Πώς να Κοίτα νεότεροι

Κοιτώντας νεότεροι από την ηλικία σας είναι κάτι που πολλοί άνδρες και γυναίκες θα ήταν πράγματι πεθάνει για. Η αδυσώπητη επιδίωξη για τη νεολαία έχει οδηγήσει σε πολλές γυναίκες και τους άνδρες επιλέγουν δραστικά μέτρα από αναζήτηση τη θρυλική πηγή της νεολαίας να επιλέγουν τα καλλυντικά χειρουργικές επεμβάσεις και επεξεργασίες Botox. Την εμμονή με τη νεολαία έχει εκμεταλλεύθηκε ένας αριθμός εμπορικών επιχειρήσεων καλλυντικών προϊόντων που έχουν τα προϊόντα που ισχυρίζονται μπορούν να μειώσουν ως εκ θαύματος τα σημάδια της γήρανσης. Ωστόσο, δεν είναι μόνο ακριβά, αλλά της αποτελεσματικότητας αυτών των αντι γήρανσης κρέμες και προϊόντα περιποίησης του δέρματος είναι επίσης αρκετά συζητήσιμο. Πώς, λοιπόν, να εξετάσουμε νεότερους από την ηλικία σας δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για αισθητική χειρουργική και τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος; Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για το πώς να εξετάσουμε νεότερους φυσικά.
Συμβουλές για να Κοίτα νεότεροι φυσικά
Φάτε να εξετάσουμε νεότερους: Τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά βοηθούν στην εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών που μπορεί να προκαλέσει ρυτίδες and ζημία ήλιων. Επιπλέον, επιτρέπουν επίσης την τοξινών στο σώμα που προκαλούνται από τη ρύπανση και καπνίσματος, που θα ξεπλυθούν. Δεν είναι μόνο μήπως επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης, αλλά επίσης βοηθά στην αντιμετώπιση ασθενειών όπως οι ασθένειες της καρδιάς, ο καρκίνος και η υψηλή αρτηριακή πίεση. Μερικά από τα καλύτερα αντιοξειδωτικά πλούσια τρόφιμα περιλαμβάνουν:? Μούρα (μούρα, βατόμουρα, φράουλες κλπ.) · Πράσινη τσάι, μπρόκολο; ντομάτες · σκόρδα · Σπανάκι; καρότα σόγιας · δημητριακά ολικής αλέσεως και σιτηρά · Βεβαιωθείτε ότι διατροφή σας είναι υγιής και ισορροπημένη και πίνετε οκτώ με δέκα ποτήρια νερό την ημέρα. Η σωστή διατροφή είναι το κλειδί σας να δείχνει πιο νεανικό. Αποφύγετε τη ζάχαρη και άλλα γλυκά πράγματα που μπορεί να αφήσει το δέρμα σας ξηρό και ζαρωμένο λόγω της διαδικασίας glycation. Συμπεριλάβετε τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες και ωμέγα 3 λιπαρών οξέων στη διατροφή σας για την αποκατάσταση των κυττάρων του δέρματος και στην αποφυγή προβλημάτων των χαλάρωση του δέρματος. Διαβάστε περισσότερα για την καταπολέμηση της γήρανσης τρόφιμα για το δέρμα.
Να προστατεύεται από την ηλιακή ακτινοβολία: έκθεση στον ήλιο, κυρίως, σε μακροπρόθεσμη βάση μπορεί να προκαλέσει ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές και καφέ κηλίδες ηλικίας που μπορεί να σας φανεί πολύ μεγαλύτερα από ό, τι πραγματικά είναι. Αυτό προκαλεί μια κατανομή του κολλαγόνου στο δέρμα, συνεπώς, με αποτέλεσμα την απώλεια σταθερότητας ελαστικότητα και το δέρμα. Ψάξτε για τύπους προστασία από τον ήλιο με SPF 15 με 30 που είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά και περιέχει βιταμίνες Α, C και E, τα οποία συμβάλλουν στη μείωση των ζημιών Κυρ Διαβάστε περισσότερα για τη φροντίδα του δέρματος.
Get your Βασική Sleep: Έλλειψη αρκετά ύπνου μπορεί να προκαλέσει πρησμένα, μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Επιπλέον, η κούραση η οποία ακολουθεί μετά από μια νύχτα άγρυπνος μπορούν να αυξήσουν την ορμόνη κορτιζόλη ή στρες στο σώμα. Αυτό προκαλεί τη μείωση του κολλαγόνου του δέρματος και την εμφάνιση των γραμμών ηλικίας για το πρόσωπο και το σώμα. Βελτιώστε τις συνήθειες ύπνου σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό να πάρει τον ύπνο. Αυτό θα βοηθήσει σίγουρα στη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και να κρατήσει τις γραμμές ηλικίας στο κόλπο.
Σωστή Περιποίηση: Face λόχμες και αποφλοιώνεται γίνει στο σπίτι μπορεί να σας βοηθήσει slough ανοικτά των νεκρό δέρμα στο πρόσωπο και σώμα. Αυτό δεν είναι μόνο σας βοηθά να απαλλαγούμε από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και να ενισχύσει τη λάμψη του δέρματος, αλλά και βοηθά στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου στο σώμα. Προτού να απολέπιση θυμηθείτε να καθαρίσετε το πρόσωπό σας για να αφαιρέσετε το ρύπο και μακιγιάζ μακριά πρόσωπό σας. Τούτο θα καταργήσετε το γυαλάδα, βρωμιά και τα βακτήρια από το πρόσωπο βοηθώντας φανεί λαμπερή και φρέσκια.
Μόλις έχετε Βερμικουλίτης πρόσωπό σας, χρησιμοποιήστε ένα moisturizer για να ενυδατώνουν δέρμα σας. Γλυκερίνη και υαλουρονικό οξύ αποκαταστήσει την ισορροπία ενυδάτωση του δέρματος, ενώ προϊόντα όπως λανολίνης εμποδίζουν το νερό από δραπετεύουν από το δέρμα. Εκτός από τα καλλυντικά τύπους διαθέσιμα της αγοράς, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα φυσικά moisturizers όπως το ελαιόλαδο και λάδι καρύδας για τη μείωση των ρυτίδων του δέρματος που προκαλούνται από αφυδατωμένο δέρμα. Χρησιμοποιήστε τα προϊόντα που περιέχουν ρετινοειδή που έχουν τη δυνατότητα να αναστρέψει τις ζημίες που προκλήθηκαν από τη γήρανση.
Read more on:? Συμβουλές για νεότεροι Ψάχνετε Skin? Ομορφιάς Συμβουλές για Γυναίκες? Επιπλέον αυτών τρόπους εξετάσουμε νεότερους, χρειάζεστε να πάτε για τακτική facials, μανικιούρ και πεντικιούρ να διατηρήσει η επιχείρηση δέρμα και ελαστική. Με την κατάλληλη σύνθεση και κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής και διατροφής μπορείτε εύκολα να γυρίζουμε το χρόνο πίσω. Γνωρίζοντας πώς να εξετάσουμε νεότερους να σας βοηθήσουμε να επιτύχουν το όμορφο δέρμα που λάμπει με την υγεία και τη λάμψη.