Face Αποτρίχωση

Προσώπου μαλλιά είναι ένα από τα πιο ενοχλητικό πράγμα για τις περισσότερες γυναίκες, δεδομένου ότι κάνουν το πρόσωπο βλέμμα ελκυστική. Ακόμα και οι άνδρες προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε το κερί προσώπου εξαιτίας σε πολλά πλεονεκτήματά του. Αυξητική μπορούν να γίνουν εύκολα στο σπίτι χρησιμοποιώντας face αποτρίχωση προϊόντα και δεν πρέπει να δαπανήσουν πολλά χρήματα για αυτό. Στη διαδικασία αυτή, προσώπου τρίχα αφαιρείται από τις ρίζες του και, ως εκ τούτου, ο χρόνος που απαιτείται για τη να επανεμφανιστεί θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Γενικά, οι άλλες μέθοδοι όπως το ξύρισμα ή με τη χρήση των κρέμες προσώπου αφαίρεση τρίχας μπορούν να διαρκέσουν μόλις για λίγες μέρες. Ότι, ανάλογα με το ρυθμό ανάπτυξης των τριχών, η επίδραση των αποτρίχωση θα μείνει για τουλάχιστον 2 εβδομάδες, εάν δεν περισσότερα. Πάνω από κάποιο χρονικό διάστημα, αν αποτρίχωση γίνεται τακτικά, διαπιστώθηκε ότι οι τρίχες του προσώπου γίνεται μια χαρά και λιγότερο πυκνή.
Face Αυξητική για τις γυναίκες
Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να αγοράσετε ένα πρόσωπο αποτρίχωση κιτ. Περιλαμβάνει όλων των ειδών τα εργαλεία που απαιτούνται για τη δουλειά. Καθαρίστε πρόσωπό σας με ένα ήπιο καθαριστικό και νερό για να απομακρυνθούν ίχνη του μακιγιάζ και τις ακαθαρσίες από το δέρμα. Διαφορετικά, το κερί δεν θα σωστά προσχωρήσουν στο δέρμα. Στη συνέχεια, να στεγνώσει σωστά με μια πετσέτα και να εφαρμόσουν κάποια σκόνη σε αυτό. Αυτό γίνεται επειδή το δέρμα του προσώπου έχει πολλές πετρελαίου, η οποία ενδέχεται να παρεμποδίζουν την αποτρίχωση διαδικασίας.
Διαβάστε τις οδηγίες του παρασκευαστή που αναφέρονται στην ετικέτα του προϊόντος και ζεστό το κερί αναλόγως. Απλώστε μια μικρή ποσότητα κεριού στο πίσω μέρος του χεριού σας για να ελέγξετε για να δούμε αν, το κερί είναι πολύ ζεστό για το δέρμα σας ή μη. Τώρα εξαπλωθεί το κερί υπό μορφή λεπτή στιβάδα πάνω μια μικρή περιοχή του προσώπου σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μεταφέρει τη σπάτουλα στην κατεύθυνση της ανάπτυξης των τριχών. Στη συνέχεια, τοποθετήστε αμέσως τη λωρίδα βαμβάκι πάνω του και τρίψτε την σταθερά στην ίδια κατεύθυνση με αυτή των τριχών. Στη συνέχεια ακολουθήστε ένα χέρι για να τραβήξει το δέρμα καλά και ο άλλος να ξεφλουδίσετε, το κερί από το πρόσωπο. Κρατήστε τον ελεύθερο άκρο της ταινίας κερί και τραβήξτε γρήγορα προς την κατεύθυνση απέναντι από την αύξηση τρίχας. Όταν έχετε καλύψει όλο το πρόσωπο με τον ίδιο τρόπο, μετά πλύνετε πρόσωπό σας και εφαρμόστε μια περιποίηση προσώπου moisturizer για την κατευναστική του δέρματος. Ορισμένες γυναίκες προτιμούν τη χρήση κρύο κερί αντί του ζεστού αυτά, λόγω της πτυχής του πόνου. Για περιοχές με κρύο αποτρίχωση, η μέθοδος είναι περισσότερο ή λιγότερο το ίδιο. Εδώ, ένα παχύτερο στρώμα κεριού πρέπει να εφαρμόζονται κατά τον ίδιο τρόπο και στη συνέχεια αφήνεται να κρυώσει για ένα λεπτό περίπου πριν από ότι της έχει αφαιρεθεί μακριά.
Face Αποτρίχωση για άντρες
Άνδρες θα πρέπει να επιλέξετε ένα από τα face αποτρίχωση προϊόντων που διατυπώνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την υπερβολική του προσώπου τρίχα. Πάρτε ένα ψαλίδι και κόψτε τις τρίχες του προσώπου που είναι πλέον ότι ένα τέταρτο της ίντσας. Εδώ επίσης, πρέπει να θερμαίνεται το κερί και εφαρμόστε σε κάθε περιοχή του προσώπου μετά τις ίδιες κατευθυντήριες γραμμές που δόθηκαν στην προηγούμενη ενότητα. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ενώ κήρωμα περιοχή του άνω χείλους. Αυτό συμβαίνει επειδή η περιοχή είναι εξαιρετικά ευαίσθητη και μπορεί να πάρει άσχημα τραυματισμένος. Μετά την εφαρμογή του κεριού, το δέρμα πρέπει να είναι ερμητικά τραβιέται. Για αυτόν, κρατήστε άνω χείλος σας μέσα στο στόμα σας με τα δόντια σας και να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλα του ενός χεριού για να τραβήξει την πλευρά του δέρματος σοφός επίσης. Κρατώντας το δέρμα του πηγουνιού καλά είναι επίσης αρκετά δύσκολο. Μπορείτε να κάνετε αυτό γέρνοντας κεφάλι σας προς τα πίσω. Κάθε περιοχή θα πρέπει να κερωμένο μόνο μία φορά για την αποτροπή τυχόν μώλωπες στην επιφάνεια του δέρματος. Εάν κάποια αδέσποτα τρίχες είναι αφήσει πίσω τους βρούμε με τα τσιμπιδάκια.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με:? Αρχική Αυξητική Συμβουλές? Αυξητική Συμβουλές? Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το γεγονός που αντιμετωπίζουν αποτρίχωση είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να απαλλαγούμε από ανεπιθύμητης του προσώπου τρίχας. Ωστόσο, δεν είναι κατάλληλο για όλους. Όσοι άκρως ευαίσθητα δέρμα πρέπει παραλείψτε αυτό διαδικασία αφαίρεσης τρίχας. Δεν είναι επίσης καλό για άτομα με διαβήτη ή ακμή. Post-κέρωμα, δέρμα του προσώπου γυρίζει μια προσφορά λίγο. Συνεπώς, μην απολέπιση της δέρμα ή χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε makeup ή ισχυρά χημικά στο δέρμα για τις επόμενες ημέρες.