Πώς να επισκευάσει Γυψοσανίδας

Drywalls είναι ευαίσθητα στις διάφορες μορφές ζημιών. Βασικά, η κοινή ζημιές γυψοσανίδας are σχηματισμό ρωγμών, οπών, χαλαρά μαγνητοσκοπημένο αρθρώσεις και τους επικεφαλής των νυχιών. Περισσότεροι άνθρωποι είναι ανήσυχοι να γνωρίζουν πώς να επισκευή γυψοσανίδας, δεδομένου ότι μπορεί σώσει πολύ χρόνο και ενέργεια που θα άλλα απαιτείται να αντικατασταθεί ολόκληρος γυψοσανίδας με μια καινούργια. Γυψοσανίδας επισκευή είναι ένα έργο εγχώριας βελτίωσης που μπορεί να γίνει εύκολα ολομόναχοι, ότι υπερβολικά κατά τρόπον ότι όλα τα σημάδια φθοράς γίνεσαι αόρατος.
Γυψοσανίδας κιτ επισκευής διατίθενται στην αγορά που έχουν μεγάλη χρήση σε επισκευή προβλήματα drywall. Τα εργαλεία που απαιτούν σας για επισκευή γυψοσανίδας είναι στόκος, μαχαίρια της διάφορα πλάτη, ένα μαχαίρι χρησιμότητας, εσωτερικό μαχαίρι γωνιακό, σφυρί, βίδες, κατσαβίδι, τρυπάνι, γυψοσανίδας πριόνι, καρφιά γυψοσανίδας, ένα επίπεδο, μπαρ νυχιών, σιδηροπρίονο, τριβείο χέρι, drywall σύνθετες, ταινία ματιών και χαρτοταινία. Μόλις έχετε όλα αυτά τα εργαλεία, πώς να επισκευάσει γυψοσανίδας είναι ένας απλός στόχος πράγματι.
Πώς να επιδιορθώσετε μια τρύπα στο γυψοσανίδας;
Τρύπες συμβαίνουν επί της επιφάνειας γυψοσανίδας αρκετά συχνά και το κάνει να μοιάζει πολύ άσχημο. Όταν πρόκειται για επισκευή μια τρύπα στο ξηρό τοίχο, τότε η διαδικασία της επισκευής εξαρτάται από το μέγεθος της τρύπας.
Επισκευή μικρές τρύπες: Αυτά τα είδη των οπών να συμβεί λόγω της γρατζουνιές και σχισμές, ή που άφησαν πίσω τους hangers κορνίζα. Πρώτα απ 'όλα, πάρτε ένα μαχαίρι και να αρθούν όλα τα άνισα άκρα από τον ξηρό τοίχο. Μπορείτε να κάνετε μια μικρή εσοχή. Ήλθε πλέον η στιγμή να εφαρμοστεί η πρώτη στρώση των σύνθετων γυψοσανίδας, των οποίων πάχος που δεν πρέπει να υπερβαίνει το ένα όγδοο της ίντσας. Αφήστε το σύνθετο στεγνώσει καλά. Πριν την εφαρμογή της επόμενης στρώσης, ξύστε το πρώτο χέρι, χρησιμοποιώντας ένα ευρύτερο μαχαίρι στόκος. Το πάχος του τη δεύτερη στρώση θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε το επίπεδο των σύνθετων είναι λίγο υψηλότερη από την επιφάνεια γυψοσανίδας. Τέλος, η άμμος το επισκευασμένο περιοχή απαλά έτσι ώστε το patched συνδυάζει μέρος καλά με τη γύρω περιοχή.
Επισκευή μεγάλες τρύπες: Με μια μεγάλη τρύπα εννοούμε όταν η διάμετρος της τρύπας είναι περίπου 3 ίντσες ή περισσότερο. Πρέπει να βάλετε λίγο περισσότερο την προσπάθεια για να φτιάξουμε το μεγαλύτερο τρύπες. Αυτό το είδος της τρύπας απαιτεί τη στήριξη πριν από την ένωση γυψοσανίδας εφαρμόζεται. Κατ 'αρχάς, κόψτε το κατεστραμμένο τμήμα της γυψοσανίδας σε ορθογώνιο σχήμα. Πάρτε λωρίδες ξύλου από περίπου μια ίντσα πάχος και 2-4 ίντσες πλάτος, και να καθορίσει τους επάνω για το ξηρό τοίχο με τη βοήθεια του βίδες. Κόψτε ένα patch γυψοσανίδας παρόμοιων πάχους με αυτό του υφιστάμενου και τοποθετήστε το πάνω από την κατεστραμμένη περιοχή. Ασφαλίστε το πάνω από τον ξηρό τοίχο με τη βοήθεια του βίδες. Οι αρθρώσεις που λαμβάνεται έτσι πρέπει να καλύπτονται με ταινία ματιών. Για την κάλυψη έως και την ταινία των ματιών και οπές για τις βίδες, ισχύουν αρκετές λεπτές στρώσεις των σύνθετων γυψοσανίδας σε αυτές. Κάθε στρώση των συνθέτων drywall θα πρέπει να στεγνώσει πριν από μια άλλη νέα στρώση εφαρμόζεται. Λειάνετε ελαφρώς την ξηρά ένωση να κάνει την επιφάνεια λεία.
Πώς να επισκευάσει μια ρωγμή στον γυψοσανίδας;
Το πρώτο βήμα της επισκευής ρωγμή είναι η μείωση του υλικού χύμα που κρέμεται από τον ξηρό τοίχο. Κάντε μια μικρή εσοχή on στα ραγισμένα μέρος, έτσι ώστε μετά τη δουλειά να το επιδιορθώσει τα επίπεδα καλά με το υπόλοιπο της επιφάνειας γυψοσανίδας. Κόψτε μια σειρά κομμάτια της ταινίας των ματιών και τα εφαρμόζει για την ρωγμές σε ένα σταυρωτό τρόπο. Η ταινία ματιών είναι στη συνέχεια κάλυψαν με τη βοήθεια των σύνθετων γυψοσανίδας. Για την κάλυψη αυτών σωστά, θα πρέπει να εφαρμοσθούν πολλές στρώσεις των σύνθετων ξηρού τοίχου. Μετά την τελική στρώση του σύνθετου έχει αποξηρανθεί, απαλύνει το επάνω με το φως τρίψιμο. Εάν υπάρχουν χαλαρές αρθρώσεις ταινία στο ξηρό τοίχο, θα πρέπει να επισκευαστεί με παρόμοιο τρόπο. Διαβάστε περισσότερα για την επισκευή ρωγμών γυψοσανίδας στο ταβάνι.
Μπορείτε επίσης να αναφέρεται:? Επισκευή γυψοσανίδας after Wallpaper απομάκρυνση · γυψοσανίδας Εγκατάσταση Συμβουλές και τεχνικές · Πώς να το κλείσεις γυψοσανίδας, τώρα που ξέρετε πώς να επισκευάσει ζημιές γυψοσανίδας, μπορείτε να αποθηκεύσετε δεν είναι μόνο χρόνο, αλλά και τα χρήματα με να κάνει τέτοιου είδους επισκευές yourself . Μόλις τελειώσετε με τις εργασίες επισκευής, θα πρέπει να ζωγραφίσει την περιοχή με ένα χρώμα του ίδιου χρώματος με το ξηρό τοίχο. Χρησιμοποιήστε ένα αλφαβητάρι πριν από την εφαρμογή χρωμάτων, δεδομένου ότι βοηθά να κρατήσει το χρώμα καλύτερα. Ένα πράγμα που πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι, ενώ κάνει το έργο επισκευής είναι ότι πρέπει να προστατεύουν τον εαυτό σας με μια μάσκα, έτσι ώστε η σκόνη γυψοσανίδας δεν παίρνει στους πνεύμονες. Αλλά με απλές προφυλάξεις, και ένα μικρό ποσό της προσπάθειας, την επισκευή γυψοσανίδας είναι δυνατόν ένα έργο DIY.