Ηλιοροφή Εγκατάσταση

Έχετε ποτέ σκεφτεί των μονίμων στο αυτοκίνητο και να βιώνει την αίσθηση της ορμητική ροή ροής του ανέμου. Ναι, αυτό μπορεί να γίνει με τη βοήθεια του ηλιοροφές. Σε γενικές γραμμές, η οροφή είναι ένα άνοιγμα στην οροφή του αυτοκινήτου, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επιτραπεί φως και / ή φρέσκο ​​αέρα να εισέλθει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Καθώς οδηγείτε κατά μήκος του δρόμου, θα δείτε πολλά αυτοκίνητα και οχήματα με ηλιοροφές. Ένα ηλιοροφή είναι μερικές φορές γνωστή ως moonroof, όμως υπάρχει ένα μικρό διαφορά μεταξύ των δύο, που αφορούν τα υλικά είναι κατασκευασμένα από. Ας γνωρίζουν περισσότερα για ηλιοροφή εγκατάσταση.
Εκτιμήσεις του Do-It-Yourself Εγκατάσταση Ηλιοροφή
Εγκατάσταση ενός ηλιοροφή όλοι από σας είναι πολύ δύσκολη και περίπλοκη. Ως εκ τούτου, συνιστάται να πάρει την εργασία γίνοντη σε μια φημισμένη επισκευής αυτοκινήτων και εγκατάσταση τροποποίηση. Για να κάνει στον εαυτό σας την δουλειά, θα χρειαστείτε κάποια εργαλεία, όπως το τρυπάνι, μαλακό σφυρί, τρύπα εξοπλισμού γροθιά, κόπτης βινύλιο, ταινίες μέτρησης, μαρκαδόροι, πένσες, κατσαβίδια, και πολλά άλλα πράγματα. Θα πρέπει να αγοράσετε μια νέο κιτ ηλιοροφή. Το επόμενο βήμα θα είναι να καθορίζει τη θέση όπου η οροφή είναι να εγκατασταθεί. Θα έπρεπε να κοπεί η σήμανση των headliner, και στη συνέχεια εγκαταστήστε το ηλιοροφή όπως περιγράφεται στις οδηγίες.
Επιλογή και αγορά ενός Ηλιοροφή
Προτείνεται να πάρει την ηλιοροφή δουλειά εγκατάσταση γίνεται από έναν επαγγελματία. Αλλά, πριν πλησιάσουν ένα κατάστημα, θα πρέπει να καθορίσει το είδος της ηλιοροφής που θα ήταν κατάλληλα για αυτοκινήτου σας. Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τύποι ηλιοροφών που διαφέρουν στα φυσικά χαρακτηριστικά. Αυτά είναι συγκεκριμένα pop-up ηλιοροφών, top-mount συρόμενη ηλιοροφών, πανοραμική ηλιοροφών, ηλιοροφών αεροτομή, πτυσσόμενα ηλιοροφών, και πολλοί άλλοι.
Κατανοήστε όλες τις λειτουργίες ότι καθεμία από αυτές προσφέρουν ηλιοροφές, και διαπιστώνουν εάν θέλουν σας ένα βασικό εξαεριστήρα μοντέλο χειροκίνητη ή ένα πλήρως ηλεκτρονικό ένα. Θα πρέπει επίσης να αποφασίσει για την ηλιοροφή αποχρώσεις και αν θα θέλατε εξαρτήματα, όπως built-in λαμπτήρες. Κατά την αγορά της ηλιοροφή, βεβαιωθείτε ότι έχει εγγύηση. Την ηλιοροφή δουλειά εγκατάσταση συνήθως διαρκεί λιγότερο από μια μέρα, και η δουλειά σε ορισμένα αυτοκίνητα μπορεί να λάβει ακόμη και λιγότερο από δύο ώρες. Κόστος; Διαβάστε παρακάτω για να ξέρω πόσο να εγκαταστήσετε ηλιοροφή του αυτοκινήτου.
Ηλιοροφή Κόστος Εγκατάστασης
Εάν έχετε αποφασίσει να πάρετε την ηλιοροφή εγκατασταθεί στο αυτοκίνητό σας από έναν επαγγελματία αντιπρόσωπο, θα πρέπει επίσης να σκεφτούμε πόσο θα του συνολικού κόστους είναι. Αν δεν είναι ένα DIY έργο, θα πρέπει να δαπανήσουν για το προϊόν καθώς και το κόστος εγκατάστασης ή εργασίας. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που έχουν επίδραση στο λιακό κόστος εγκατάσταση? όπως το αντιπροσωπείας, επιβαρύνσεις εργασίας, τύπο προϊόντος χρησιμοποιείτε κλπ. Το μέσο κόστος της πλήρη εγκατάσταση είναι $ 1.000, αλλά μπορεί διαφέρουν ανάλογα με προδιαγραφές. Εάν επιλέξετε να πάρετε μια χειροκίνητη εγκαταστήσει ηλιοροφή, έχετε να πληρώνετε λιγότερα σύγκριση με τι θα χρειαζόσασταν να πληρώσετε για πάρει μια πλήρως ηλεκτρονική έκδοση του εγκατεστημένη ηλιοροφή. Το κόστος της ηλεκτρονικής λειτουργεί εγκατάστασης του συστήματος μπορούν να κυμανθούν από $ 1.000 έως $ 2.000. Aftermarket ηλιοροφές Υπάρχουν εύκολα διαθέσιμα πλησιέστερο κατάστημα σας περίπου σε $ 300 έως $ 1.000.
This ήταν κάποιες γενικές πληροφορίες σχετικά με ηλιοροφή εγκατάσταση και τις αντίστοιχες δαπάνες. Όταν πρόκειται για την ηλιοροφή εγκατάσταση, προτείνεται να μην εκτελεί την εργασία μόνοι σας, την αποφυγή σημαντικών ζημιών στο όχημα σας.