Κριός Γυναίκα

Όντας η πρώτο σημάδι Κυρ. μεταξύ των δώδεκα σημάδια ήλιο του Zodiac, Κριός αντιπροσωπεύει νέα ξεκινήματα. Κριός είναι συνήθως οι πρωτοπόροι στους χώρους εργασίας τους, αλλά και στις άλλες σφαίρες της ζωής. Κριός είναι τολμηροί άνθρωποι, που αγαπούν την ελευθερία τους και είναι πάντα ανοικτή σε νέες ιδέες. Όπως και ο άντρας Κριός, η γυναίκα Κριός είναι πολύ πάντοτε γεμάτη ενέργεια, ενθουσιασμό και προσανατολισμένος στη δράση. Εδώ είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά μιας γυναίκας Κριού, ακολουθούμενη από τη συμβατότητά της με τους άνδρες των άλλων ζωδίων.
Χαρακτηριστικά μιας γυναίκας Κριού
Ισχυρές και ανεξάρτητες? Μια γυναίκα Κριός είναι πολύ ανεξάρτητο και αυτάρκεις. Εκείνη θέλει να είναι πάντα ο πρώτος που θα κάνουν τα πράγματα. Έχει την ικανότητα να επιβιώσει από μόνη της, σε οποιαδήποτε περίσταση. Αν όμως αντιμετωπίζει οποιαδήποτε αποτυχία στη ζωή, έχει τη δύναμη να πάρει τα κομμάτια και να προχωρήσουμε με τη ζωή, χωρίς καμία βοήθεια από κανέναν. Μια γυναίκα Κριός είναι σε θέση να κάνει όλα τα πράγματα που ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει.
Διασκέδαση-αγαπώντας, Παιδικά και περιπετειώδη? Μια γυναίκα Κριός είναι πολύ τα παιδιά, όπως και πεισματάρης. Θέλει πάντα να πάνε τα πράγματα με τον τρόπο που επιθυμεί. Ένα μειονέκτημα είναι ότι παρόμοια με ένα παιδί, ανησυχεί μόνο γι 'αυτήν χρειάζεται και θέλει, αγνοώντας εκείνα των άλλων. Ένα θετικό πράγμα για μία γυναίκα Κριός είναι πως είναι πάντα πρόθυμοι να δοκιμάσουν νέα πράγματα στη ζωή. Είναι διασκεδαστική αγάπης και περιπετειώδες την κάνει έναν πολύ καλό σύντροφο για να είναι γύρω.
Φιλόδοξη? Μια γυναίκα Κριός είναι πολύ φιλόδοξη και κίνητρα, και αποτελεί έμπνευση για πολλούς άλλους. Είναι πολύ καριέρα προσανατολισμένη γυναίκα που έχει πολύ αισιόδοξη άποψη της ζωής. Ακόμα κι αν αποτύχει στις φιλοδοξίες της, δεν απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα για μια γυναίκα Κριό να συγκεντρώσει όλους τους πόρους που έχουν στη διάθεσή της και να αρχίσει ξανά.
Μη Συμβιβασμός και να αμβλύνουν? Ένα μειονέκτημα μιας γυναίκας Κριού είναι το ότι αρνείται να συμβιβαστεί για τα περισσότερα από τα πράγματα στη ζωή. Εκτός αυτού, αυτή είναι πολύ άμεση και ευθεία προς τα εμπρός στις σχέσεις της και την επικοινωνία με τους ανθρώπους. Μερικές φορές, αυτές οι τάσεις του δικός μπορούν να φανούν ιδιαίτερα ευαίσθητα σε άλλους ανθρώπους και μπορούν να βρούν πολύ πιεστικοί της και εγωιστική.
Διαβάστε περισσότερα για:? Κριός Εγγραφείτε Χαρακτηριστικά? Φυσικά χαρακτηριστικά του Κριού Ζώδιο? Κριός γυναίκα Συμβατότητα με άλλα σημεία Κυρ
Κριός Γυναίκα Κριός Μαν? Δύο Κριός firebrand κάνει ένα μοναδικό ζευγάρι. Είναι πολύ συμβατό, γιατί θεωρούν κάθε άλλοι πρέπει να είναι ελεύθερες και ατομικιστές. Σεξ θα είναι πολύ μεγάλη καθώς και οι δύο από αυτές μπορούν εύκολα να ξύπνησε. Το μόνο πρόβλημα θα είναι για την αντιμετώπιση θυμό μεταξύ τους, όπως σε μια μάχη, κανένας δεν θα ήθελα να χάσουν ή να κάνει πίσω.
Κριός Γυναίκα Ταύρος Μαν? Κριός και Ταύρος είναι εντελώς ασύμβατη με Taurus είναι πολύ οικογενειακό προσανατολισμό τους ανθρώπους που πιστεύουν σε μια καθορισμένη ρουτίνα στη ζωή. Οποιοδήποτε είδος απρόβλεπτη συμπεριφορά ή η ζήτηση της ελευθερίας, από μια γυναίκα Κριός δεν θα καταλάβει ή να λάβει ευγενικά από έναν άνδρα Ταύρο.
Κριός γυναίκα Δίδυμοι Μαν? Ένα μεγάλο πράγμα για αυτό αντιστοίχιση είναι η επικοινωνία που θα μοιραστούν. Τόσο οι εταίροι θα εκτιμήσουν νοημοσύνη των άλλων. Στην κρεβατοκάμαρα πάρα πολύ, το πάθος και η αστάθεια Κριός »θα απολαμβάνει η Man Gemini.
Κριός γυναίκα Καρκίνος Μαν? Αυτό το ματς είναι σίγουρα δεν γίνονται στον ουρανό! Ένας άνδρας Καρκίνος θέλει μια γυναίκα που θα μαγειρέψουν και φροντίδα γι 'αυτόν όπως και η μητέρα του. Κάποιος που θα καλύψει τις συναισθηματικές ανάγκες του και να μείνει σπίτι του με αυτόν. Μια γυναίκα Κριός θα είναι σε θέση να ικανοποιήσει αυτές τις συναισθηματικές ανάγκες ενός άνδρα Καρκίνου.
Κριός Γυναίκα Λέων Ο άνθρωπος? Δύο πυρκαγιές μαζί μπορεί να ανάβει το σπίτι ή ακόμα και γειτονιά μερικές φορές! Και οι δύο είναι πολύ παθιασμένοι σημάδια που θα πάρει μαζί πολύ καλά, μόνο αν ο άνθρωπος Λέων μπορεί να δώσει τη γυναίκα Κριό ελευθερία της, και η γυναίκα Κριός να μασάζ εγώ του Λέοντα του ανθρώπου. Διαβάστε περισσότερα για γυναίκα Κριό και τον Leo συμβατότητα άνθρωπο.
Κριός γυναίκα Παρθένος Μαν; Κριός και Παρθένος μπορούν να είναι συμβατές, εφόσον εργαστούμε γι 'αυτό. Κριός είναι σε θέση να προσθέτει ενθουσιασμό και το καρύκευμα στη ζωή μια Παρθένος του. Μια Παρθένος είναι ικανή να δώσει σταθερότητας, αφοσίωση και υπομονή διδασκαλία σε μια γυναίκα Κριό.
Κριός γυναίκα Ζυγός Μαν? Libras εναποτίθενται πίσω, Κριό είναι προσανατολισμένος στη δράση. Libras ήθελα να πράγματα σχέδιο και μπορεί να είναι πολύ διπλωματική στις συναλλαγές τους με τους άλλους, Κριό είναι ευθεία και μέχρι το σημείο. Είναι ακριβώς το αντίθετο στις προσεγγίσεις στη ζωή. Όταν έρχονται μαζί, η σχέση έχει πολλές πιθανότητες να διαρκέσει μακροπρόθεσμα, εάν δεν συμβιβασμό και να εργάζονται σε αυτό.
Κριός γυναίκα Σκορπιός Μαν? Σκορπιός είναι πιστοί και συναισθηματική στις σχέσεις τους. Κριός είναι το είδος της απόσπασης και είναι επίσης πολύ γνωστό ότι είναι ερωτύλος. έλλειψη Κριός »του συναισθήματος και της δέσμευσης θα εμποδίσει τον Σκορπιό να μην τέλος. Σεξουαλική επαφή μεταξύ των δύο θα είναι μεγάλη και μπορεί να αποτελέσει σημαντικό δεσμευτικό παράγοντα για τους δύο.
Κριός γυναίκα Τοξότης Μαν? Το πιο συμβατό εταίρος για μια γυναίκα Κριός είναι Τοξότης άνθρωπος. Οι δύο από αυτούς είναι ειλικρινής, αμβλύ, αισιόδοξος, αυθόρμητη και την ελευθερία αγάπης. Θα καταλάβουν τις φιλοδοξίες του άλλου και να προβούν σε αμοιβαία τον απαιτούμενο χώρο για να αυξηθεί ως άτομα. Διαβάστε περισσότερα για συμβατότητα για Κριός και Τοξότης.
Κριός γυναίκα Αιγόκερω Μαν? Ένας άντρας Αιγόκερως είναι εργατικός, πειθαρχημένος, οικογενειακό και πιστεύει στην κοινωνική παραδόσεις και τα ήθη. Πιστεύει στην ασφάλεια και τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα. ελεύθερο πνεύμα Κριός γυναίκα, την περιπέτεια, απερισκεψία και ατομικισμός είναι πάρα πολύ να ανεχθεί για έναν άνδρα Αιγόκερω.
Κριός γυναίκα Υδροχόος Ο άνθρωπος? Τόσο Κριό και Υδροχόος είναι αισιόδοξοι και αντάρτης. Κανένας τους δεν έχει πολύ συναισθηματικές απαιτήσεις. Μια γυναίκα Κριός είναι παρορμητική και του αρέσει περιπέτεια και οι ανάγκες αυτές θα πρέπει να πληρούνται καλά από απρόβλεπτο του άνδρα Υδροχόου του.
Κριός γυναίκα Ιχθείς Μαν? Ένας άντρας αναζητά Ιχθείς έναν εταίρο ο οποίος είναι ευαίσθητος, φροντίδα και ρομαντικό. Μια γυναίκα Κριός μπορεί να είναι ένα, αλλά μόνο εφόσον εργάζεται σε αυτό. An woman Κριός θα βρει αρχικά την ευαισθησία των Ιχθύων και ανιδιοτέλεια intriguing αλλά ενδέχεται σύντομα θα βαρεθεί του. Με λίγα λόγια, η σχέση αυτή έχει πολύ λίγες πιθανότητες να είναι μακράς διαρκείας.
Διαβάστε περισσότερα για:? Which Star σημεία είναι συμβατά μεταξύ τους? Zodiac Συμβατότητα - Ωροσκόπιο Συμβατότητα? Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, μια γυναίκα Κριός θέλει πάντα να είναι αυτός που κατέχει δεσπόζουσα θέση στις σχέσεις της, την ίδια στιγμή, αυτή δεν θέλει ένας άνθρωπος που δίνει στα αιτήματα της εύκολα. Μια προκλητική, τολμηρή, θαρραλέα, ρομαντική και απρόβλεπτος άνθρωπος, που μπορούν να κρατήσουν την προσοχή της για πολύ καιρό είναι ο ιδανικός σύντροφος για εκείνη.