Μαλλιά Επιλογές αφαίρεσης

Αποτρίχωση είναι μέρος του καλλωπισμού, και, συνεπώς, μια εργασία που τις περισσότερες γυναίκες, καθώς και ένας αυξανόμενος αριθμός ανδρών έχουν να αντιμετωπίσουν. As επιλογές αφαίρεσης τρίχας είναι πολλές οι περισσότεροι άνθρωποι προβληματισμένοι ως προς το ποια είναι η καλύτερη. Παρόλο που κάθε μέθοδος έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της, το δικαίωμα ερώτημα που θα ήταν, «ποια μέθοδος είναι καλύτερη για μένα». Άνεση, ευαισθησία του δέρματος και το κόστος some πτυχές που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε μεταξύ αποτρίχωση, αποτριχωτικές κρέμες, ηλεκτρόλυση, Αποτριχωτικές, τα λέιζερ και ξύρισμα. Ένας άλλος παράγοντας που έρχεται στο προσκήνιο είναι το φύλο? Και οι άνδρες έχουν χονδρομερισμένα παχύτερη τρίχα από τις γυναίκες, το ιδανικό επιλογές αφαίρεσης τρίχας για τους άνδρες διαφέρουν από εκείνες για τις γυναίκες.
Διαφορετικές επιλογές Αποτρίχωση
Ξύρισμα: Το ξύρισμα είναι ίσως το πιο δημοφιλές temporary μέθοδος αφαίρεσης τρίχας, η οποία συνεπάγεται μείωση των μαλλιών είναι πολύ κοντά στο δέρμα. Κάποιος μπορεί να διαλέξετε ανάμεσα σε ένα ηλεκτρικό ή ξυράφι, οι οποίες συνήθως έρχονται με λωρίδες λιπαντικά. Αν φθηνή και γρήγορη, οι επιπτώσεις της ξυρίσματος είναι προσωρινές, και συνήθως διαρκεί από την ημέρα σε λίγες ημέρες. Αυτή η επιλογή αποτρίχωση είναι κατάλληλη τόσο για τους άνδρες και τις γυναίκες. Το ξύρισμα μπορεί να προκαλέσει ingrowth, το οποίο είναι τι θα συμβεί όταν οι κομμένες τρίχες μπούκλα πίσω στο δέρμα αντί να αναπτύσσονται. Αυτό προκύπτει συνήθως in unsightly προσκρούσεις, και μερικές φορές μπορείτε να πάρετε μολυσμένοι. Ωστόσο, αντίθετα προς τη δημοφιλή πεποίθηση, το ξύρισμα δεν προκαλεί τρίχα για να αυξηθεί εκ νέου οι πιο παχιές ή χονδροειδές. Read about ξυρίσματος συμβουλές για τις γυναίκες.
Αυξητική: Αυτή η μέθοδος έχει εδώ και αιώνες, αλλά είναι πιο δημοφιλείς μεταξύ των γυναικών από τους άνδρες. Μια αυτοκόλλητη ουσία εφαρμόζεται στο δέρμα και καλυμμένος με μια λωρίδα υφάσματος. Μετά από μια λίγα δευτερόλεπτα, το ύφασμα είναι εξαπατάται, και τα μαλλιά έρχεται με αυτό. Στα μαλλιά εξάγεται από τη ρίζα της, να λάβει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα πριν καταστεί ορατή και πάλι. Τα αποτελέσματα διαρκούν συνήθως για μερικές εβδομάδες. Ωστόσο, η διαδικασία είναι επίπονη και δαπανηρή εφόσον επιτευχθεί σε ένα spa ή σαλόνι. Εναλλακτικά, κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει πακέτα σπίτι. Αυξητική φύλλα στο θυλάκιο τρίχας ανοιχτό, ώστε υγιεινής είναι σημαντικά και πρέπει να ακολουθείται από την εφαρμογή ενός αντιβακτηριακό λοσιόν. Διαβάστε για αποτρίχωση στο σπίτι συμβουλές.
Laser: Μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές μόνιμης αφαίρεσης τρίχας για τις γυναίκες και τους άνδρες είναι με τη χρήση ενός λέιζερ, που στέλνει έναν παλμό φωτός μέσω της τρίχας, η οποία καταστρέφει τη ρίζα της τρίχας. Κατά τη διάρκεια του χρόνου, η εκτεθειμένη σκέλη της τρίχας αποδυναμώσει και να πέφτουν έξω. Αυτή η θεραπεία λειτουργεί καλά για τους άνδρες και τις γυναίκες με σκούρα μαλλιά και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Αυτό βεβαίως προϋποθέτει πολλαπλές συνεδρίες, με ένα άγγιγμα-περίπου μια φορά το χρόνο στη συνέχεια. Η θεραπεία είναι μια καλή επιλογή για άτομα που θέλουν να λεπτή τρίχα έξω, αλλά να μην το χάσει εντελώς. Ωστόσο, η θεραπεία θεωρείται ακριβός από τους περισσότερους. Εδώ είναι πολλές πληροφορίες για αποτρίχωση με λέιζερ.
Ηλεκτρόλυση: Ηλεκτρόλυση είναι μόνο μέθοδος που μπορεί να ονομάζεται μόνιμη, και χρησιμοποιεί μια λεπτή βελόνα τοποθετείται στο θύλακα της τρίχας για να καταστρέψει τα κύτταρα υπεύθυνο που προκαλούν τα μαλλιά να μεγαλώνουν. Παρόλο που ηλεκτρόλυση μπορούν να γίνουν οπουδήποτε στο σώμα η διαδικασία μπορεί να προκαλέσει κάποιο ποσό δυσφορία. Τα τοπικά αναισθητικά creams συνήθως χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Τα μαλλιά αφαιρείται μια πτυχή σε έναν χρόνο, απαιτεί αρκετές συνεδρίες. Η διαδικασία μπορεί να προκαλέσει μικροσκοπικά σημάδια από τη βελόνα, και δεν συνιστάται για τη σκοτεινή τύπο δέρματος.
Διαβάστε σχετικά:? Αποτρίχωση για άντρες, μέθοδοι μαλλιών απομάκρυνση · Άλλες προσωρινές λύσεις αφαίρεσης τρίχας περιλαμβάνουν αποτριχωτικά, τα οποία είναι κρέμες και λοσιόν που να περιέχουν μια χημική ένωση που διαλύει την τρίχα, tweezing και το σπείρωμα. Οι δύο τελευταίες δύο μαδήσει τις τρίχες από τη ρίζα, αν κάποιος χρησιμοποιεί λαβίδα ενώ η άλλη χρησιμοποιεί ένα νημάτων. Ένας ημι μόνιμη λύση αποτρίχωση είναι η τοπική κρέμα Vaniqa, το οποίο είναι διαθέσιμο μόνο με ιατρική συνταγή. Αναστέλλει ένα ένζυμο που διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών, η οποία προκαλεί καθυστέρηση της ανάπτυξης των τριχών.