Underarm Αποτρίχωση

Μαλλιών με όπλα μπορούν να είναι το πιο ερεθιστικό των θέσεων να έχουν τα μαλλιά. Αν προτιμάτε φορώντας αμάνικα φορέματα, μαλλιά μασχάλες να είναι ενοχλητική. Οι δύο σημαντικότεροι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι επιλέγουν την αποτρίχωση της μασχάλης είναι - για μια αισθητική και βοηθώντας την μασχάλη να απαλλαγούμε από τα βακτήρια, η οποία προκαλεί αποκρουστική μυρωδιά.
είναι ποικίλοι λόγοι για μασχάλης αποτρίχωση. Ως επί το πλείστον οφείλεται σε στυλ ανησυχίες, ιδίως αν κάποιος έχει την τάση να φορούν αμάνικα ή περιτυλιγμένων πανιά. Αν ένα άτομο έχει πρόβλημα με τους ιδρωτοποιούς αδένες, είναι πολύ πιθανό ότι τα μαλλιά μασχάλης έχει αφαιρεθεί.
«Ποιο είναι το καλύτερο για τα μαλλιά μασχάλης τεχνική αφαίρεσης;», είναι η πιο συνηθισμένη ερώτηση άνθρωποι ζητούν. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι μασχάλης αφαίρεσης τρίχας, το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε, ήθελα αποτρίχωση με λέιζερ, το μάδημα, κρέμες αποτρίχωσης, ηλεκτρόλυση, αποτρίχωση και το ξύρισμα. Τα περισσότερα από αυτά είναι προσωρινά, αλλά κάποιοι είναι μόνιμη. Από την άλλη, μερικοί μπορούν να είναι επώδυνη, ενώ άλλες ακριβά. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αφαιρέσετε τις τρίχες από μασχάλες.
Μασχάλης Αποτρίχωση στο σπίτι? Ορισμένες από τις πιο κοινές τεχνικές αφαίρεσης μασχάλη μαλλιά, τα οποία μπορείτε να εφαρμόσετε στο σπίτι are:
Το ξύρισμα? Το ξύρισμα είναι ο ευκολότερος διέξοδος για την αφαίρεση μασχάλης μαλλιά. Πρόκειται για μια προσωρινή μέθοδο, όταν μαλλιά είναι snipped στην επιφάνεια του δέρματος. Με τη μέθοδο αυτή, μαλλιά underarm τείνει να φυτρώνει και πάλι πολύ γρήγορα, η οποία απαιτεί να ξυρίσει αρκετά συχνά. Υπάρχει μια ποικιλία ξυριστικές μηχανές και ξυριστικές μηχανές και ηλεκτρικές ξυριστικές διαθέσιμα, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιηθεί. Διαβάστε περισσότερα για ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές reviews.
Αυξητική? Μια άλλη δημοφιλής μέθοδος που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση μασχάλης μαλλιά είναι αποτρίχωση. Με αυτή τη μέθοδο, τις ρίζες των μαλλιών, που ονομάζεται επίσης θύλακες των τριχών απομακρύνονται και δεν υπάρχει καμία τρίχα παραμένει στο δέρμα. Αν γίνει επαγγελματικά και σωστά, αποτρίχωση μπορούν να αποτρέψουν τα μαλλιά από ανανεώσιμες φυτικές για έως 6 εβδομάδες. Πέρα από την αποτρίχωση, αποτρίχωση με κερί επίσης αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με καυτό κερί αποτρίχωσης.
Αποτρίχωση? Αποτρίχωση είναι μια διαδικασία όπου ανεπιθύμητων τριχών της μασχάλης αφαιρείται μαζί με το θύλακες των τριχών. Αποτριχωτικές πρόσφυση και βγάλτε τα μαλλιά σε μια tweezing δράση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και αν τα μαλλιά είναι πολύ μικρή. Αυτή η διαδικασία είναι χρήσιμο αν θέλετε τα μαλλιά χωρίς μασχάλες κάθε μέρα, καθώς στερεί από τα μαλλιά, μαζί με θυλάκια του. Η διαδικασία δεν είναι πολύ επώδυνη και είναι εύκολο να την πραγματοποιήσουμε. Περισσότερα για μεταμόσχευση μαλλιών.
Μάδημα? Ένας άλλος τρόπος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αφαίρεση τρίχας είναι αποπτέρωση. Στη μέθοδο αυτή, τσιμπιδάκια χρησιμοποιούνται για να βγάλει μαλλιά. Μαλλιά πρέπει να είναι επαρκής να αφαιρεθεί με αυτή τη μέθοδο. Παρόλο που είναι ένας από τους μεθόδους για αποτρίχωση της μασχάλης, δεν είναι πολύ εφικτή, δεδομένου ότι παίρνει πολύ χρόνο για τη διαδικασία της αφαίρεσης τρίχας. Επιπλέον, μερικοί άνθρωποι μπορούν να βρουν τη διαδικασία αυτή λίγο άβολα για ένα τόσο ευαίσθητο χώρο.
Cream? Underarm κρέμες αφαίρεσης τρίχας είναι μερικά από τα συνηθέστερα χρησιμοποιούμενες μεθόδους για την αφαίρεση μασχάλη μαλλιά. Επίσης καλούνται αποτριχωτικά, που βοηθούν στην διάλυση των μαλλιών και ως εκ τούτου, μπορούν να χρησιμοποιούνται για την αφαίρεση μασχάλη μαλλιά. Είναι εξαπλωθεί κατά τη διάρκεια των μαλλιών και τη δυνατότητα να ηρεμήσει για λίγο. Μετά από 15 λεπτά, έχει αφαιρεθεί η οποία αφήνει πίσω άτριχο δέρμα. Για να είναι στην ασφαλέστερη πλευρά, χρησιμοποιήστε την κρέμα σε ορισμένα άλλα μέρη του σώματος όπως οι μηροί, πριν το χρησιμοποιήσετε για την αποτρίχωση της μασχάλης.
Μόνιμη Underarm Αποτρίχωση? Πέραν των ανωτέρω temporary μέθοδος αφαίρεσης τρίχας, υπάρχει ένα μόνιμο μέθοδο επίσης. Είναι τέλειο για τους ανθρώπους, που θέλουν να εξοικονομήσουν αυτά τα λίγα λεπτά που συνήθως spent ξύρισμα στο ντους. Ρίξτε μια ματιά.
Ηλεκτρόλυση
Ηλεκτρόλυση, άλλη μέθοδο για την απομάκρυνση των ανεπιθύμητων τριχών της μασχάλης είναι μια μόνιμη διαδικασία της αφαίρεσης τρίχας μασχάλης. Στη διαδικασία αυτή, ηλεκτρικό ρεύμα εφαρμόζεται έτσι ώστε να καταστρέψει τριχοθυλάκια. Είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, δεδομένου ότι κάθε τριχοθυλάκιο αντιμετωπίζεται χωριστά. Επιπλέον, μπορεί να απαιτήσει αρκετές θεραπείες, όπως τα μαλλιά, δεν μπορεί να αφαιρεθεί μόνιμα στην πρώτη προσπάθεια. Διαβάστε περισσότερα για την αποτρίχωση στο σπίτι της ηλεκτρόλυσης.
Ίσως ήθελα να μάθω περισσότερα για:? Body Hair απομάκρυνση · αφαίρεσης τρίχας λέιζερ · χειρουργικά μαλλιών Μεταμόσχευση; αφαίρεσης τρίχας λέιζερ εξοπλισμού · Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις διάφορες διαδικασίες που αναφέρονται ανωτέρω, για μασχάλες αποτρίχωση. Για καλύτερα αποτελέσματα, θα είναι πάντα καλύτερο να χρησιμοποιείτε κρέμες καθώς έχουν μια μακράς διαρκείας επίδραση. Ωστόσο, υπάρχουν πιθανότητες ότι χρήσης κρέμες σκουρύνει της περιφέρειας αν η ρίζα της τρίχας δεν έχει αφαιρεθεί. Το καλύτερο μέρος του μασχάλης αποτρίχωση είναι, ότι μπορείτε να εκτελεί τη διαδικασία υπό την προστασία της ιδιωτικής ζωής του σπιτιού σας και όχι τη μετάβαση σε ένα σπα.