Λάμψη στο σκοτάδι Τατουάζ

Όλοι θυμόμαστε τη μετάβαση σε ένα μέρος σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης με το κόσμημα λάμψη μας και πόσο πολύ διασκεδαστικό αυτό που ήταν. Έπειτα ήρθε η μόδα της τέχνης σώματος που είχαν όλα τα είδη των τατουάζ και piercings σώμα, το οποίο έκανε όλες τις χοάνες κόμμα τρελό. Από τότε μέχρι σήμερα, να πάρει μια μόνιμη δερματοστιξία είναι στη λίστα κουβά της απόλυτης πλειοψηφίας, και τι διασκέδαση θα ήταν να πάρετε ένα που λάμπει στο σκοτάδι! Λάμψη στο σκοτάδι δερματοστιξίες είναι η νέα μανία του κόσμου tattoo. Καλούνται επίσης UV τατουάζ ή μαύρο φως τατουάζ και είναι πολύ δημοφιλής με τα rave κουλτούρα.
Ποιες είναι Λάμψη στο σκοτάδι Τατουάζ;
Υπάρχει μεγάλη σύγχυση μεταξύ των ανθρώπων σχετικά με λάμπουν στο σκοτάδι τατουάζ. Βασικά, υπάρχουν δύο βασικά είδη λάμπουν στο σκοτάδι δερματοστιξίες:? Λάμψη στο σκοτάδι τα τατουάζ που δεν απαιτούν μια πηγή φωτός? Δερματοστιξίες υπεριώδους ακτινοβολίας που χρειάζεται black light? Λάμψη στο σκοτάδι τα τατουάζ είναι επίσης διαθέσιμα σε προσωρινή μελάνια που μπορούν να πλυθούν μακριά αργότερα.
Λάμψη στο σκοτάδι Τατουάζ που δεν απαιτούν μία πηγή φωτός? Λάμψη στο σκοτάδι τα τατουάζ που δεν απαιτούν μια πηγή φωτός, νοούνται εκείνες που κάποτε με τατουάζ, θα εμφανίζονται στο σκοτάδι χωρίς καμία πηγή φωτός. Το μελάνι θα χρησιμοποιηθεί για τις τατουάζ αναμειγνύονται με χημικές ουσίες, όπως φώσφορο και EverGlow, οι οποίες είναι γνωστές καρκινογόνες ουσίες. Για να κάνετε φωσφορίζουσες βλέμμα φωτεινότερο και στο σκοτάδι, μερικές φορές ραδιενεργά χημικά προϊόντα προστίθενται επίσης στο μελάνι.
Λάμψη στο σκοτάδι τατουάζ που Απαιτούν Black-Light? Τα τατουάζ που εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία είναι ευρέως γνωστά ως UV τατουάζ ή μαύρο φως τατουάζ. Φθορίζουσα μελάνη, προστίθεται το άχρωμο μελάνι τατουάζ και το φθορισμού χρωστική ουσία είναι αυτό που κάνει το τατουάζ λάμψη κάτω από μαύρο φως. Αυτά τα μελάνια δεν περιέχουν φώσφορο or EverGlow. Αυτές οι δερματοστιξίες δεν θα λάμπουν στο σκοτάδι, διότι θα χρειαστεί black light ή μοβ υπεριώδες φως για να καεί. Υπάρχουν 17 χρώματα διαθέσιμα για αυτό το υπεριώδες φως μελάνι τατουάζ και είναι απολύτως ασφαλή για χρήση. Αυτά τα χρώματα είναι βασικά διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις όπως το μπλε, μοβ, ματζέντα, κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο και λευκό. Όλα αυτά είναι ορατό στο κανονικό φως, αλλά τον 18ο χρώμα που είναι UV Titanium Λευκό συνήθως δεν είναι ορατό σε μια ελαφριά χροιά του δέρματος κατά τη διάρκεια της κανονικής φως.
Λάμψη στο σκοτάδι Τατουάζ στο φως της ημέρας
Το χρώμα βάση της μελάνι που χρησιμοποιείται στα τατουάζ blacklight μείγματα με τον τόνο δερμάτων σας, αφού η δερματοστιξία έχει επουλωθεί, γεγονός που καθιστά σχεδόν αόρατη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αλλά, εάν χρησιμοποιούνται τα 17 χρώματα, θα είναι ορατά σε κανονική φως της ημέρας και θα αντικατοπτρίζουν φθορισμού φως, όταν κάτω από ένα μαύρο-φως. Αν η 18η χρώμα, το οποίο είναι τιτάνιο λευκό, χρησιμοποιείται σε ένα ελαφρύ τόνο του δέρματος, τα τατουάζ θα είναι αόρατη κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά θα λάμπει, όταν μια πηγή μαύρου φωτός που της παρέχονται. UV δερματοστιξίες λαμβανομένων υπόψη επίσης να σας βοηθήσει να παίξουν ένα διπλό ρόλο! Αν είστε σε μια σταδιοδρομία που δεν εκτιμά τέχνη του σώματος πολύ, μπορείτε ακόμα να πάνε να εργαστούν καθημερινά, με ένα σχεδόν αόρατο tattoo και όταν είστε σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης για ένα Σαββατοκύριακο, μπορείτε να παρακαμφθούν οι ζώο συμβαλλόμενων μερών Μέσα σου στο μαύρο φως!
Are Λάμψη στο σκοτάδι Τατουάζ ασφαλές;
Ασφάλεια του να πάρει ένα τατουάζ εξαρτάται από διάφορα θέματα, όπως χρησιμοποιούνται βελόνα, που χρησιμοποιείται μελάνι το tattoo artist, κ.λπ., τα οποία θα πρέπει να φροντίσουν πριν πάρει μια μόνιμη δερματοστιξία γίνει. Όσον αφορά πόσο ασφαλής είναι η λάμπουν στο σκοτάδι δερματοστιξία είναι, εξακολουθεί να είναι αμφισβητήσιμες και υπάρχει μεγάλη συμφωνία του επιχειρήματος σχετικά με αυτό. Λάμψη στο σκοτάδι τατουάζ έχουν γύρω από μια δεκαετία τώρα. Ορισμένοι άνθρωποι που έχουν δοκιμάσει, ακούστηκαν παράπονα για severe ερεθισμούς του δέρματος, ακόμα και δερματίτιδα. Κατά τη διάρκεια των ετών, η συνεχής μελετών από tattoo παγκοσμίως καλλιτεχνών, έχουν αποδείξει ότι υπεριώδες φως τα τατουάζ που απαιτούν μια μαύρη φως για να καεί είναι ασφαλή για χρήση σε ανθρώπινα κύτταρα. Μια έγκριση FDA είναι αυτό που πρέπει κανείς να αναζητήσει, πριν να πάρει ένα υπεριώδες φως tattoo. Ένα από τα δημοφιλή FDA ενέκρινε υπεριώδες φως μελάνι τατουάζ παρέχεται από Crazy Chameleons μελάνια. Δεν θα πρέπει να μπερδεύονται μεταξύ των δύο τύπων λάμπουν στο σκοτάδι τατουάζ - αυτές που δεν απαιτούν φως είναι επιβλαβή, καθώς περιέχουν EverGlow and φωσφόρων που είναι καρκινογόνες και εκείνοι (υπεριώδες φως τατουάζ), που απαιτούν μαύρο-φώτα are ασφαλές να πάρετε μία μόνον εφόσον η χρήση μελανιού είναι εγκεκριμένη από το FDA.
Λάμψη στο σκοτάδι Κόστους Τατουάζ
UV μελάνι είναι περισσότερο ζημιογόνος από την τακτική μελάνη για τατουάζ. Ο FDA ενέκρινε UV κόστος μελάνι γύρω από US $ 270 (ένα δεύτερο μπουκάλι ουγκιά). Blacklight τατουάζ έτσι τείνουν να είναι δαπανηρότερες από το κανονικό τατουάζ μελάνι. Λαμβάνει επίσης περισσότερο χρόνο για το υπεριώδες φως σε τατουάζ να πάρει και εμποτισμένα από το κανονικό τατουάζ.
Σημεία που θυμούνται πρίν παίρνει μια λάμψη στο σκοτάδι δερματοστιξία · Πρίν πηγαίνει για ένα UV-black tattoo φως, πρώτο σας βήμα θα πρέπει να κάνετε κάποια έρευνα. ? Πάντοτε να επιλέξει τη λάμψη στο σκοτάδι τατουάζ που καλούνται ως μαύρο φως τατουάζ ή υπεριώδες φως τατουάζ. Λάμψη στο σκοτάδι τατουάζ που είναι ορατές στο σκοτάδι χωρίς μια πηγή μαύρο φως πρέπει να αποφεύγεται. ? Θα πρέπει να επιλέξετε μια αίθουσα δερματοστιξιών που έχει εμπειρία σε υπεριώδες φως τατουάζ και έχει κάποια ικανοποιημένους πελάτες. ? Πριν από τη χρήση οποιουδήποτε μελάνι τατουάζ, βεβαιωθείτε ότι είναι εγκεκριμένη από το FDA μελάνι. ? Ένας έμπειρος καλλιτέχνης τατουάζ θα κρατήσει πάντα μια blacklight για να βεβαιωθείτε ότι το τατουάζ είναι στο στάδιο της επεξεργασίας σωστά. ? Να θυμάστε, ότι ένα τατουάζ σε υπεριώδες φως δεν θα λάμπουν στο σκοτάδι. Θα λάμπουν μόνο όταν θα έχει μια πηγή μαύρο φως. Μόνο ένα τιτάνιο λευκού χρώματος δερματοστιξία υπεριώδες φως θα είναι σχεδόν αόρατη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το υπόλοιπο 17 χρώματα είναι εύκολα αντιληπτά σε ένα υπεριώδες φως τατουάζ, ακόμη και στη διάρκεια της ημέρας. Θα πάρουν μια φθορίζουσα λάμψη, όταν είναι κάτω από μαύρο φως. ? Σκοπεύετε να πάρετε μια τακτική μαύρη tattoo μελάνι και στη συνέχεια, επισημάνετε μέρη του χωρίς τη λάμψη στο σκοτάδι, τατουάζ ή UV tattoo φως; Θα πρέπει να λάβετε πρώτα την τακτική που δερματοστιξία, περιμένετε μέχρι το δέρμα θεραπεύεται και ακολουθήστε τη δερματοστιξία οδηγίες φροντίδας. Μόλις το δέρμα επουλώνεται, μπορείτε να πάρετε το υπεριώδες φως σε τατουάζ υπογραμμίζει για να πάρετε μια λάμψη στο σκοτάδι τατουάζ. ? Εάν έχετε κάνει μέχρι το μυαλό σας για να πάρει μια λάμψη στο σκοτάδι τατουάζ, μπορεί να θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για:? Σχέδια δερματοστιξιών για τα κορίτσια? Designs Tattoo Απλό Ανδρών? Όποια και αν είναι τα επιχειρήματα κατά λάμπουν στο σκοτάδι τατουάζ, το ξέρω το DOS και don'ts και πιστεύω, ήμουν σε θέση να τις μεταφέρω σε εσάς, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαι σίγουρα το παιχνίδι για ένα υπεριώδες φως τατουάζ! Είσαι;