Υάκινθος Βολβοί

Κήπος ζουμπούλια (Ζουμπούλια orientalis) είναι άνοιξη άνθηση ποικιλία της οικογένειας κρίνων ότι οι περισσότεροι λάτρεις κηπουρική προτιμούν καλλιέργεια σε εσωτερικούς χώρους ή στο χώμα στον κήπο. Είναι περισσότερο γνωστή για αστεροειδή άνθη τους έχουμε πυκνές συστάδες σε μια μακρά inflorescence ακίδα (κάθε μετρά περίπου 10 ίντσες). Το ζωντανό χρώμα υάκινθος ανθίζει δεν είναι μόνο οι μεγάλες και θαυμάσια, αλλά είναι πολύ αρωματικά, με αποτέλεσμα τη συμπλήρωση του κήπου και / ή δωμάτια με εισχωρώντας άρωμα. Ένας άλλος λόγος για τη μεγάλη δημοτικότητα του έγκειται στο ότι είναι εύκολο να αναπτυχθεί και να διατηρηθεί σε νερό ή σε οποιοδήποτε τύπο εδάφους. Διαβάστε περισσότερα για το νερό υάκινθος φροντίδα.
Πώς να φυτεψει Υάκινθος Βολβοί;
Καλλιέργεια υάκινθος βολβοί δεν είναι διαφορετικό από τα άλλα βολβούς ανθέων άνοιξη. Κατανοήστε τις βασικές δεξιότητες κηπουρικής και μπορείτε να διατηρήσετε υγιή υάκινθος φυτά στον κήπο λουλουδιών σας. Όντας ένα ανθεκτικό φυτό, μπορείτε να αυξηθεί υάκινθος βολβούς σε νερό, σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς κήπους. Αναφέρατε παρακάτω συμβουλές για την καλλιέργεια και τη διατήρηση υάκινθος βολβούς:
Καλλιέργεια Site: ζουμπούλια βολβοί ευδοκιμούν καλύτερα σε μερική σε πλήρη ήλιο. Αλλά, θα πάρετε τις μεγαλύτερες ανθίζει όταν φυτεύονται σε έντονο ηλιακό φως. Ως εκ τούτου, να επιλέξετε ανάλογα την τοποθεσία φυτεία στον κήπο σας. Για να διατηρήσετε υάκινθος λαμπτήρες εσωτερικούς χώρους (σπίτι ή γραφείο), τοποθετήστε τα σε μια γωνιά που λαμβάνει έμμεσο φως του ήλιου.
Φύτευσης Ώρα: φύτευσης βολβοί υάκινθου στο σωστό χρόνο είναι ζωτικής σημασίας για την προώθηση της quick βλάστηση και ανθοφορία άνοιξη τα μέσα. Έτσι, όταν στις εγκαταστάσεις υάκινθος βολβούς; Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη στιγμή για να αυξηθεί υάκινθος βολβούς? Μπορείτε να προετοιμάσετε το έδαφος και των φυτών τους 6 με 8 εβδομάδες πριν από την άφιξη των βαρέων παγετού.
Επιλέξτε Υάκινθος Ποικιλία: Με βάση την ποικιλία, υάκινθος άνθιση φυτών σε διάφορα χρώματα όπως το λευκό, κίτρινο, ροζ, μπλε, μοβ και το κόκκινο. Όπως ανά την προσωπική επιλογή σας, επιλέξτε την ποικιλία που θα συμπληρώσει το σχέδιο τοπίων και / ή εσωτερική διακόσμηση του δωματίου.
Αγορά Υάκινθος Λαμπτήρες: τα ζουμπούλια φυτά πολλαπλασιάζονται αποκλειστικά με βολβούς. Για να πάρουν τα μεγαλύτερα ανθίζει, θα πρέπει να επιλέξετε υγιείς και μεγάλες λάμπες μέγεθος. Μπορείτε να επιλέξετε ποικιλίες που ανθίζουν νωρίς στα τέλη του χειμώνα. Επίσης, μην ξεχάσετε να ελέγχει την αντίσταση στις ασθένειες και παράσιτο του υάκινθος λαμπτήρων.
Ετοιμάστε Έδαφος: Χρησιμοποιώντας ένα βραχίονα, χαλαρώστε χώμα κήπων επιμελώς προκειμένου βάθος 10 έως 15 ιντσών και αφαιρέστε τα ζιζάνια. Συμπλήρωμα το έδαφος με 2 έως 4 λίπασμα ορνιθώνος ιντσών. Σε περίπτωση που είστε φύτευση υάκινθος βολβούς σε μία κατσαρόλα, την αγορά δοχείων μίγμα από το φυτώριο ή ετοιμάστε μόνοι σας με τη μίξη ενός μέρους καθενός από άμμο, μάργες και λίπασμα. Ένα δοχείο του 5 έως 6 ιντσών διαμέτρου είναι άριστο για την ανάπτυξη μιας ενιαίας υάκινθος λάμπα.
Grow Υάκινθος Λαμπτήρες: Σκάψτε του εδάφους σε βάθος 6 - 8 ίντσα και τοποθετήστε το υάκινθος βολβό με το μυτερό άκρο προς τα πάνω. Καλύψτε το βολβό με το χώμα και πιέστε σταθερά για την άρση των θυλάκων αέρα. Συγκεντρώστε υάκινθος βολβούς σε ομάδες (4 - 6 ίντσες ανάμεσα σε δύο μονάδες) για να δημιουργήσει ένα περίεργο σχέδιο στον κήπο. Ή αν διατηρείται σε περιέκτες, μπορείτε να φυτέψετε διαφορετικές ποικιλίες υάκινθου σε μια κατσαρόλα. Μάθετε περισσότερα για την κηπουρική εμπορευματοκιβωτίων.
Υάκινθος Βολβοί Φροντίδα: Όσο το χώμα είναι καλά στραγγιζόμενα, ο υάκινθος εγκαταστάσεις θα παραμείνουν υγιή και απαλλαγμένα από ασθένειες. Φροντίδα για υάκινθος βολβούς περιλαμβάνει το πότισμα τακτικά για να κρατήσει το χώμα υγρό (δεν είναι πολύ υγρός) και τη συμπλήρωση του εδάφους με το λίπασμα, αμέσως πριν από ανθοφόρων οφθαλμών εμφανίζονται. Αποφευχθεί ο παραγκωνισμός the υάκινθος βολβούς, δεδομένου ότι μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στο μέγεθος του άνθους.
After Bloom Φροντίδα: Υάκινθος λουλούδια είναι μεγαλύτερα και πιο ζωντανά κατά το πρώτο έτος της φύτευσης, μετά την οποία η μείωση λουλούδια σε μέγεθος σταδιακά. Έτσι, οι περισσότεροι χομπίστες προτιμούν αναφύτευσης ετησίως. After the υάκινθος ανθίζει στεγνώσει, μείωσε το μίσχο στη βάση (deadheading). Αυτό θα βοηθήσει στη διατήρηση των θρεπτικών ουσιών για την επόμενη καλλιεργητική περίοδο. Αλλά, επιτρέπουν την αφήνει να αναπτυχθεί και να αποξηράνει μόνες τους.
Growing υάκινθος λαμπτήρων είναι εύκολο και διασκεδαστικό, με το οποίο μπορείτε να πάρετε να απολαύσετε τη θεαματική και αρωματικά άνθη της άνοιξης. Μπορείτε να αναγκάσετε επίσης φυτά για λουλούδι νωρίς από καλλιέργεια σε εσωτερικούς χώρους σε έλεγχο περιβαλλοντική κατάσταση. Διακοσμήστε με κομμένα υάκινθος λουλούδια και, ταυτόχρονα, γεμίζουν το δωμάτιο με ένα μεθυστικό άρωμα.