Skin Tone Χρώματα

Έχετε ποτέ ακούσει για την έννοια των χρωμάτων ανάλυσης; Καλά είναι η ίδια έννοια που χρησιμοποιείται από τους διάφορους σχεδιαστές έχουν κατά τη λήψη αποφάσεων από την ντουλάπα και συμπληρώνεται από ένα μοντέλο. Η ιδέα βασίζεται στη θεωρία ότι τα είδη ένδυσης ενός ατόμου και να δημιουργηθεί, θα πρέπει να βασίζεται σε απόχρωση του δέρματος ενός προσώπου, το χρώμα των ματιών και το χρώμα των μαλλιών. Εποχιακή χρωματική ανάλυση, τα πιο δημοφιλή της έννοιας του χρώματος ανάλυση, το κάνει χρήση των τεσσάρων εποχών, δηλαδή το χειμώνα, καλοκαίρι, φθινόπωρο και την άνοιξη, για τον καθορισμό χροιά ή χρώματα κάποιου για τον τόνο του δέρματος. Εδώ είναι η σχέση ανάμεσα ένδυσης, συνθέτουν χρώματα και τόνους δέρματος εξηγείται με βάση την έννοια της εποχικής ανάλυσης χρώματος.
Διαβάστε περισσότερα για:? Μειώστε Skin Tone? Μειώστε Skin Tone Φυσικά? Εποχιακά χρωμάτων Ανάλυση
Δέρμα Tone Χρώματα: Χειμερινή? Άνθρωποι της Ασίας και της Αφρικής πέφτουν κάθοδο σε αυτή την κατηγορία. Ο τόνος του δέρματος των ανθρώπων με χροιά χειμώνα είναι χλωμό άσπρο, σκούρο ή κίτρινο-ελιά. Οι άνθρωποι με τα μαύρα ή καστανά μαλλιά και χρώμα ματιών θεωρείται ότι είναι οι άνθρωποι το χειμώνα. Τα πλέον κατάλληλα χρώματα για τους ανθρώπους χειμώνα είναι όλες οι αποχρώσεις του ροζ, μπλε, άσπρο, μαύρο και κόκκινο. Χρώματα ότι οι άνθρωποι πρέπει να αποφεύγουν χειμώνα είναι πορτοκαλί, χρυσό και μπεζ.
Δέρμα Tone Χρώματα: Καλοκαίρι? Καλοκαίρι ανθρώπους χροιά αναφέρεται σε όσους έχουν χλωμό λευκό ή ροζ δέρμα. Μαλλιά μπορεί να είναι είτε σκούρο καφέ ή ξανθιά. Καλοκαίρι άνθρωποι χροιά ακριβώς όπως αυτές που χροιά χειμώνα φαίνονται καλά σε αποχρώσεις του ροζ και μπλε. Εκτός από αυτά, παστέλ αποχρώσεις, δαμάσκηνο και καφέ είναι μερικές από τις άλλες χρωστικές ουσίες που ταιριάζουν σε μια πρόσωπο καλοκαίρι. Τα χρώματα που θα πρέπει να αποφευχθεί με ένα πρόσωπο το καλοκαίρι είναι χρώματος πορτοκαλί και μαύρο.
Δέρμα Tone Χρώματα: Άνοιξη? Άνοιξη χροιές είναι χρώματος κρεμ λευκό και το ροδάκινο. Άνοιξη άτομα έχουν πράσινο ή μπλε μάτια, κόκκινο ή ανοικτό καφέ μαλλιά, κόκκινα μάγουλα και είναι επιρρεπής σε freckles. Καλύτερα χρώματα την απόχρωση της επιδερμίδας που εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία είναι όλοι αποχρώσεων golden Undertones όπως τα Golden καφέ ή χρυσοκίτρινο. Peach και καμήλα φαίνονται εξίσου καλά. Άνοιξη άνθρωποι επιδερμίδα πρέπει να αποφεύγουν φοράτε ρούχα ή να αναπληρώσετε τα οποία είναι είτε θαμπά ή σκούρα.
Skin Tone Χρώματα: Φθινόπωρο? Φθινόπωρο άνθρωποι χροιά έχουν χρυσά καφετιά μάτια και είτε καστανά ή κόκκινα μαλλιά. Παρόμοια με ανθρώπους την άνοιξη, οι άνθρωποι του φθινοπώρου δείχνουν καλά σε όλες τις αποχρώσεις με χρυσή Undertones. Άλλα κατάλληλα χρώματα για μια χροιά άνοιξη είναι πορτοκαλί, μπεζ, καμήλα χρώμα και σκούρο καφέ. Τα μπλε και ροζ θα πρέπει να αποφευχθεί από τους ανθρώπους του φθινοπώρου.
Διαβάστε περισσότερα για? Μαλλιών Χρώματα για δέρμα τόνο σας? Τι μην φορέσει Συμβουλές? Make Up Συμβουλές ομορφιάς? Θεωρία της εποχικής ανάλυσης χρώμα, αν και εξαιρετικά δημοφιλής, δεν είναι πλήρης από μόνη της. Για παράδειγμα, θα υπάρχουν άνθρωποι που δεν εμπίπτουν σε καμία από τις τέσσερις εποχιακές κατηγορίες, δηλαδή κάποιος με μπλε μάτια όμοια με τους ανθρώπους άνοιξη και μια σκοτεινή χροιά, παρόμοια με τους ανθρώπους του χειμώνα, δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε αυτή τη θεωρία. Ταυτόχρονα, υπάρχει άρνηση δεν γεγονότος ότι η θεωρία αυτή λειτουργεί για τους περισσότερους ανθρώπους. Λήψη αποφάσεων σχετικά με ντουλάπα του και μακιγιάζ, με βάση τα μάτια, τα μαλλιά τους και τα χρώματα για τον τόνο του δέρματος, έχει πολλά οφέλη. Κάνει το δέρμα να φαίνεται λαμπερό και φωτεινό. Τα μάτια φαίνονται πιο φωτεινά και καθαρά απ 'ότι πραγματικά είναι. Τα μαλλιά αντανακλούν επίσης τα χρώματα και φαίνονται λαμπερό και όμορφο. Και φυσικά, συμπληρωμάτων οποία το άτομο παίρνει, θα κάνει σίγουρα του / της ημέρας.