Δεύτερη Νυφικά Γάμος

είναι δεύτερος γάμος ή γάμων εδώ που τα λέμε μπλέχτηκε σε μια πολλή διαμάχη. Υπάρχουν αναρίθμητες ετικέτες and σιωπηλή κανόνες που η ζευγάρι αναμένεται να τηρήσει. Δεξιά από το φόρεμα της νύφης, στον τόπο του γάμου, καθένας έχει να δώσουν πολύτιμη εισροών τους. Οι φτωχοί ζευγάρι βρίσκεται συχνά να σχιστεί μεταξύ των αυτόκλητων συμβουλές από τους φίλους και την οικογένειά τους και οι δικές του προσδοκίες τους για το γάμο τους. Η νύφη, ιδίως, η ίδια βρίσκεται σε δύσκολη θέση όταν πρόκειται για την επιλογή νυφικό της. Έτσι, να σας ανακουφίσει των ηθικό δίλημμα σας, προσφέρουμε σας κάποιες συμβουλές (ναι συμβουλές πάλι!) σχετικά με τη δεύτερη νυφικά γάμο.
Επιλέγοντας Δεύτερο Νυφικά Γάμος
Αν το πρώτο γάμος σας ήταν μια συγκρατημένη υπόθεση ή μπορείτε απλά να κλέφτηκε, τότε μπορείτε να θέλετε να κάνετε δεύτερος γάμος σας ένα πολυδάπανο υπόθεση. Στην περίπτωση, ίσως κρατήσετε εορτασμούς γάμο σας όπως οποιοδήποτε άλλων τακτικών γαμήλια. Ωστόσο, το δεύτερο γάμο έρχεται με πολλές ευθύνες και ανείπωτο κώδικα δεοντολογίας, πολύ περισσότερο, όταν υπάρχουν παιδιά. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να σκεφθούμε σοβαρά για το είδος των εορτασμών που θα θέλατε να προχωρήσουν. Η επιλογή νυφικού σας θα πρώτιστα εξαρτηθεί συνολική διακοσμήσεις γάμου σας.
Color? Aha! Εδώ έρχεται το ηθικό πράγμα δίλημμα μιλούσα για. Παρθένα λευκή χρώμα ανέκαθεν συσχετισθεί με νυφικά φορέματα. Ωστόσο, είναι άσκοπα συνδέεται με την παρθενία του πρώτου νύφες φορά. Είναι αλήθεια ότι, παρθενία δεν έχει να κάνει με το άσπρο νυφικό ένδυμα. Πράγματι, πριν 1840, όταν βασίλισσα Βικτώρια mesmerized πάντες με άσπρο νυφικό στολή της και αγνοία έκανε άσπρη ως επίσημο χρώματος για νυφικά φορέματα, νύφες χρησιμοποιούνται να φορούν φορέματα σε οποιοδήποτε χρώμα. Ως εκ τούτου, ενδέχεται να είναι ή να μην επιλέξουν να φορούν λευκή στολή για το γάμο σας. Μπορείτε επίσης να διαλέξετε από τα άλλα υποτονική χρώματα όπως το ελεφαντόδοντο και παστέλ.
Μήκος? Από γάμους, ανεξαρτήτως του μεγέθους τους, έχουν έναν αέρα διατύπωση, είναι καλύτερο να πάει για ένα επίσημο φόρεμα πλήρους μήκους. are Cocktail φορέματα καταλληλότερα για δεύτερη γάμους και δούμε μεγάλη ακόμη σε παλαιότερους νύφες. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε κοντό φόρεμα αν επιθυμείτε να το φορέσει και πάλι σε κάποια άλλη περίσταση, αλλά προσέξτε την ηλικία και τον αριθμό σας. Ελεύθερη ροή κοκτέιλ φορέματα σε παστέλ, με ή χωρίς ιμάντες είναι ιδανικές νυφικά νυφικά για δεύτερη νύφες φορά.
Τεμάχια και μοτίβα? Low Cut φορέματα με necklines βύθισης δεν είναι η καλύτερη επιλογή σας όταν σκέφτεστε για δεύτερη νυφικά του γάμου, δεν έχει σημασία εάν έχετε έναν αριθμό που θα δώσει η Cindy Crawford σοβαρά περίπλοκη. Αντ 'αυτού, παίζουν σίγουρο παιχνίδι με απλές περικοπές και σχέδια, που μοιάζουν ώριμες αλλά κομψό. Αποφύγετε τη βαριά εργάστηκε φορέματα με πολλή διακόσμηση ή απασχολημένος σχέδια, δεδομένου ότι μπορούν να λάβουν τη σοβαρότητα από την εμφάνισή σας. More σε στυλ νυφικό.
Τέλος, πηγαίνετε για ένα φόρεμα που μοιάζει κολακεύει σε σας και κρύβει ατέλειες σας. Μπορείτε αναζήτηση στο Internet για χρησιμοποιήθηκαν νυφικά, εάν είστε δύσπιστοι όσον επενδύουν ένα βαρύ ποσό σε νυφικό σας. Εάν σχεδιάζετε ένα πολυδάπανο υπόθεση να γιορτάσει δεύτερο γάμο σας έπειτα, μπορείτε επίσης διαλέξτε από την όμορφη νυφικά σχεδιαστής. Κατά το τέλος, καθίστε για έναν είστε πιο άνετα στο, εφόσον αυτή τη φορά θα θέλετε να απολαύσετε τη δική του γάμου σας.
Επίσης διαβάστε περισσότερα για:? Gowns Γάμος? Υποδήματα Γάμος? Συν Νυφικά Μέγεθος? Μην κάνει μια μεγάλη από την αντιμετώπιση του δεύτερου νυφικών γάμου. Ξέχνα ό, τι άλλοι έχουν να πουν γι 'αυτό και επιλέξτε' αρέσει που θα επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο φόρεμα.