Πολυεπίπεδη Κούρεμα Bob

Υπάρχουν διάφοροι τύποι Περικοπές bob, τα πιο κοινά και δημοφιλή κουρέματα είναι οι bob άγγελος, από την ογκομετρική κούρεμα βαρίδι και η στρωματοειδούς περικοπές βαρίδι. Με μια μικρή αλλαγή σε απλό κούρεμα αναζητούν βαρίδι το, μπορείτε να προσθέσετε στυλ και παραλλαγή με ένα απλό σίδερο κέρλινγκ και στεγνωτήρα πλήγμα, ή μπορείτε να πάρετε το βαλμένο σε στρώσεις βλέμμα bob κούρεμα από ένα σαλόνι. Ακολουθούν οι διάφοροι τρόποι για να πάρετε μια πολυεπίπεδη κούρεμα Μπομπ και συμβουλές styling για το ίδιο πράγμα.
Να πάρει μια Πολυεπίπεδη Bob Κούρεμα? Παρακάτω είναι μερικές οδηγίες για να πάρει κόψετε τα μαλλιά σας σε μια πολυεπίπεδη κούρεμα bob.
Πώς να κόψει τα μαλλιά σας σε μια πολυεπίπεδη Style Μπομπ;? Are Υπάρχουν διαφορετικές μήκος και στυλ που μπορείτε να δίνουν στην τρίχα τη βάση σας, στη συνέχεια, κόψτε το υπόλοιπο των μαλλιών, για να δώσει ένα πολυεπίπεδο αποτέλεσμα. Μπορείτε να πάρετε είτε σε ογκομετρική βάση κούρεμα bob, ή ένα ομοιόμορφο κούρεμα bob μήκος ως βάση που έχει με ίσιο κόψιμο ή U-περικοπή. Μπορείτε επίσης να έχετε διαφορετικά μήκη, όπως και μέχρι και κάτω τ 'αυτιά σας, μέχρι το πηγούνι σας ή ακόμα και μέχρι το λαιμό σας. Αφού πάρετε το σχήμα βάση του κόψετε τα μαλλιά σας, αρχίστε κοπής τα μαλλιά σας σε διαφορετικό μήκος στα πλάγια, μπροστά και πίσω από τα μαλλιά. Τούτο θα δώσει τα μαλλιά σας μια πολυεπίπεδη κούρεμα bob με κτυπήματα. Σε περίπτωση που επιλέγουν για μια σύντομη στρωματοειδούς κούρεμα bob, κόψτε τα κτυπήματα στο μπροστινό μέρος της κεφαλής με το μικρότερο αριθμό επιστρώσεων και σαρώνουν τα μαλλιά προς τα πλάγια.
How που κατασκεύασε μια Bob Κούρεμα σε μια πολυεπίπεδη-Style;· Είστε να κόψετε τα μαλλιά σας είτε με τέτοιο τρόπο ώστε κτυπήματα σας είναι όλα που έχουν διαφορετικά μήκη, αν έχετε ένα απλό παλιό κούρεμα bob, ή να ζητήσουν επαγγελματική βοήθεια. Κόψετε τα μαλλιά σας σε αφέλειες, όπως αναφέρεται ανωτέρω. Εάν έχετε δεν έχετε βαμμένα μαλλιά σας και να διατηρήσει φυσικό χρώμα των μαλλιών σας, τότε μπορείτε να θεωρήσετε επιλέγοντας κάποια τρίχα χρωματισμό ιδέες όπως η προσθήκη δίνει έμφαση στα μαλλιά σας, η οποία ταιριάζει το χρώμα των ματιών και την επιδερμίδα σας. Μπορείτε επίσης να πάρετε κόψετε τα μαλλιά σας με ένα ξυράφι να δώσει απλό βαρίδι το αποκόπτουν νευρικός και γκόμενα ματιά, και flip έξω μαλλιά σας να προσθέσετε το αποτέλεσμα. The νευρικός στυλ κούρεμα ξυράφι και ιδέες προσθέτει όγκο και είναι μια καλή επιλογή για στρωματοειδούς περικοπές βαρίδι για τα λεπτά μαλλιά.
Hair Styling και χρωματισμού Συμβουλές? Δοκιμάστε κάποια από τις παρακάτω αναφερόμενες ιδέες και συμβουλές και να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό στυλ. ? Με ένα σίδερο για μπούκλες ή θάλασσα αλατονέφωσης, μπορείτε να προσθέσετε κάποιο μαλακό μπούκλες και να προσθέσετε ένα μαλακό, αλλά σέξι εμφάνιση σε αυτό το σύντομο κούρεμα. ? Για να δώσουμε μια τολμηρή ματιά, μπορείτε να επιτείνει κούρεμα σας με ένα αμβλύ περιθώριο, και το ύφος της υπόλοιπης μαλλιών σε κύματα ή να επισημάνετε τους για να προσθέσετε υφή. ? Εάν η τολμηρή εμφάνιση περιθώριο δεν είναι το ύφος σας, τότε πάει για κάποια απαλή πλευρά κτυπήματα στο μπροστινό τμήμα της τρίχας, να δώσει μια απαλή όψη ανάλαφρους. Αυτό λειτουργεί πολύ καλά για τις γυναίκες με τις μορφές face καρδιάς ή μεγάλα μέτωπα. ? Πολυεπίπεδη κούρεμα bob για το μαύρο μαλλιά πρέπει να συνοδεύεται με ορισμένες ιδέες χρώμα μαλλιών. Πολυεπίπεδη κούρεμα βαρίδι για το μαύρο γυναικών μπορεί να συνοδεύεται με καφέ ή χάλκινες ανταύγειες. Μελαχρινές μπορούν να πάνε για το μέλι ή ελαφριά ξανθιά αποχρώσεις. ? Για την επίτευξη μια ματιά αλήτης στη στρωματοειδή περικοπή bob, πηγαίνετε για ένα διαβαθμισμένο πολύ άνιση cut βαρίδι. Σιγουρευτείτε ότι ο τρίχα τις πλευρές του προσώπου είναι άνιση, και πραγματικά σύντομη στον αυχένα του λαιμού σας. Πηγαίνετε για μερικά φωτεινά χρώματα στα αξεσουάρ όπως το καυτό ροζ, πράσινο ή μωβ. ? Έτσι, πάρτε κόψετε τα μαλλιά σας σε μια πολυεπίπεδη bob κούρεμα και την ενίσχυση της με τις παραπάνω ιδέες styling για τη δημιουργία δικού σας κομψού στρωματοειδούς χτένισμά σας bob!