Διαφράγματος Piercing

Θα έχετε ακούσει σίγουρα πολλά για την καυτή τάση της piercings διαφράγματος. Για εκείνους που βρίσκονται σε σύγχυση ή αγνοεί, διάτρηση ρινικού διαφράγματος αναφέρεται βασικά διάτρηση του ρινικού διαφράγματος, το οποίο είναι ένας τοίχος των οστών και των χόνδρων στο κέντρο της ρινικής κοιλότητας. Αυτό είναι ένα είδος του piercing στη μύτη, αλλά λιγότερο συχνές από ό, τι ρουθούνι piercing. Υπάρχει ένα μικρό κενό ανάμεσα στο χόνδρο και τη βάση της μύτης, όπου υπάρχει ένα μικρό κομμάτι του δέρματος που είναι μαλακές και λεπτές, αυτό είναι όπου τρύπημα διαφράγματος γίνεται. Διαφράγματος τρυπήματα γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς αυτές τις μέρες, λόγω της εμφάνισης τολμηρό και εξαιρετικά κομψό δίνουν στο πρόσωπο φορώντας το. Λοιπόν, αν έχετε αποφασίσει, ή αναρωτιέται του να έχετε ένα διαφράγματος piercing στη συνέχεια, σας παρουσιάζουμε μερικές διαφράγματος διάτρηση πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν.
All About Διαφραγματοειδή Piercing? Διαφραγματοειδή piercing διενεργείται συνήθως χρησιμοποιώντας ένα κανονικό βελόνα piercing, ένα σφιγκτήρα διαφράγματος θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί. Στην περίπτωση που κάποιος χρειάζεται ένα μεγαλύτερο τρύπα, ένα νυστέρι θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί που θα βοηθήσουν να έχει μεγαλύτερο και παχύτερο κομμάτι των κοσμημάτων διαπέρασε εδώ. Συνήθως, ένα δαχτυλίδι κλείσιμο μπάλα ή έναν φύλακα διάφραγμα έχει συστήσει για να χρησιμοποιηθεί ως πρώτη jewelery διάφραγμα, που μπορεί να αλλάξει όταν το piercing τακούνια εντελώς. Διαβάστε περισσότερα για τη μύτη piercing πληροφορίες.
Διάφραγμα Piercing Κοσμήματα? Όταν αποφασίσετε να έχουν μια διάτρηση διαφράγματος, να είστε βέβαιοι ότι θα εκπλαγείτε για την τεράστια ποικιλία σε κοσμήματα διαθέσιμες για piercings διαφράγματος. Έχετε μια επιλογή από την άποψη του μετάλλου που χρησιμοποιείται για να κάνει αυτό κοσμηματοπώλες όπως ανοξείδωτος χάλυβας, χρυσού, αργύρου, κ.λπ. από ανοξείδωτο χάλυβα είναι η δημοφιλέστερη επιλογή. Ένα από τα πιο δημοφιλή διάφραγμα piercing jewelery είναι η αιχμαλωσία ring χάντρα. Other διαφράγματος piercing επιλογές κοσμήματα είναι από χάλυβα μπρόσμιου διαφράγματος ή κατ 'ευθείαν μπάρας, εγκύκλιος barbell, ακίδα διάφραγμα (δύο τεμάχια ή ένα κομμάτι) και συγκράτησης διαφράγματος. Διαφράγματος υπηρέτη προτιμάται από πολλούς, όπως διαμορφώνεται όπως μια βάση, έχει δύο πλευρές και can να γυρίσει ανάποδα για να μετακινηθείτε άκρα της στο ρουθούνια, ως εκ τούτου, καθιστώντας την αόρατη όποτε θέλετε. δαχτυλίδια κλείσιμο Designer μπάλα, μπρόσμιος διαφράγματος και κυκλική barbells καταπληκτική εμφάνιση και λάτρεψαν οι πολλοί.
Διάφραγμα Piercing Φροντίδα? Healing μπορεί να διαρκέσει περίπου 2 έως 3 μήνες. Είναι καλύτερα να αγγίζετε τα λιγότερο. Καθαρίστε το ενώ έχοντας ένα λουτρό και τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα χρησιμοποιώντας τακτικές σαπούνι, σαμπουάν ή gel ντους ή με οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που προτείνεται από διατρυπών σας. Αργότερα στεγνώσει καλά και απαλά με χαρτί κουζίνας. Μην μετακινείτε το κόσμημα κατά την περίοδο της επούλωσης. Αν κρατήσει την περιοχή καθαρή διάφραγμα, θα προωθήσει τη διαδικασία επούλωσης. Αποφύγετε πιέζοντας τα ρουθούνια σας, ή φύσηγμα μύτης να μείνει μακριά από τη διάτρηση χτύπημα στη μύτη. Το σώμα piercing καλλιτέχνης μπορεί να συστήσει επίσης να σας ισχύουν τα φυσικά έλαια για την προώθηση της διαδικασίας επούλωσης. Να θυμάστε ότι δεν θα πρέπει να ισχύει καμία φυσικά συστατικά, κρέμες ή λοσιόν χωρίς γιατρούς ή σύσταση διάτρηση καλλιτέχνη σας. Θυμηθείτε ότι εάν έχετε επιλέξει μια μεγάλη διάτρηση μετρητή, τότε θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος διάρκειας για να θεραπεύσει και σίγουρα θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα. Διαβάστε περισσότερα για τη μύτη piercing μετέπειτα παρακολούθηση.
Διάφραγμα Piercing Κόστος? Διαφραγματοειδή ή κάθε είδους μύτης και του αυτιού piercings κοστίζει συνήθως λιγότερο από λόγια piercing και piercing στη γλώσσα. Η μύτη piercing τιμές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το τρύπημα καλλιτέχνη που θα επιλέξετε και την περιοχή. Συνήθως, το διάφραγμα piercing κόστος κυμαίνεται μεταξύ 40 έως $ 70. Περαιτέρω, θα εξαρτηθούν και από το κόστος της κόσμημα έχετε επιλέξει.
Διαβάστε περισσότερα για την Μύτη Piercing:? Μύτη Piercing FAQ? Infected Μύτης Piercing? Οι περισσότεροι από εσάς μπορεί να είναι σίγουρα ανυπομονεί να πάρει μια διάτρηση διαφράγματος, σωστά; Τότε τι περιμένεις; Απλά βρείτε τις καλύτερες piercing καλλιτέχνη στην πόλη σας και ετοιμαστείτε να καμαρώνω μία από τις πιο μοντέρνες piercing σώματος!