Πράγματα που πρέπει να κάνει για το φίλο σας

Με τη μέρα την επικείμενη του Αγίου Βαλεντίνου, μόλις λίγες εβδομάδες μακριά, οι περισσότεροι από εσάς θα πρέπει να σκέφτεται ένα τέλειο δώρο για φίλους σας. Τα περισσότερα κορίτσια λύσει το δίλημμα από ακριβώς τη μετάβαση σε ένα κατάστημα με είδη δώρων που είναι πλημμυρισμένο με χαριτωμένο ρομαντικά τα πράγματα και να πάρει αυτό που τους αρέσει περισσότερο. Ωστόσο, η συνήθης δώρα που ένα κορίτσι δίνει εραστή της περιορίζεται σε κάρτα, σοκολάτες, κουπόνια δωρεά, κλπ. Καίτοι πολλούς αυτά τα δώρα είναι αρκετά ακριβά, δεν μπορούν πάντοτε να ονομάζεται ρομαντικό. Επιπλέον, αυτές οι ιδέες για δώρα χρησιμοποιείται από αρκετά χρόνια και ως εκ τούτου έχουν χάσει τη μοναδικότητά τους. Σε μία τέτοια περίπτωση, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να κάνουν την ημέρα πιο αξέχαστη του βαλεντίνου για το φίλο σας είναι να δώσει κάτι που έχετε κάνει για τη δική σας. Πέρα από το να είναι φθηνή, τα χειροποίητα δώρα, θα διαφυλαχθεί από το φίλο σας, όπως έχετε βάλει χρόνο, σκέψεις και το μυαλό σας να το κάνει. Συνεπώς, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα πράγματα να κάνουν για το φίλο σας να προσθέσετε ρωμανικό και διασκεδαστικό να σχέση σας. Διαβάστε περισσότερα για τα δώρα ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.
Πράγματα που πρέπει να κάνει για το φίλο σας
Οι καλύτερες ημέρες τα πράγματα του Αγίου Βαλεντίνου μπορείτε να κάνετε για το φίλο σας θα πρέπει να είναι κάτι που θα θυμάμαι πάντα. Απλό το δώρο μπορεί να είναι, θα πρέπει να γίνει με την αγάπη, στοργή και αφοσίωση. Λοιπόν, εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα ρομαντικά τα δώρα που μπορείτε να κάνετε για το φίλο σας στο σπίτι. Read more on ρομαντικό πράγματα να κάνει και ρομαντική δώρα για αυτόν.
Αγάπη Letter ή ευχετήριας κάρτας? Με την εισαγωγή Διαδίκτυο και κινητών τηλεφώνων, γράψιμο ένα γράμμα είναι κάτι που έχει καταστεί ξεπερασμένη. Αλλά, θα ήταν μια πραγματικά μεγάλη ιδέα, αν έχετε δώσει ένα ερωτικό γράμμα στο φίλο σας την ημέρα αυτού του βαλεντίνου. Τώρα, δεν χρειάζεται να είναι δημιουργικοί να γράψει μια επιστολή αγάπης. Απλά πρέπει να εκφράσω τα συναισθήματά σας για το φίλο σας στην επιστολή. Ωστόσο, αν είστε από τη δημιουργική ένα είδος, ένα σύντομο ποίημα για την αγάπη στην αρχή της επιστολής θα είναι επίσης μια καλή ιδέα. Αντί για ένα ποίημα, μπορείτε επίσης να σκεφτείτε κάνει μια ευχετήρια κάρτα για τη δική σας. Στις μέρες μας, καθιστώντας ευχετήριες κάρτες έχουν γίνει passé, όπως τόσες υπέροχες ευχετήριες κάρτες με το ρομαντικό γραμμές είναι διαθέσιμα σε καταστήματα με είδη δώρων. Ωστόσο, δίνοντας μια χειροποίητη ευχετήρια κάρτα στο φίλο σας με πολλά καινοτόμα διακόσμηση και μερικά απλά λόγια είναι ένα από τα πιο ρομαντικά δώρα να κάνετε για το φίλο σας. Μάθετε περισσότερα για το πώς να γράψει επιστολές ρομαντική αγάπη.
Photo Collage? Οι φωτογραφίες είναι πράγματα που βοηθούν στη σύλληψη όμορφη και πολύτιμες αναμνήσεις. Έτσι, γιατί να μην κάνει ένα δώρο, χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες από εσάς και το φίλο σας. Συγκεντρώστε όλα τα ασφαλίσει ότι έχετε πάρει κατά τη διάρκεια της σχέσης σας και να τα κολλήσετε σε ένα πίνακα ετικέτα που είναι εύκολα διαθέσιμες σε ένα κατάστημα υλικού. Μπορείτε να κόψετε τις φωτογραφίες να τις προσαρμόσει στην σκάφους tag και δώρο να φίλο σας με δένοντας με ένα μεγάλο κόκκινο τόξο. Εάν είστε καλοί με τους υπολογιστές και το photoshop, μπορείτε να κάνετε ένα κολάζ φωτογραφιών στον υπολογιστή επίσης. Σάρωση τις φωτογραφίες της επιλογής σας και να επεξεργαστείτε το μαλακό αντίγραφο με τα εργαλεία που παρέχονται στο photoshop και να το παρουσιάσει στον εραστή σας με την εκτύπωση του κολλάζ και τη θέση της σε μια όμορφη κορνίζα. Ένα λεύκωμα αποκομμάτων με όλες τις φωτογραφίες είναι επίσης καλός δώρο ότι μπορείτε να δώρο σας φίλο. Διαβάστε περισσότερα για χειροτεχνίας για φίλο.
Ένα ρομαντικό δείπνο? Ένα ρομαντικό δείπνο κανονιστεί εντελώς έως θα είστε ένα από τα καλύτερα πράγματα να κάνουμε για το φίλο σας. Προσκαλέστε τον φίλο σας για ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι σας με την αποστολή του μια τυπική κάρτα με ένα μπουκέτο λουλούδια. Προετοιμάστε το μενού για το δείπνο με το τι θα έχετε για τους εκκινητές, το κυρίως πιάτο και το επιδόρπιο. Για να είναι ειδική, εξασφαλίζουν ότι όλα τα πιάτα είναι τα αγαπημένα φίλο σας. Αναζητήστε τις συνταγές για αυτά τα πιάτα και να τους μόνοι σας. Την ημέρα της ημερομηνίας δείπνο, καθαρίστε την περιοχή όπου θα έχετε την ευκαιρία να δειπνήσει με το φίλο σας και να διακοσμήσετε το με ηλεκτρικά φώτα, κεριά, λουλούδια, κλπ. Κάντε ένα CD των καλών ρομαντικά τραγούδια που μπορεί να παίξει στο παρασκήνιο καθ 'όλη τη βράδυ. Τώρα, επιφέροντας τις ρυθμίσεις, μην ξεχνάτε. Σήκωσε μια ωραία στολή for ίδιοι για the ημερομηνία dinner και έκπληξη το φίλο σας με το υπέροχο ρυθμίσεις που έχετε κάνει για αυτόν. Θα βρει σίγουρα αυτό το ιδέα να είναι ρομαντική. Διαβάστε περισσότερα για χειροποίητα ρομαντικά δώρα για τους άνδρες.
Bake Some μεταχειρίζεται? Ένα από τα γλυκά πράγματα να κάνουμε για το φίλο σας θα είναι να ψήνουν κάποια καλούδια όπως μπισκότα κέικ, ή σοκολάτα για αυτόν. Σήμερα, κέικ και μπισκότα δεν είναι δύσκολη καθώς η αγορά κατακλύζεται από μείγματα μπισκότων και άλλων συστατικών που κάνει τη διαδικασία προετοιμασίας αυτά τα πράγματα πολύ εύκολα. Έτσι, αν ο φίλος σας αγαπά κέικ σοκολάτας, ψάξτε για μια συνταγή κέικ σοκολάτας στο Διαδίκτυο και να κάνει ένα για τον ίδιο. Αν κάνετε το κέικ, για πρώτη φορά, το δοκιμάσει μία φορά πριν από την τελική τούρτα θα είναι μια καλή ιδέα. Μπορείτε επίσης να κάνετε τα μπισκότα και σοκολάτες, τις κόβουμε σε σχήμα καρδιάς και καλύψτε το με διακοσμητικό χαρτί. Βάλτε όλα αυτά goodies σε ένα καλάθι δώρο και παρουσιάζει στη σας αγαπούσε ένα. Διαβάστε περισσότερα για σπιτικά ιδέες δώρο για το φίλο σας.
Εξατομικευμένη Μουσικά CD? If ο φίλος σας είναι λάτρης της μουσικής, gifting τον ένα CD με τα αγαπημένα του τραγούδια θα είναι επίσης μια μεγάλη ιδέα. Κάντε μια λίστα με τα τραγούδια που του αρέσει να ακούει και να αρχίσουν να τα παραλάβουν στον υπολογιστή. Αν δεν έχετε κάποιο από αυτά τα τραγούδια, υπάρχουν ιστοσελίδες στο Internet όπου μπορείτε να κατεβάσετε τα τραγούδια για ελεύθερη. Όταν έχετε συλλέξει όλα τα τραγούδια, τα αντιγράψετε σε ένα CD. Να προσθέσετε μια ρομαντική αφή, μπορείτε να προσθέσετε μια μικρό μήνυμα αγάπης στη δική φωνή σας στην αρχή κάθε τραγουδιού. Εκτός από το CD, μπορείτε επίσης σχεδίαση μια εξατομικευμένη CD cover στον υπολογιστή και τυπώσετε σε ένα καλό χαρτί.
Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με:
Δημιουργικές ιδέες δώρων για το φίλο σας? Καουτσούκ Σφράγιση και Χειροποίητα Κάρτα Ιδέες? Ιδέες για Ασυνήθιστο ρομαντικά δώρα? Δώρο ιδέες και προτάσεις για το φίλο σας? Εκτός από αυτά τα δώρα, υπάρχουν διάφορα πράγματα που κάνουν για το φίλο σας την ημέρα αυτή του Αγίου Βαλεντίνου. Μπορείτε κανονίσετε για μια έκπληξη ρομαντική πύλη ή πάρει όνομά του τατουάζ στα σώμα σας. Πρέπει ακριβώς να βάλει μυαλό σας σε αυτό να βρείτε αυτό που ο φίλος σας θα αγαπήσετε περισσότερο. Έτσι, δοκιμάστε μία από αυτές τις ιδέες και να κάνει ο φίλος σας να πέσει στην αγάπη με σας ξανά.