Παιχνίδια - Ιδέες

Μέρη είναι μεγάλες θέσεις για τις οικογένειες να συγκεντρωθούν και ομολόγων μεταξύ τους, και ποιος καλύτερος τρόπος για να διευκολύνουν αυτή τη διαδικασία than ερχόμενος επάνω με μερικές δημιουργικές και διασκεδαστικές ιδέες συμβαλλόμενων μερών παιχνίδια. Κόμμα παιχνίδια μπορούν να περιλαμβάνουν όλους όσοι είναι παρών και θα χρησιμεύσει επίσης ως ένα εξαιρετικό μέσο για να καταστεί η περίσταση πιο αξέχαστες. Υπάρχουν πολλές δημιουργικές ιδέες κόμμα παιχνίδια για να διαλέξετε, και καθένας από αυτούς εξαρτάται από τη φύση της συγκέντρωσης και η σχέση κατανέμεται μεταξύ των ανθρώπων που είναι παρόντες.
Το καλύτερο μέρος για αυτές τις ιδέες κόμμα παιχνίδια για παιδιά και ενήλικες είναι ότι είναι εξαιρετικά εύκολη τη διαχείριση και το συντονισμό. Τα περισσότερα παιχνίδια απαιτούν ελάχιστη ή δεν στηρίγματα σε όλους, και μπορούν να οργανωθούν σε ένα θέμα λεπτών. Αυτά τα παιχνίδια διασκέδασης μπορούν να καταλήξουν να καταστεί η εκδήλωση πολύ αξιοσημείωτο μάλιστα, και μπορεί να αφήσουν τον θεράποντα άνθρωποι με σπουδαίες αναμνήσεις για να λατρεψει. Είτε πρόκειται για ένα συμβαλλόμενο μέρος θέμα, ή ένα κόμμα δίπλα στην πισίνα, ή ένα μπάρμπεκιου ή ένα πάρτι γενεθλίων, ή ακόμη και ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι, υπάρχουν κόμμα ιδεών παιχνίδια εν αφθονία σε αναμονή για να παίξει.
Παιχνίδια Ιδέες νούμερο 1? Εδώ ένα παιχνίδι που ονομάζεται Βρείτε τον αγώνα και αυτό είναι μια αρκετά δημοφιλής επιλογή για τα παιχνίδια πάρτι. Αυτό το παιχνίδι είναι πιο κατάλληλο για ένα μέρος όπου υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν ξέρουν πραγματικά ένας τον άλλο πολύ καλά. Ενεργώντας ως μια μεγάλη παγοθραυστικό, αυτό το παιχνίδι απαιτεί από τον οικοδεσπότη να κάνει μια λίστα με διάσημα ζευγάρια εκ των προτέρων και γράψτε τα ονόματα αυτών των ζευγαριών για μεμονωμένες αυτοκόλλητα. Καθώς οι άνθρωποι εισάγετε το κόμμα της υποδοχής ραβδιά αυτά τα αυτοκόλλητα πάνω τους, και ο στόχος είναι να βρούμε το σωστό αγώνα, πριν τελειώσει ο χρόνος. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολη για τους ανθρώπους στην αρχή, αλλά χρησιμεύει ως ένας εξαιρετικός τρόπος για να ξεκινήσει συζητήσεις με ανθρώπους που δεν συναντήθηκαν ποτέ πριν. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με παιχνίδια για ενηλίκους.
Παιχνίδια Ιδέες # 2? Αν είστε διοργανώνει ένα πάρτι γενεθλίων ή ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι για τα παιδιά, απλά πρέπει να περιλαμβάνει ορισμένα υπαίθρια παιχνίδια κόμμα ιδεών για αυτούς. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να κρατήσει τα παιδιά κατεχόμενα. Υπάρχει αφθονία των δημοφιλών επιλογές για να επιλέξετε από εδώ καθώς τα παιδιά είναι πολύ εύκολο να ψυχαγωγήσει και να ενθουσιάσει. Μπορείτε να παίξετε το πάντα δημοφιλές μουσικές καρέκλες, δοκιμάστε την τύχη σας με ένα καλά προγραμματισμένο κυνήγι θησαυρού ή κυνήγι οδοκαθαριστών, παίζουν το πολύ παρορμητική χορό Πάγωμα ή ακόμη και να δοκιμάσετε μια περίοδο της σπορ. Κρατήστε αυτές τις συμβουλές κόμματος σχεδιασμό κατά νου ανά πάσα στιγμή, όμως.
Παιχνίδια Ιδέες # 3? Αν τώρα αναρωτιέστε σχετικά με ορισμένα διασκεδαστικά παιχνίδια για ενηλίκους, τότε μπορείτε να αλλάξετε την κατεύθυνση του κόμματος παίρνει. Μερικά από αυτά τα παιχνίδια θα αφορά την κατανάλωση αλκοόλ και μερικοί μπορούν ακόμη και να πάρει λίγο obscene, ώστε να τους επιλέξει κατά την κρίση σας. Ένα πολύ δημοφιλές παιχνίδι είναι Προφέρετε το όνομα, όπου κάθε πρόσωπο λέει ένα διάσημο όνομα που αρχίζει με τον πρώτο γράμμα του επωνύμου του προηγουμένως ανακοινωθεί όνομα. Το άτομο, που παραλείπει να το πράξει, θα πρέπει χάφτω με ένα προκαθορισμένο ποσό οινοπνεύματος. Υπάρχουν πολλές περισσότερες παραλλαγές που μπορούν να προστεθούν σε αυτό το παιχνίδι επίσης. Επίσης διαβάστε για μερικά παιχνίδια κόμμα διασκέδαση για ζευγάρια.
Παιχνίδια Ιδέες αρ. 4? Αλήθεια και τολμώ εδώ και πολύ καιρό ένα από τα αγαπημένα εταιρεία σε μέρη από πολύ καιρό. Συμπεριλαμβανομένου του αλκοόλ σε αυτό το παιχνίδι είναι μια καλή ιδέα επίσης, δεδομένου ότι είναι δυνατόν σε μεγάλο βαθμό καρύκευμα επάνω ο λόγος διασκέδαση. Άλλο ένα παιχνίδι γνωστό και ως Ποτέ δεν είναι επίσης ένα παιχνίδι που αξίζει έναν πυροβολισμό. Κάθε πρόσωπο που απαγγέλει κάτι περίεργο που δεν το έκαναν ποτέ και όποιος έχει πράγματι κάνει αυτό θα πρέπει να χάφτω λίγο οινόπνευμα. Περιττό να πω ότι αυτό το παιχνίδι μπορεί να είναι λίγο άτακτο, έτσι καλύτερό του να το εγκαταλείψει για μια στιγμή, όταν τα παιδιά δεν είναι γύρω. Δείτε μερικές ακόμα παιχνίδια για να παίξουν στα συμβαλλόμενα μέρη.
Παιχνίδια Ιδέες # 5? Αν ψάχνετε για τα παιχνίδια κόμμα ιδεών για τα κορίτσια και τις γυναίκες, τότε θα πρέπει να λάβουν την ευκαιρία υπόψη. Κόμμα παιχνίδια για γυναίκες βασίζονται σε μεγάλο βαθμό για την περίπτωση για την οποία ο καθένας έχει συγκεντρώσει, και με βάση αυτή μπορείτε να έχετε μέρη λήθαργο, τα μέρη bachelorette ή ντους μωρών. Διαβάστε περισσότερα για παιχνίδια κόμμα ύπνο και παιχνίδια bachelorette πάρτι.
Επίσης δείτε τα ακόλουθα:? Γραφείο Κόμμα Αγώνων, Birthday Party Αγώνων, Halloween Party Αγώνων, πικ-νικ και το Κόμμα Αγώνες · Οι επιλογές για παιχνίδια κόμμα ιδέες είναι απεριόριστες και εκεί πραγματικά, είναι πολλά που μπορούν να γίνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Κάποιος μπορεί ακόμη και να καταλήξει σε ορισμένα νέες ιδέες για τη δική τους και αυτοί μπορούν να είναι ακριβώς τόσο πολλή διασκέδαση όπως επίσης. Κατά τη λήξη της ημέρας, όλα για την εύρεση τη σωστή ισορροπία μεταξύ των ανθρώπων που είναι παρόντες και ποια είναι η ευκαιρία είναι, και αυτά τα παιχνίδια είναι απλά ένα μέσο για να διασφαλιστεί ότι ο καθένας έχει μια πραγματικά καλή στιγμή.