ολόκληρο το δάγκωμα φιδιού piercing η διαδικασία θα διαρκέσει 10 λεπτά. Τον πόνο που εμπλέκονται σε αυτό το piercing δεν είναι πολύ.
Snake Bite Piercing Φροντίδα μετά
Θα χρειαστεί να περάσουν μερικά δάγκωμα φιδιού piercing φροντίσει να αποκλείσει πολλές ανεπιθύμητες συνθήκες. Πρώτα απ 'όλα, δεν τρώνε, καπνό ή ποτό για τις επόμενες 3-4 ώρες μετά τη διάτρηση. Δεν έχετε τον καπνό, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά ως τα θεραπεύει πληγή εντελώς επειδή τα εν λόγω στοιχεία γνωστό ότι παρεμποδίζουν τη φυσική ικανότητα του σώματος να θεραπεύσει έναν τραυματισμό. Μην αγγίζετε το διαπέρασε τα χείλη με άπλυτα χέρια. Καθαρίστε την διαπέρασε περιοχή με ένα αλατούχο διάλυμα, τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Χρησιμοποιήστε μια καινούρια, καλή ποιότητα των μαλακών-οδοντόβουρτσα να καθαρίσει δόντια σας. Κρατήστε τη βούρτσα και το στόμα σας καθαρό. Πάντοτε να ξεπλύνετε το στόμα σας με ένα στοματικό διάλυμα μετά κατανάλωσης. Θα είναι καλό αν πιπιλίζουν σε αντιβακτηριδιακά ή αντιφλεγμονώδη παστίλιες λαιμού για τις ελάχιστες 15 ημέρες μετά την απόκτηση τσιμπήματα φιδιών piercing. Αν ο πόνος που προκλήθηκε από τη διάτρηση φαίνεται ανυπόφορη, ίσως να μη συνταγογραφούμενα παυσίπονα όπως η ιβουπροφαίνη για να πάρετε κάποια ανακούφιση.
Διαβάστε περισσότερα για:? Προσώπου Κατάλογος Piercing? Body Λοιμώξεις Piercing? Χειλιών Piercing Φροντίδα? Θα πρέπει να προσπαθείτε επίπεδό σας καλύτερο για να βοηθήσει σώμα σας στην επούλωση του piercing πληγή. Πιστεύεται ότι βιταμίνη Β με ψευδάργυρο ενίσχυε την ικανότητα επούλωσης του σώματός σας. Έτσι, ρωτήστε έναν γιατρό εάν μπορείτε να πάρετε αυτών των συμπληρωμάτων. Συμπεριλάβετε παγωμένο γιαούρτι, κρύα φαγητά και κρέμες πάγο για τα καθημερινά σας γεύματα. Όποτε καθαρίσετε την πληγή, πρέπει στεγνώστε με μια αναλώσιμη προϊόν χαρτιού όπως ιστούς ή γάζα όπως πετσέτες πανί μπορεί να περιέχουν βακτήρια. Ακολουθήστε μια υγιεινή διατροφή για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματός σας. Τούτο θα διασφαλίσει την ταχεία επούλωση του δάγκωμα φιδιού piercing πληγή. Ελπίδα, το παρόν πληροφορίες σε αυτό το άρθρο αποδεικνύεται από κάποια βοήθεια στο να διατηρήσει μια ασφαλή και άνετη φιδιού piercing χείλος δάγκωμα.