Keratin Μαλλιών Ίσιωμα Θεραπεία

Γυναίκες με σγουρά, κατσαρός, δύσχρηστη τρίχα συνεχώς στο βλέμμα έξω για νεότερες μεθόδους ίσιωμα μαλλιά τους. Περισσότερες από τις μεθόδους που βρίσκονται σε πρακτική σήμερα είτε δεν παράγουν επιθυμητά αποτελέσματα ή καταλήξετε επιζήμια μαλλιά σας. Ωστόσο, τα μαλλιά κερατίνη ίσιωμα μεταχείριση ή ακριβώς Βραζιλιάνος hair κερατίνη ισιώματος θεραπεία, είναι η τελευταία τάση της βιομηχανίας περιποίησης μαλλιών. Ακόμη και διασημότητες also εγγυηθεί για την αποτελεσματικότητά του και λαμπρά αποτελέσματα. Περιττό να πούμε ότι έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα στα αστικά γυναίκες. Ας διερευνήσει ποια τρίχα κερατίνη ισιώματος πράγματι είναι και ποια είναι πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της. Περισσότερα για ίσιωμα μαλλιών.
Τι είναι Μαλλιών Keratin Ίσιωμα Θεραπεία;
Κερατίνη είναι μια φυσική πρωτεΐνη που αποτελεί περίπου το 88% των μαλλιών σας. Keratin θεραπεία μαλλιών αποτελεί έγχυση φυσικών κερατινούχων μαλλιά χωρίς επηρεάζουν εσωτερικής χημικό δεσμό της τρίχας. Στόχος της είναι κατ 'ουσίαν, απαλύνοντας the επιδερμίδα τρίχας και την αποκατάσταση των ζημιών μαλλιά. Τη θεραπεία γίνεται με την έγχυση τύπο κερατίνη σε φρεσκολουσμένα μαλλιά, με τη βοήθεια της θερμότητας. Μια ειδική αλάτι δωρεάν σαμπουάν διασαφήνιση χρησιμοποιείται γι'αυτόν τον σκοπό. Τα μαλλιά είναι πλήγμα ξηραίνεται και χωρίζεται σε πολλά τμήματα των κλώνων. Κερατίνη διάλυμα εφαρμόζεται σε κάθε πτυχή και στη συνέχεια να ρυθμιστούν έως και 5 φορές με ένα 450-βαθμού σίδερο. Τη θερμότητα του το σίδερο βοηθά στην καλύτερη έγχυση του διαλύματος κερατίνη στα μαλλιά. Τα μαλλιά πρέπει να διατηρούνται σε αυτή την κατάσταση για περίπου 72 ώρες. Τότε, ένας ελεύθερο νατρίου σαμπουάν χρησιμοποιείται για την πλύση το διάλυμα ανοικτά των τρίχα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι λεία, μεταξένια, ισχυρή, μαλακό και φυσικά ίσια μαλλιά. Περισσότερα για ίσιωμα μαλλιών για σγουρά μαλλιά.
Πλεονεκτήματα των μαλλιών κερατίνη Ίσιωμα Θεραπεία
Κερατίνη ίσιωμα θεραπεία λειτουργεί σχεδόν για κάθε τύπο μαλλιών από Καυκάσου, της Αφρικής και της Αμερικής για την Ασία. Επίσης, θα λειτουργεί και μεγάλη για παλαιότερα χημικά επεξεργασμένα μαλλιά, καθώς και παρθένο μαλλιά. Στην πραγματικότητα, αυτό λειτουργεί καλύτερα για τις επεξεργασμένες χημικά μαλλιών, όπως η ανοικτή τρίχας επιτρέψει τη βελτίωση έγχυση του διαλύματος κερατίνης. Επίσης, αυτό είναι συγκριτικά φθηνότερη θεραπεία με μέσο κόστος περίπου $ 250. Τα αποτελέσματα είναι αρκετά διαρκεί για περίπου 4 μήνες. Νερού, θερμότητας και γίνει υγρασία δεν επηρεάζουν τις τρίχες αντιμετωπίζονται με αυτή τη μέθοδο. Επιπλέον, επισκευάζει τα κατεστραμμένα μαλλιά και ενισχύει την επιδερμίδα μαλλιά. Ως αποτέλεσμα θα έχετε πιο ισχυρή και πιο εύχρηστο μαλλιών μετά τη θεραπεία. Περισσότερα για την περιποίηση των μαλλιών κερατίνη.
Μειονεκτήματα της τρίχας κερατίνη Ίσιωμα Θεραπεία
The αποτελέσματα των μαλλιών κερατίνης ίσιωμα θεραπεία είναι σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από την εμπειρογνωμοσύνη του στυλίστα μαλλιών και η αποτελεσματικότητα του σίδερο. Εφόσον, έχετε το διάλυμα να διατηρείται επάνω για 72 ώρες, μπορεί να νιώσετε εξαιρετικά άβολα. Εάν κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, θα συμβεί σε βρεγμένα μαλλιά σας ή να λυγίσει με οποιοδήποτε τρόπο, θα πρέπει να περάσουν από τη σιδερώστρα διαδικασία ξανά από την αρχή. Ίδια την περίθαλψη διαρκεί 2 ώρες για αρκετές ώρες ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας. Μετά τη θεραπεία, η τρίχα πρέπει να πλυθεί με ειδικά σαμπουάν τα οποία είναι απαλλαγμένα από θειικό ή νάτριο. Αυτά τα σαμπουάν δεν μπορούν καθαρίσετε μαλλιά σας όσο αποτελεσματικά αγαπημένο σαμπουάν σας κάνει. Ως αποτέλεσμα, θα καταλήξετε με ένα αίσθημα βρώμικα μαλλιά και το τριχωτό όλη την ώρα. Επιπλέον, η θεραπεία μπορεί να οδηγήσει σε ελαφρά μεταβολή της από τη σκιά των chemically βαμμένων μαλλιών. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την τρίχα που είναι βαμμένα ξανθά. Περισσότερα για επιδράσεις hair κερατίνη θεραπείας πλευρά.
Keratin μαλλιά ίσιωμα θεραπείας είναι πράγματι μεγάλη εάν θέλετε να ισιώσετε μαλλιά σας για μερικές περίσταση. Ωστόσο, μπορεί μην είναι μια καλή ιδέα να υπόκεινται συνεχώς μαλλιά σας σε αυτή μεταχείριση, όπως οποιαδήποτε θεραπεία μαλλιών οποίας συνεπάγεται εφαρμογή θερμότητας δεσμεύεται να επηρεάσει μαλλιά σας σε μακροπρόθεσμα.