Yard Ιδέες Τέχνης

Η διακόσμηση του κήπου σας σε ένα κλασικό τρόπο είναι κάτι που ίσως να θέλουν να κάνουν, δεδομένου ότι πολλές ημέρες. Αλλά, παίρνουν συνήθως σε εξωτερικούς χώρους αγνοούνται και συνεχίζετε με επίκεντρο την εσωτερική διακόσμηση. Λοιπόν, λίγα ή ακόμη και ένα μόνο κομμάτι της αυλής τέχνης μπορούν να βοηθήσουν ομορφαίνουν την υπαίθρια. Υπάρχουν πολλές ιδέες τέχνη κήπο που μπορείτε να σκεφτείτε τη χρήση για την ίδια. Αν είστε σε θέση να σκεφτείτε κάποιες ιδέες προς το παρόν, απλά διαβάστε τις ακόλουθες σκέψεις για να πάρετε κάποια αυλή ιδέες τέχνη και να εφαρμόσουν αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο κατώφλι σας.
Ναυπηγείο ιδέες διακόσμησης Τέχνης
Γλυπτά? Γλυπτά είναι όλων των εποχών αγαπημένη επιλογή πολλών για την εξωτερική διακόσμηση τέχνη αυλή. Μπορείτε να έχετε γλυπτά του κάποια από τα πτηνά ή τα ζώα που θα δώσει ένα όμορφο βλέμμα στον κήπο σας. Μια από τις αγαπημένες ιδέες γλυπτό στον κήπο αυλή τέχνη μου είναι ένα γλυπτό του δέντρου, απλά με κλαδιά και να έχουν κάποια πουλιά από πάνω. Μπορείτε να προσθέσετε και τα ζώα στο έδαφος γύρω του. Having ανθρώπινη γλυπτά αριθμός αυτός είναι μια καταπληκτική ιδέα να καλλωπίζω την ύπαιθρο. Μπορείτε να έχετε αυτές ή από τους προαναφερθέντες πουλί ή γλυπτά ζώων γύρω από έναν καταρράκτη (εάν υπάρχει) στον κήπο σας. Μπορείτε να έχετε γλυπτά σε πέτρα, από χυτοσίδηρο, ξύλο ή σε πολλά άλλα υλικά.
Metal Art? Μια υπέροχη ιδέα για το ντεκόρ κήπων είναι να χρησιμοποιήσετε έργα τέχνης από μέταλλο. Έχετε πολλές επιλογές σε αυτή την οποία μπορείτε να σκεφτείτε εφαρμογής. Σαν να έχετε ένα μεταλλικό πλαίσιο αυτοκίνητο σε μια γωνιά είναι μια κλασική ιδέα, απλά να το δοκιμάσετε! Πώς για την κατοχή της ένα ψηλό φυτό, εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από μέταλλο. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε ένα παλιό σκελετό ποδηλάτου και να κάνουμε λίγο το πέρας της εργασίας πάνω του. Δεν είναι μια μεγάλη ιδέα ανακύκλωση; Έχετε ένα μεγάλου μεγέθους πιατάκι κούπα στο χορτοτάπητά σας. Λοιπόν, αυτό πρόκειται να δούμε πολύ ενδιαφέροντα.
Φυτά και λουλούδια? Τα φυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους για να δώσει μια όμορφη αφή στον κήπο σας. Μία από τις ναυπηγείου ιδέες τέχνη είναι να έχουμε όμορφη φράκτες φυτών. Μπορείτε να επιλέξετε διάφορες προτάσεις παρτέρι σαν να έχεις ένα πολύχρωμα λουλούδια ή διαφορετικά χρωματισμένα λουλούδια που διοργανώθηκε σε τέλειο τρόπο μπορεί να αποτελέσει μια ευχάριστη μοτίβα τέχνης αυλή. Εάν ελέγξετε έξω στην αγορά για γλάστρες, είστε βέβαιοι να πάρετε έκπληξη για την τεράστια ποικιλία διαθέσιμων σε αυτούς. Πολλά υλικά, διαφόρων μεγεθών και ελκυστικά σχέδια, πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια μεγάλα κομμάτια στον κήπο σας και τους χάριτος με δικαίωμα είδος των φυτών να δημιουργήσει ένα φοβερό περιβάλλον. Εδώ είναι ένας οδηγός για λίμνες αυλή.
Ξύλινα τέχνη? Ξύλινα τέχνη δεν είναι τόσο ευρέως χρησιμοποιείται για το ναυπηγείο διακόσμηση, αλλά μπορείτε σίγουρα να εξετάσετε το ενδεχόμενο αυτό. Αν είστε φρικιό αυτοκινήτων, πώς για έχοντες τελική μοντέλο εκλεκτής ποιότητας αυτοκίνητο έκανε χρήση του ξύλου. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να κάνετε ξύλινα έπιπλα εξωτερικού χώρου σας, καθώς το σημείο εστίασης του ναυπηγείου. Μία από τις ναυπηγείου ιδέες τέχνη είναι για να πάρει μερικά κλασικά κομμάτια επίπλων και τακτοποιήστε τα απόλυτα γύρω από μια εξωτερική κορνίζα τζακιού εστιών να δώσει μια ολοκληρωμένη ματιά στο ναυπηγείο. Μπορείτε επίσης να έχετε μεγάλου μεγέθους μουσικά όργανα ωραία εγκατασταθεί σε μια πλατφόρμα για να αγκαλιάσει το ναυπηγείο. Εδώ είναι λίγο περισσότερες αυλή ιδέες διακόσμησης.
Εκτός από την προαναφερθείσα ιδέες τέχνη αυλή, μπορείτε επίσης να έχετε καταρράκτη, πισίνα, λιμνούλα, ή μια καλά για ένα τέλειο makeover πίσω αυλή. Με αυτά μπορείτε να έχετε ένα υπέροχο σκάφος επίσης εγκατεστημένο. Μην ξεχάσετε να φωτίζει αυτά τα κομμάτια τέχνης, με αρκετή υπαίθριο φωτισμό. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε κάνοντας μερικά απλά αντικείμενα τέχνης αυλή και να τους εγκαταστήσει. Βεβαιωθείτε ότι έχετε σκεφτούν δύο φορές πριν από την οριστικοποίηση του ναυπηγείου σχέδια τέχνης. Τοποθέτηση, υλικό, το μέγεθος και πολλά άλλα στοιχεία που πρέπει να εξεταστούν. Έτσι, εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά σας και σκεφτείτε από το κουτί να έχει μια τελική αυλή looking συγχαίροντας σπίτι σας.