Business εθιμοτυπία Τραπεζαρία

Επιχειρηματικοί κανόνες εθιμοτυπίας φαγητό ήταν πάντα σημαντική για την εταιρική ζωή κάθε ατόμου. Μπορεί να υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στην επαγγελματική σταδιοδρομία σας, όταν θα δειπνήσει με τους συναδέλφους στο γραφείο σας, είτε σε ένα εστιατόριο ή στο σπίτι. Θα πρέπει να θυμάστε ότι ακόμα κι αν είστε από το γραφείο σας, τις ενέργειές σας και οι τρόποι συμπεριφοράς είναι υπό παρακολούθηση.
Με την εμφάνιση ευπρέπεια, την κομψότητα και την εξυπνάδα, μπορείτε να αποδείξετε διάφορα σημεία στους πρεσβυτέρους που πιθανόν να παρουσιάσει μαζί σας. Μια καλή γνώση των εν λόγω ετικέτες τραπεζαρία επιχείρηση μπορεί να σας κερδίσει μια ετικέτα ενός πειθαρχημένου και πολιτισμένος άνθρωπος. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να εγγυηθεί μεγάλο σεβασμό και θαυμασμό στην κοινωνία. Οι συμβουλές εθιμοτυπία των επιχειρήσεων εστίασης και προτάσεις που αναφέρονται κατωτέρω θα σας βοηθήσει πολύ.
Important εθιμοτυπία Τραπεζαρία Επιχειρήσεων
The πιο σημαντικότερη όλων των ετικέτες τραπεζαρία των επιχειρήσεων είναι να φτάσετε στο σημείο όπου υποτίθεται ότι θα δειπνήσετε με τους συναδέλφους σας στο χρόνο. Με αυτόν τον αυτό, θα αποδείξει ότι είστε συνεπείς και φροντίδα για τους άλλους. Στην περίπτωση αν πιστεύετε ότι δεν θα είναι σε θέση να επιτύχει τον τόπο, τη σωστή στιγμή, θα πρέπει να καλέσετε έναν από συνάδελφό σας και να ενημερώνει τον για την καθυστερημένη άφιξή σας. Στο μέτρο του δυνατού, να ενημερώσετε και ο λόγος που θα σας έρχεται αργά. Στο χώρο του δείπνου, αν φτάσετε πριν από το χρόνο, θα πρέπει να περιμένετε για τους συναδέλφους σας να φτάσετε. Εάν φτάσετε αργά, τότε θα πρέπει να ζητήσω συγγνώμη για την ίδια.
Business ετικέτες τραπεζαρία, επίσης, να περιλαμβάνει φορώντας αξιοπρεπή ρούχα για το δείπνο. Μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικό και απογοητευτικό για τους άλλους ανθρώπους τραπεζαρία μαζί σας εάν φτάσετε στην untidy ρούχα. Να είστε καλά καλλωπισμένο και ακολουθούν ο κώδικας ένδυσης όσο το δυνατόν περισσότερο εάν είστε το δείπνο σε ένα εστιατόριο.
Table τρόπους που πρέπει να ακολουθούνται ενώ τρώνε φαγητό σας. πλένετε τα χέρια ευεξία σας, πριν να καθίσετε για το δείπνο σας. Μην ξεκινήσετε να τρώτε πριν από το υπόλοιπο των συναδέλφων σας, αναμένεται ότι όλοι ξεκινάτε από κοινού. Ενώ θα γευματίζετε στο εστιατόριο, να μην προκειμένου πάρα πολύ τροφή την ίδια ώρα. Μην κάνετε θορύβους ενώ τρώτε το φαγητό σας. Αποφύγετε μιλώντας πολύ δυνατά, ενώ το φαγητό δεδομένου ότι αυτό μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό για τους συναδέλφους σας, αλλά και των άλλων ανθρώπων δείπνο στο εστιατόριο. Στο μέτρο του δυνατού, αποφεύγουν να μιλάνε ενώ τρώτε φαγητό σας. Επίσης να ξέρετε για επιχειρηματική δεοντολογία.
Τα κινητά τηλέφωνα μπορεί να είναι η μεγαλύτερη διακοπή κατά τη διάρκεια δείπνου. Πρέπει να κρατήσετε κινητό σας τηλέφωνο σε λειτουργία ή για την αθόρυβη λειτουργία για να αποφευχθεί οποιαδήποτε διατάραξη συναδέλφους σας ενώ θα γευματίζετε. Εάν καθόλου παίρνετε μια κλήση, τότε θα πρέπει να πούμε «συγγνώμη» και στη συνέχεια να παρακολουθήσουν την κλήση. Θα ήταν καλό αν ρωτήσετε τους συναδέλφους σας, αν τους άρεσε το φαγητό ή μη. Φροντίστε όλοι οι συνάδελφοί σας και να μην μερικές από αυτές. Αλληλεπίδραση με μόλις λίγους συναδέλφους να μην μπορεί να πάει κάτω από καλά με τους άλλους ανθρώπους τραπεζαρία μαζί σας. Αποφεύγετε να τρώτε πάρα πολύ γρήγορα ή δύο αργές και να προσπαθήσουν να διατηρήσουν συγκρατημένο ρυθμό.
The ετικέτες τραπεζαρία επιχειρήσεων δεν σταματούν εδώ. Μόλις τελειώσετε δείπνο σας, μπορείτε να κάθονται πρέπει στο τραπέζι και να περιμένουν τους συναδέλφους σας για να ολοκληρώσετε δείπνο τους. Αυτό δείχνει ότι φροντίζετε για τους και είναι καλά εξεζητημένος. You can read more on:? Restaurant Etiquette Tips? Proper Dining Etiquette? These were some of the etiquettes dining business which you should follow while dining with members office your. Δεν χρειάζεται να εργαστούμε πολύ σκληρά για να μάθει αυτές τις ετικέτες - θα τους μάθουν στο πέρασμα του χρόνου με καλή παρατήρηση και η εκμάθηση δεξιοτήτων. Όλα τα καλύτερα!