Καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από Ακμή

Η ακμή είναι ο χειρότερος εφιάλτης του καθενός. Ξεκινάει αργά και χιουμοριστική διάθεση, με ένα ήπιο τσίμπημα όπως ερεθισμό κάτω από το δέρμα. Ο ερεθισμός, μετατρέπεται σε ένα κοκκινωπό χτύπημα, προκαλώντας επιπλέον πόνο και αγωνία. Μέσα σε μερικές ημέρες, το ρήξεις χτύπημα, στάζει από κολλώδες θολό ημι υγρό. Το χειρότερο μέρος του όλου παρωδία είναι, την ανεξίτηλη ουλή αφήνει, στο δρόμο της έξω. Τα ανεπεξέργαστα ακμή μπορεί να βλάβες στο δέρμα σας σε μεγάλο βαθμό. Έτσι, κάποιος πρέπει να ξέρει πώς να τη θεραπεία της ακμής για καλό. Ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγούμε από ακμή, αποτελεί ακολουθώντας ένα αυστηρό καθεστώς υγιεινής. Ας δούμε ποια είναι ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγούμε από ακμή, για να απολαύσετε την άψογη πυράκτωση του δέρματός σας.
Καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από Ακμή Fast
Sandalwood και ροδόνερο? Αυτή η λύση για ακμή έχουν δοκιμάσει, δοκιμαστεί και αποδειχθεί επωφελής για πολλά χρόνια. Κάντε μια παχιά πάστα έξω από 1 κουταλιά της σούπας σκόνη σανταλόξυλου και 1 κουταλιά της σούπας ανθόνερο. Αναμείξτε τα δύο καλά, και να εφαρμοστεί για την πληγείσα περιοχή. Αφήστε το για 15-20 λεπτά και ξεπλύνετε με ζεστό νερό. This σπιτικό προσώπου πακέτο, απορροφά τη λιπαρότητα που εκκρίνεται από τους sebaceous αδένες. Το άλλο πλεονέκτημα αυτής της μάσκας είναι πως, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεφορτωθούν τα σημάδια ακμής επίσης. Διαβάστε περισσότερα για σανταλόξυλο επικόλληση και ροδόνερο.
Λάσπη πακέτα? Ξεμπλοκάρισμα ακμής, όπως οι πόροι να φράξει με ανεπιθύμητα λάδι, βρωμιά, τους ρύπους και άλλα ερεθιστικά του δέρματος. Τους καλύτερους τρόπους για να απαλλαγούμε από ακμή, πρέπει να απαλλαγούμε από το λάδι πρώτα. Λάσπη Pack είναι το καλύτερο για αυτή τη δουλειά και για να απαλλαγούμε από ακμή του προσώπου σημάδια πάρα πολύ. Ανακατέψτε 1 κουταλιά της σούπας πράσινο άργιλο, ½ κουταλιά της σούπας άργιλο καολίνη, 1 κουταλιά ζελέ αλόης βέρα και 2 κουταλιά της σούπας ανθόνερο. Αναμειγνύονται τα συστατικά σε μια παχιά πάστα. Πλένετε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό ή ατμό για περίπου 5 λεπτά. Τούτο θα ανοίξει τους πόρους. Αμέσως εφαρμόσει αυτό το πακέτο λάσπη στο πρόσωπο και αφήστε το επάνω για 15-20 λεπτά, μέχρι να στεγνώσει. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό, τρίβοντας το σε μια κυκλική κίνηση.
Μέλι Μάσκα? Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να απαλλαγούμε από ακμή μια μέρα στην άλλη. Με μια παρατεταμένη και μια σκόπιμη προσπάθεια, μπορείτε να πάρετε πίσω καθαρίσετε το δέρμα σας. Το μέλι είναι γνωστό για να λειτουργήσει το καλύτερο για το δέρμα σας, επειδή η πραγματική αντιοξειδωτικό του. Για να κάνετε τη μαγική μάσκα μελιού, θα πρέπει, χυμό λεμονιού, χροιά της κανέλας, πλιγούρι βρώμης και 2 κουταλιές της σούπας φυσικό μέλι. Ανακατέψτε τα συστατικά με ένα κουτάλι, έτσι ώστε να συνδυάσει καλά και να πάρετε καλύπτονται με μέλι, εξίσου. Εφαρμόστε αυτό το μίγμα στο πρόσωπό σας και αφήστε το για 20-30 λεπτά. Μόλις παίρνει ελαφρώς ξηρή, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Το μέλι μάσκα, αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να απαλλαγούμε από σημάδια ακμής επίσης.
Αγγούρι μάσκα? Δέρματος ειδικοί πιστεύουν ότι αγγούρι είναι άριστο για την αποκατάσταση του δέρματος στην κανονική της κατάσταση. Ξεφλουδίστε και κόψτε το αγγούρι σε λεπτές φέτες. Ανακατέψτε this αγγούρι καλά, έτσι ώστε ο χυμός του μπορεί να είναι τεταμένες έξω. Προσθέστε 1 κουταλιά της ζάχαρης και ανακατέψτε καλά. Καταψύξτε το για μερικές ώρες, μέχρι να είναι διατηρημένα με απλή ψύξη. Απλώστε το στο πρόσωπό σας και αφήστε το για 15-20 λεπτά. Ξεπλύνετε με κρύο νερό. Το αποτέλεσμα αυτής της συσκευασίας πρόσωπο θα γίνουν αμέσως αισθητά, μέσω της άμεσης ομαλότητα, η απαλότητα και η ριζική διαφορά στη λάμψη του δέρματος. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απαλλαγούμε από ακμή.
Πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία. Έτσι, κάνουμε διαβάσετε για ακμή ελέγχου και της ακμής της πρόληψης για να πάρετε μια βαθύτερη γνώση για το όφελός σας.
Η ακμή δεν είναι μόνο βλέπει στο πρόσωπο, αλλά επίσης και στην πλάτη, στήθος και τους ώμους πάρα πολύ. Αυτή η ακμή οφείλεται στην έκκριση εφίδρωση και το πετρέλαιο. Ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγούμε από ακμή στην πλάτη σας είναι να κάνετε ντους τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Η ακμή είναι μια από αμέλεια για την περιποίηση του δέρματος σας. Διατηρώντας μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή είναι επίσης ένα μέρος φροντίδας του δέρματος. Μετά από όλα, το δέρμα σας είναι η αντανάκλαση του τι συμβαίνει στο εσωτερικό. Έτσι, τη διατήρηση του συστήματος εσωτερικού λειτουργεί καλά, για ένα λαμπερό δέρμα.