Desert Ιδέες εξωραϊσμού

Desert εξωραϊσμού είναι ιδανικό για όσους ζουν σε θερμά, ηλιόλουστη κλίματα, όπως συντήρησή του είναι ελάχιστος, και είναι έτσι απαιτήσεις νερού της. Έρημος φυτά ευδοκιμούν κάτω από τέτοιες συνθήκες, και σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι οι μόνες επιλογές εξωραϊσμού οι άνθρωποι μπορούν να καταφύγουν σε. Επιπλέον, άνθρωποι που δεν είναι υπερβολικά πρόθυμοι για κηπουρική, ακόμα επιθυμείτε έχουν κάποιο είδος ενός τοπίου στην αυλή τους, μπορεί να καταφύγει έρημο εξωραϊσμού, όπως απαιτήσεις συντήρησή του είναι πολύ χαμηλότερες από εκείνων μιας κανονικής κήπο. Εάν ψάχνετε για ιδέες εξωραϊσμού έρημο για μπροστινό ναυπηγείο σας, ή για ιδέες εξωραϊσμού κατωφλιών ερήμου, οι λύσεις για απορίες σας παρουσιάζονται εδώ.
Φυτά Κατάλληλο για τοπίου στην έρημο
Πριν συζητήσουμε διαφόρων ιδέες εξωραϊσμού έρημο, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε το σωστό είδος φυτών να κρατήσει σχεδιάζοντας μια τοπίο ερήμων. Τα φυτά που ευδοκιμούν στη σύντομη χειμώνα, ακολουθούμενη από την ξηρά, ηλιόλουστο κλίμα, ή ημι-άνυδρες περιοχές, είναι οι μόνες που ενδέχεται να μπορείτε να επιλέξετε, για τον εξωραϊσμό της ερήμου. Λάβετε υπόψη τους ακόλουθους παράγοντες κατά την επιλογή φυτών για έρημο τοπίο σας:? Η μέση βροχόπτωση στην περιοχή σας θα πρέπει να θεωρείται, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις του νερού για τις εγκαταστάσεις που θέλετε να μεγαλώνει. ? Το ποσό Ηλιοφάνειας διαθέσιμα σύγκριση με το ποσό απαιτεί η φυτά. ? Οι υψηλότερες και οι χαμηλότερες θερμοκρασίες που επικρατούν όλο το χρόνο επίσης να επηρεάσει την ανάπτυξη των φυτών που μπορεί να επιλέξετε να κρατήσετε. ? Με τη γνώση τέτοιων σκέψεων, μπορείτε διαλέξετε οποιαδήποτε από φυτών αυτών που θα ολοκληρώσουν έρημο ιδέες σας εξωραϊσμού. ; Cactus; Bougainvillea; Oleander, Red πουλί του παραδείσου, πορτοκαλί Ιωβηλαίο; Μεξικού Πετούνια; Bottlebrush; Purple Sage; Νεράιδα Duster; καλλωπιστικών βοσκότοποι · Lantana, όλα αυτά τα φυτά της ερήμου για τον εξωραϊσμό απαιτούν χαμηλή συντήρηση, και να επιζήσουν καλά σε ξηρές και θερμές συνθήκες. Είναι ιδανικό να φυτά ομίλου που έχουν παρόμοιες απαιτήσεις νερού μαζί. Το χώμα έρημος είναι ιδανικός για τέτοιου φυτά, αν και δεν είναι θρεπτικό πλούσιο. Όλα όσα πρέπει να κάνετε είναι τους ποτίσετε τακτικά και ακολουθήστε τα βασικά των ζιζανίων ελέγχου από παρακολούθησης την ανάπτυξη ζιζανίων. Ένα κοινό λάθος γίνονται από ανθρώπους, είναι πότισμα φυτά τρόπο τους υπερβολικά συχνά με την παροδοχή ότι υπό τέτοιες ξηρές συνθήκες απαιτήσεις νερού της φυτών θα είναι υψηλό. Ωστόσο, τέτοιες εγκαταστάσεις προσαρμοστούν σε αυτές τις καιρικές συνθήκες, και ως εκ τούτου, έτοιμοι να επιβιώσουν με ελάχιστο νερό διαθέσιμο. Πότισμα φυτών πολύ συχνά θα οδηγήσει σε αλλοίωσης.
Ιδέες για Σχεδιάζοντας ένα τοπίο της ερήμου
Υλοποίησης της ιδέες εξωραϊσμού έρημο έχετε στο μυαλό, ίσως τηρήσουν αυτές άκρες που θα σας βοηθήσει πράξουν. ? Όπως προαναφέρθηκε, ομάδα μαζί φυτά που έχουν παρόμοιες απαιτήσεις νερού αλλά εξασφαλίζουν επίσης ότι φαίνονται οπτικά ελκυστική. Μην ακαταστασία τα φυτά υπερβολικά κοντά διότι ενδέχεται αρχίσουν να ανταγωνιστούν για νερό και θρεπτικά συστατικά. Θυμηθείτε μην θέσουν κάκτους και άλλα ακανθώδες φυτά κοντά πεζόδρομων, καθώς αυτές αποτέλεσμα τραυματισμό. Place παχύφυτα εδώ αντ 'αυτού. Μεταξύ υψηλές ιδέες εξωραϊσμού έρημο, εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια σκιά με φυτά σας, ενδέχεται επιλέξετε από γλυκιά δέντρο ακακίας, πρόποδες palo verde, Τέξας mesquite μέλι, δέντρο ironwood, και Χιλής mesquite. Ίσως χρησιμοποιήσετε φυτά που φυλλοροώ τους το χειμώνα, να επιτραπεί κατά την αναγκαίες ηλιακό φως. ? Βεβαιωθείτε ότι έχετε περίγραμμα της γης, έτσι ώστε η βροχόπτωση είναι χρήσιμο για τα φυτά της ερήμου σας. Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα επίπεδο κομμάτι γης, δημιουργούν μια πλαγιά περίπου 4% πάνω από το έδαφος, και τοποθετήστε τα φυτά που χρειάζονται τη μέγιστη νερό στη βάση αυτής της πλαγιάς. Επιπλέον, στάγδην άρδευση είναι ιδανικό για αρχικά στάδια της φυτικής ανάπτυξης. Αν και είναι σήμαινε να επιβιώσει στις ξηρές συνθήκες, ένα φυτό χρειάζεται ακόμα τακτική δόση του της νερού και θρεπτικών. Για μεγαλύτερα φυτά, νερό αυτούς εαυτό σας, αλλά αργά τα βράδια, ώστε να αποτραπεί γρήγορη εξάτμιση. ? Μια αυθεντική πινελιά σε ένα τοπίο έρημο είναι να δημιουργηθεί βραχόκηπους, τοποθετώντας ένα σύμπλεγμα ογκόλιθοι διαφόρων μεγεθών μαζί, και παχύφυτα εντός και γύρω από αυτά συμπλέγματα. Αυτές θα ενισχύσουν την οπτική έφεση του τοπίου. Χρησιμοποιήστε βράχοι να δημιουργήσετε ενδιαφέρουσες μονοπατιών γύρω το τοπίο, αντί κρατώντας το απλό. ? Μια ενδιαφέρουσα ιδέα εξωραϊσμού έρημο, εάν άδειες χώρος σας, είναι να δημιουργηθεί μια μικρή όαση ή λιμνούλα στην πίσω αυλή σας ή μπροστινό ναυπηγείο. Αυτό δίνει επίσης μία αυθεντική εμφάνισή στο τοπίο. Το νερό σε μια λιμνούλα διανέμει εκ νέου και αποτρέπει σπατάλες. ? Χρησιμοποιήστε mulch όπως τα τσιπ ξύλο και αποσυντεθειμένες γρανίτη, να προστατευθεί το έδαφος και ακόμη προσθέσετε χρώμα στη συνολική τοπίο ερήμων σας. Αυτών αυξάνουν το νερό ικανότητα συγκράτησης του εδάφους καθιστώντας έτσι αποδοτικότερη. Βοηθούν επίσης στον έλεγχο την ανάπτυξη ζιζανίων που αρχίζουν να κοινωνήσεις το νερό και θρεπτικά σημαίνουν για φυτά. ? Αριθ τοπίο είναι πλήρης χωρίς το σωστό είδος φωτισμού τοπίου. Χρησιμοποιήστε χαμηλά φώτα ένταση να ενισχυθεί η χρώματα και υφές του κήπου, ότι τονίζουν την σιλουέτα των φυτών, και δώστε ολόκληρο τοπίο μια δραματική επίδραση. ? Αυτές οι ιδέες είναι εύκολο να εκτελέσει, και μόνο απαιτούν λίγη υπομονή μαζί με το δικαίωμα προγραμματισμό. Δημιουργήστε το ιδανικό τοπίο για σπίτι σας με αυτά ιδέες εξωραϊσμού έρημο.