Cottage Διακόσμησης

Για τους ανθρώπους που ήθελαν να έχουν άνετη, ανεμοδαρμένο τα σπίτια, οι οποίοι προτιμούν άτυπο τρόπο ζωής και που τους αρέσει ο παλιός κόσμος αισθάνεται γύρω τους, εξοχικό ύφος διακόσμησης είναι το ιδανικό. Στην πραγματικότητα, cottage ύφος διακόσμησης είναι πολύ αντίθεση με τους άλλους τρόπους να κάνει επάνω τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού, τα έπιπλα και τα εξαρτήματα χρησιμοποιούνται σε εξοχικό στυλ διακόσμησης μπορούν ακόμη και να στα πλέι cast από πραγματικούς σπίτι κάποιου! Σπίτια με cottage διακόσμηση είναι εύκολο να διατηρήσει, και ως εκ τούτου, θα πρέπει να είναι μόνο απλά απολαμβάνουν οι κάτοικοι. Εάν σχεδιάζετε να έχετε σπίτι σας διακόσμηση ύφους εξοχικών σπιτιών, και ψάχνουν για κάποια δημιουργική και χρήσιμη εξοχικό ιδέες διακόσμησης, στη συνέχεια, είναι εδώ μερικά που σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμες. Διαβάστε περισσότερα για το σπίτι διακόσμηση.
Ιδέες για Διαφορετικές των Cottage Διακόσμηση Στυλ
Beach Cottage Διακόσμησης
Beach Cottage διακόσμηση είναι όλη φέρνοντας παρουσίαση των στοιχείων από τη θάλασσα, στο σπίτι, να δημιουργήσει μια γαλήνια και ήρεμη ατμόσφαιρα. Τα χρώματα που θα πρέπει να επιλέξουν, σε εξοχικό στυλ παραλία διακόσμηση, είναι μπλε, πράσινο, καφέ (που μοιάζει με την άμμο), και κοράλλι. Όταν ζωγραφίζω τους τοίχους, χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό αυτών των χρωμάτων, άσπρο, έτσι ώστε το σπίτι έχει ένα ευάερο και φρέσκο ​​αίσθημα. Των Windows, επιλέξτε κουρτίνες που είναι πολύ μικρό βάρος και τα οποία επιτρέπουν το φυσικό φως έρχονται μέσα στο σπίτι. Όσον αφορά δαπέδου, πάει σε ένα ξύλινο δάπεδο, για τα οποία έχουν πολλά να ρίξει χαλιά έχουν τοποθετηθεί. Έπιπλα για ένα εξοχικό στυλ στην παραλία, να έχουν πολύ απλό αίσθημα. Μπορείτε να επιλέξετε για τα ψάθινα έπιπλα, ή αν θέλετε μια ξύλινα έπιπλα, επιλέξτε "πολύ ελαφρύ έπιπλα και το χρώμα είναι λευκό για να πάρετε ένα δροσερό και ευάερο παραλία αίσθηση.
Αγγλικά Cottage Διακόσμησης
Μια αγγλική εξοχική διακόσμηση στυλ, δίνει το σπίτι, μια πολύ ζεστή και φιλόξενη αισθάνονται. Είναι όλα για το δόσιμο του σπιτιού πολύ απαρχαιωμένη, ηλικίας και ζεστό βλέμμα. Τα χρώματα που πρέπει να χρησιμοποιούνται σε αγγλικό εξοχικό στιλ διακόσμησης είναι καφετιά, σκουριάς, πορτοκαλί, κίτρινο και πράσινο. Μια αγγλική εξοχική θα ήταν ελλιπής χωρίς τζάκι, για αυτό μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε αυτό, κατά την ανάληψη υπνοδωμάτιο cottage διακόσμηση. Για τα παράθυρα, επιλέγουν πραγματικά βαρέα και δαντελωτές κουρτίνες. Έπιπλα θα πρέπει να είναι βαριά, όπως και παλιά έπιπλα country style. Μεγάλα ντουλάπια αποθήκευσης, trunks που εξυπηρετούν οι πίνακες, ένας αριθμός αρχαιοτήτων και εξαρτήματα, που διατίθενται σε διάφορα μέρη του σπιτιού, είναι ένας μούστος σε μια αγγλική εξοχική διακόσμηση. Θυμηθείτε να κρατήσετε τα πάντα λεπτές, ρουστίκ και απλοϊκό, για να δώσει μια πραγματική Αγγλικά ματιά εξοχικό σπίτι στο σπίτι.
Vintage Cottage Διακόσμησης
Vintage εξοχικό διακόσμησης έχει να κάνει με φέρει τον παλιό κόσμο αισθάνονται στο σπίτι σας. Γι 'αυτό, πάρτε τα έπιπλα που είναι στέρεο και μεγάλου βάρους, και έχει ζωγραφισμένο σε διάφορα χρώματα. Εάν δεν θέλετε να δοκιμαστικά τη καναπέδες, περιλαμβάνουν το κομοδίνα, τραπεζαρία πίνακες και πίνακες καφές που έχουν βαμμένα σε αντίκες χρώματα. Όσον αφορά το λινό ανησυχεί, πάει σε πολλά πράγματα δαντέλα. Είτε πρόκειται τραπεζομάντιλα ή μαξιλαροθήκες ή bedsheets, επιλέξτε τα κάποιου που έρχονται σε βαριά υφάσματα. Αξεσουάρ είναι μια πολύ σημαντική πτυχή της vintage cottage διακοσμώντας. Κοσμούν το σπίτι με παλιό στάμνες, πολυελαίους, καλάθια, πιάτα Κίνα, teapots, κλπ., να δώσει μία πραγματική, διαχρονικό, vintage βλέμμα.
Ρουστίκ Cottage Διακόσμησης
Ρουστίκ cottage διακόσμηση είναι όλα σχετικά κρατώντας το απλό και φυσικό. Τα έπιπλα είναι σαν ένα έπιπλα καμπίνα, κατασκευάζονται είτε των κορμών, κόμπους πεύκο, σημύδα, και λυγαριά. Χρησιμοποιώντας έναν mix and match όλων αυτών επίπλων, κοστούμια καλά σε ρουστίκ σπίτι ύφους εξοχικό υπερβολικά. Για το υφάσματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τραχιά μαλλί ή πεδιάδα, απλή λινό. Εκτυπώνει, όπως ζωική μοτίβα και plaids, στα υφάσματα, κοστούμι πολύ καλά στην αγροτικό βλέμμα εξοχικό. Να accessorize, πίνακες με τραχύ κορνίζες, απεικονίζοντας το δάσος, ή ρουστίκ ρολόγια, φωτιστικά από ξύλο, παλιές στιλ τουφέκια και καθρέφτες θα κάνει το κόλπο. Να δοθεί ο τελικός αφή, περιλαμβάνουν δύο, πολύ μεγάλου μεγέθους καρέκλες λικνίζοντας, σε καθεστώς σας των πραγμάτων και βάζουμε μπροστά τζάκι, να πάρει το αληθινή ρουστίκ συναίσθημα.
Read more on:? Cottage Style Διακόσμηση? Cottage Σχεδίων House και υποδείγματα? Όπως βλέπετε, υπάρχουν διαφορετικά στυλ cottage διακοσμώντας τους και κάθε είναι αρκετά μοναδική και ενδιαφέρουσα. Μπορείτε να διακοσμήσετε σπίτι σας χρησιμοποιώντας το στυλ που ταιριάζει προσωπικότητά σας το καλύτερο. Καλή τύχη!