Πώς να αναγεννηθούν τα μαλλιά

Αραίωση μαλλιών ή απώλεια μαλλιών είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να ενοχλήσει τόσο οι άνδρες όσο και γυναίκες. Οι επιπτώσεις της απώλειας τρίχας είναι πιο αισθητός σε άνδρες σε σύγκριση με τις γυναίκες. Είναι λίγο διαφορετικό από το σύνηθες της τριχόπτωσης που συναντάμε κατά τη διάρκεια κτένισμα ή το λούσιμο των μαλλιών. Κατά μέσο όρο, χάνουμε περίπου 100 hair σκέλη καθημερινά. Όταν πηγαίνει πέρα ​​από αυτό, στη συνέχεια, να γίνει ένα θέμα ανησυχίας για μας. Οδηγεί σε απώλεια μπαλώματα των μαλλιών από συγκεκριμένο μέρος του κρανίου. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, πρόκειται για μια κληρονομική κατάσταση. Μπορεί επίσης πυροδοτήθηκε από άλλους υποκείμενες συνθήκες υγείας όπως στρες, ορισμένες ασθένειες, χειρουργική, τοκετός κλπ. Αρχικά η τριχόπτωση ξεκινά στο μέτωπο, και συνεπώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οποίοι ανυπομονούν να μάθετε πώς να regrow μαλλιά μπροστά.
Πώς να αναγεννηθούν τα μαλλιά φυσικά;
Πολλοί από εμάς προτιμούμε να αναγεννηθούν τα μαλλιά με τη βοήθεια των φυσικών μεθόδων, όπως τα ναρκωτικά και άλλες μορφές θεραπείας είναι πιθανό να προκαλέσει κάποιες παρενέργειες. Τρώτε το σωστό είδος των τροφίμων είναι ο ευκολότερος φυσική θεραπεία regrowth τρίχας. Τα τρόφιμα πρέπει να είναι μια πλούσια πηγή πρωτεΐνης, σιδήρου, λιπαρά οξέα και βιταμίνες του συμπλέγματος B, καθώς αυτά τα συστατικά είναι σημαντικά για τη σωστή ανάπτυξη των μαλλιών. Το άγχος είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που ευθύνονται για την τριχόπτωση. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να διαχειρίζεται το στρες με τη βοήθεια του γιόγκα, διαλογισμό κλπ. Η αρωματοθεραπεία είναι άλλη φυσική μέθοδο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανανεώσιμες μαλλιά. Τρίψει αιθερίων ελαίων αρέσει λάδι λεβάντας ή λάδι jojoba καλά στο τριχωτό μπορεί να βοηθήσει στην επιφέρει ουσιαστική βελτίωση την πάθηση. Πολλοί άνθρωποι βρήκαν το βελονισμό ως μια εξαιρετική λύση τριχόπτωση. Read more on μαλλιά regrow φυσικά.
Πώς να αναγεννηθούν τα τριχοθυλάκια;
Τα τριχοθυλάκια συνήθως να υποστεί φθορά λόγω των περιβαλλοντικών επιπτώσεων ορισμένων ασθενειών ή την έκθεση σε βλαβερές ακτινοβολίες. Ο καλύτερος τρόπος για να ενθαρρυνθούν regrowth των θυλάκων των τριχών είναι καθαρισμό στο θύλακα της τρίχας με τη βοήθεια των οργανικών σαμπουάν. Διαλέξτε τα σαμπουάν που περιέχουν τα συστατικά όπως μέντα και aloe vera που έχουν κίνητρο για τις ρίζες της τρίχας και έτσι να προωθεί την ανάπτυξη της υγιούς τρίχας. Πρέπει να εφαρμόζεται καθημερινά για το καλύτερο επιδράσεις. Ενώ shampooing, σιγουρευτείτε ότι μασάζ κρανίων σας καλά χρησιμοποιώντας το δάχτυλά. Μετακινήστε τα δάχτυλα με κυκλικές κινήσεις σε όλο το τριχωτό της κεφαλής για περίπου πέντε λεπτά. Υπάρχουν διάφοροι τύποι φαρμάκων που διαθέτει, ότι θα πρέπει να λαμβάνεται από το στόμα, τα οποία βοηθούν στην ανάπτυξη θυλάκων των τριχών. Κολλαγόνο χάπια μπορούν επίσης να ληφθεί για τον ίδιο σκοπό. Ωστόσο, συνιστάται να συμβουλευτείτε ένα γιατρό πριν πάρετε οποιαδήποτε τέτοια φάρμακα.
Πώς να regrow Fast μαλλιά;
Οι φυσικές μέθοδοι regrowth τρίχας δεν παρουσιάζουν ικανοποιητικά αποτελέσματα αμέσως. Για ταχύτερη αποτελέσματα, πρέπει να πάτε για χειρουργική θεραπεία. Hair μεταμοσχεύσεις είναι μια τέτοια διαδικασία όταν τα μαλλιά είναι μεταμοσχευθούν από τη μια ένα τμήμα της στο δέρμα της κεφαλής στο διασπώμενο περιοχή του τριχωτού της κεφαλής. Αυτό πρέπει εκτελείται από εξειδικευμένο χειρουργό. Όπως και κάθε άλλη χειρουργική, υπάρχουν ορισμένοι κίνδυνοι που εμπλέκονται με αυτό και έτσι θα πρέπει να έχετε μια λεπτομερή συζήτηση με τον χειρουργό σας, πριν να επιλέξουν για αυτό. Αγωγή με λέιζερ, θα είναι χρήσιμη για την ανάπτυξη τριχών γρήγορα. Εδώ, οι θύλακες των τριχών διεγείρεται από το λέιζερ και έτσι την ανάπτυξη των μαλλιών γίνεται. Ωστόσο, πολλοί ειδικοί νομίζω ότι αυτή δεν είναι πολύ αποτελεσματική μορφή θεραπείας.
Μπορείτε επίσης αναφέρεται:? Πώς να αναγεννηθούν τα μαλλιά Fast? Μαλλιά τριχοφυία Θεραπεία? Τώρα ξέρετε πώς να regrow τρίχα με διάφορες μεθόδους. Μαζί με αυτές επιλογές θεραπείας, έχετε να ενεργήσουν ώστε μαλλιά πρόληψη απώλεια. Αυτό μπορεί να γίνει με ένα καλό σύστημα περιποίησης μαλλιών. Αφορά την παροχή σωστής διατροφής στο τριχωτό της κεφαλής by λίπανσης τα μαλλιά σας τρεις φορές τη βδομάδα με ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας. Είναι επίσης σημαντικό να κρατήσει τριχωτό της κεφαλής σας καθαρό. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που περιέχουν δραστικές χημικές ουσίες δεδομένου ότι μπορούν να αποδυναμώσουν τα μαλλιά και θα καταλήξετε να χάσουν τα μαλλιά.