Matching Δαχτυλίδια Promise

Υπόσχεση δαχτυλίδι είναι προικισμένος ως σύμβολο της αγάπης, φροντίδας και δέσμευση. Είναι συχνά δοθεί πριν την δέσμευση και την γαμήλιο δαχτυλίδι. are Υπόσχεση δαχτυλίδια παραδοσιακά φοριούνται στο αριστερό δάχτυλο δαχτυλιδιών, αλλά για να αποφεύγεται η σύγχυση με το δαχτυλίδι αρραβώνων, συχνά φοριούνται στο αριστερό μεσαίο δάχτυλο ή το δικαίωμα παράμεσο δάκτυλο. Δεν έχει σημασία ποια είναι η τοποθεσία είναι, δαχτυλίδι υπόσχεσης είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής ενός ζευγαριού. Ανταλλαγή δαχτυλίδια υπόσχεσης μεταξύ τους είναι πολιτιστικό φαινόμενο οποία περιορίζονταν μόνο στην δαχτυλίδια υπόσχεση για φίλες! Άνδρες ήταν κάπως αποκλείονται από αυτή γλυκιά χειρονομία αγάπης και βαθύτερης αποχρώσεις του όπως εμπιστεύονται, αφοσίωση και ανατίμηση καλύτερο μισό τους.
Ωστόσο, δαχτυλίδια υπόσχεσης σήμερα για άνδρες είναι πολύ δημοφιλείς, μαζί με το δαχτυλίδια αρραβώνων. Υπάρχουν διάφοροι τύποι των δαχτυλιδιών υπόσχεσης για να διαλέξετε. Για παράδειγμα, το χαραγμένο δαχτυλίδια υπόσχεσης, λευκό χρυσό και δαχτυλίδια υπόσχεσης διαμαντιών και ανταπόδοση δαχτυλίδια υπόσχεσης. Μεταξύ αυτών, που ταιριάζουν δαχτυλίδια υπόσχεσης διαθέτουν αριθμό γλυκό έννοιες που συνδέονται με αυτά. Φορώντας αντιστοίχισης δαχτυλίδια υπόσχεσης σημαίνει ότι ο ζευγάρι έχει ξεπεράσει τα «συνήθης" στάδιο σχέσης και προχώρησε στην επόμενη «αποκλειστική» επίπεδο, οποίο είναι είτε δέσμευση γάμου ή ζωή!
Αντιστοίχιση Δαχτυλίδια Promise για ζευγάρια
Promise Ring έννοια παίρνει επεσήμαναν εκ νέου την επιλογή του ταιριάσματος δαχτυλίδια υπόσχεσης. Ένα δαχτυλίδι υπόσχεση σημαίνει φιλία, ειδύλλιο, αγάπη, δέσμευση και καθαρότητα (ή αποχής). Έννοια του δακτυλίου υπόσχεση είναι διαφορετικός για κάθε ζευγάρι. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάποιος μπορεί θέλουν να πάρουν ταιριάζουν δαχτυλιδιών υπόσχεσης. Κάποιοι θα θέλουν να αγοράζουν τέτοια δαχτυλίδια, έτσι ώστε, αυτές ταιριάζουν με τα γαμήλια δαχτυλίδια τους. Ενώ ορισμένες ζευγάρια οποίοι τελούν σε μεγάλης απόστασης σχέση, προτιμούν ταίριασμα δαχτυλίδια υπόσχεσης ακριβώς να εξασφαλιστεί εμπιστοσύνη και εγγύτητα μεταξύ τους, παρά φυσική απουσία τους. Οι λόγοι μπορεί να διαφέρουν, αλλά το μήνυμα ότι τα δαχτυλίδια υπόσχεσης μεταφέρει είναι ο ίδιος, που είναι άπειρη αγάπη και αφοσίωση που κάθε ζευγάρι μετοχές. Υπάρχουν τεράστια ποικιλία σχεδίων, όταν πρόκειται για αντιστοίχιση δαχτυλιδιών υπόσχεσης για τον ίδιο και την. Ως εκ τούτου, η απόφαση της αγοράς που ταιριάζουν δαχτυλιδιών υπόσχεσης εξαρτάται αποκλειστικά στην εν λόγω άτομο ηλικίας.
Απλό Bands? Αυτά είναι πεδιάδα μπάντες δάχτυλο κατασκευασμένα από διαφόρων πολύτιμα μέταλλα όπως χρυσό, πλατίνα, ασήμι και τιτανίου. Όπως είναι σαφές metal μπάντες συχνά επιλέγονται ως κλασικό βέρες, μερικοί μπορεί να θέλετε να επιλέξετε τα πιο σπάνια από αυτές, οι οποίες δεν έχουν επιλεγεί για το γαμήλιο δαχτυλίδι, όπως τιτάνιο για τα δαχτυλίδια υπόσχεσης! Φαίνεται πλούσιο και είναι σπάνιο σε σχέση με χρυσό και ασήμι.
Δαχτυλίδια ζευγαριού? Jewelry ζευγάρι είναι πολύ μεγάλη ζήτηση και κατά συνέπεια, διάφορα καταστήματα έχουν καθιερώσει χωριστή σειρά από ειδικό jewelry μόνο για ζευγάρια. Αυτά είναι προσαρμοσμένα δαχτυλίδια υποσχεθώ ότι ένα ζευγάρι μπορούν να σχεδιάσουν μόνοι τους. Αυτό καθιστά όλους πιο δημιουργική και εγκάρδια την ίδια στιγμή! Μπορεί κανείς να χαράξει ονόματα μεταξύ τους για το δαχτυλίδι ή διακοσμήστε τις με birthstones ή την αγαπημένη τους πολύτιμους λίθους, όπως καλά! Διαβάστε παρακάτω για χαραγμένα δαχτυλίδια υπόσχεση.
Celtic Δαχτυλίδια? Όλοι μας γνωρίζουν καλά περίπου την Κελτική κόσμημα. Είναι πολύ δημοφιλής, όταν πρόκειται για την αντιστοίχιση δαχτυλίδια υπόσχεση. Κελτικά σύμβολα είναι ιδιαίτερα σημαντικές, γεγονός που καθιστά μια ευαίσθητη και συναισθηματική υπόθεση. The Celtic σχέδια κόμπος αγάπη είναι σημαντικές, παραδοσιακές και αντισυμβατικό για την αντιστοίχιση των δαχτυλιδιών υπόσχεσης! Σέλτικ ταιριάζουν δαχτυλίδια υπόσχεσης έρχονται σε ένα ευέλικτο σχεδιασμό και ως εκ τούτου, είναι εύκολο στην χρήση για τους άνδρες και τις γυναίκες.
Stackable δακτυλίδι, A Stackable δαχτυλίδι υπόσχεσης είναι στην πραγματικότητα μια συντονισμένη ομάδα των δακτυλίων, που μπορούν να αναδιαμορφωθούν για να σχηματιστούν διαφορετικό σχεδιασμό. Αυτός ο τύπος αντιστοίχισης δαχτυλίδια υπόσχεσης είναι αρκετά δημοφιλή μεταξύ νεαρά ζευγάρια, καθώς είναι πιό μοντέρνο σύγκριση με την απλό σχεδιασμό. Υπάρχουν μερικά άλλα δαχτυλίδια υπόσχεσης που έρχονται με ένα δωρεάν σχεδιασμό, για παράδειγμα, το σχεδιασμό μιας καρδιάς σε ένα δαχτυλίδι και ενός κλειδιού στο άλλο!
Επίσης διαβασμένος επάνω:
Υπόσχεση Δαχτυλίδια για φίλη? Υπόσχεση Δαχτυλίδια Ανδρών? Υπόσχεση Δαχτυλίδια for Her? Όλοι γνωρίζουμε ότι για κάθε υπόσχεση υπάρχει ένα τίμημα, αλλά τι θα γίνει με τα νεαρά ζευγάρια που δεν μπορούν να ξοδεύουν πολλά χρήματα για δαχτυλίδια υπόσχεσης; Λοιπόν, υπάρχει πάντοτε μια επιλογή στη διάθεσή τους υπό τη μορφή φτηνών ταιριάζουν δαχτυλιδιών υπόσχεσης. Πάντα μπορεί κανείς να πάει για το ταίριασμα δαχτυλίδια υπόσχομαι ότι γίνονται σύμφωνα με προσιτές μέταλλα όπως το ασήμι. Είναι μια από τις καλύτερες και φθηνότερες επιλογές. Αργύρου και χρυσού είναι επίσης μερικές επιλογές για όσους μπορούν να αντέξουν οικονομικά να περάσουν κάτι περισσότερο από $ 100! Υπάρχουν πάντα μερικές άλλες richer μέταλλα όπως ζιρκόνιο, τιτάνιο και πλατίνα, ότι μπορείτε να θέλετε να δοκιμάσετε για ταίριασμα δαχτυλίδια υπόσχεσης σας!
Δεν έχει σημασία τι είναι οι τιμές, τα υλικά, σχέδια και στυλ, αυτό που χρειάζεται μεταξύ δύο ανθρώπων είναι μια δέσμευση ζωής και μια υπόσχεση να είναι με κάθε άλλη. Που είναι πολύ σημαντικό από κάθε άλλο πράγμα ένα ζευγάρι μπορούν να μοιραστούν! Λοιπόν, εδώ καταλήγω στο συμπέρασμα αυτό το άρθρο, ελπίζοντας ότι σας παρέχονται αρκετές πληροφορίες για αντιστοίχιση δαχτυλίδια υπόσχεσης!