Πιτυρίδα Αναφορές Σαμπουάν

Πιτυρίδα ή πιτυρίαση capitis είναι μια κλινική κατάσταση κατά την οποία οι νιφάδες του δέρματος υπόστεγο, με αποτέλεσμα τη φαγούρα τριχωτού της κεφαλής. Η σοβαρότητα της πιτυρίασης ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό κυμαίνονται από ήπια έως σοβαρή κατάσταση που ονομάζεται σμηγματορροϊκή δερματίτιδα. Πιτυρίδα είναι μία από τις πιο συχνές διαταραχές τριχωτού της κεφαλής και τα άτομα με ξηρό δέρμα είναι πιο ευαίσθητοι σε αυτό. Ήπια έως μέτρια μορφές πιτυρίδα μπορεί να αντιμετωπιστεί στο σπίτι με τη βοήθεια των αντι σαμπουάν πιτυρίδας διαθέσιμα στην αγορά. Ωστόσο, η πιθανότητα να σαμπουάν πιτυρίδα anti, θα εργαστεί για σας είναι πολύ μικρότερη. Ως εκ τούτου, πρέπει να έχετε τη σωστή κατανόηση όσον αφορά το περιεχόμενο και τις ιδιότητες των διαφόρων σαμπουάν πιτυρίασης αντι διαθέσιμα. Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω καταπολέμηση της πιτυρίδας σαμπουάν σχόλια μερικών κορυφαία εμπορικά σήματα. Περισσότερα για την πιτυρίδα λύσεις.
Anti Reviews Σαμπουάν Πιτυρίδα
Nizoral? Nizoral είναι μεγάλες δόσεις φαρμάκων κατά της πιτυρίδας σαμπουάν, η οποία νωρίτερα θα μπορούσαν να αγοραστούν μόνο από την παραγωγή prescription σωστή γιατρού. Nizoral παίρνει μια πολύ υψηλή βαθμολογία στις περισσότερες από τις περιοχές αναθεώρησης των καταναλωτών. Nizoral σαμπουάν πιτυρίασης αντι περιέχει 1% Κετοκοναζόλη, η οποία είναι αποτελεσματική ενάντια χειρότερους όρους τριχωτού της κεφαλής. Nizoral μπορεί με ασφάλεια να χρησιμοποιηθεί σε ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών. A 7 fl κόστος pack ουγκιά USD περίπου 15. Nizoral δεν συνιστάται για καθημερινή χρήση.
Neutrogena? Neutrogena έρχεται σε δύο εκδόσεις, Neutrogena T-Gel και Neutrogena T / Sal. Neurogena T-Gel είναι κλινικά μορφοποιημένο και είναι αποτελεσματικό κατά των πιτυρίδας, ψωρίασης και σμηγματορροϊκή δερματίτιδα. Χρησιμοποιεί τα συστατικά από την πίσσα εκχυλίσματος για τη θεραπεία της πιτυρίδας. Neutrogena T / Sal χρήσεις 3% σαλικυλικό οξύ για τη θεραπεία των παραπάνω διαταραχών του τριχωτού της κεφαλής. Σε USD 8, είναι πολύ φθηνότερη από την αντίστοιχη του, που διατίθεται στην τιμή των USD 15.
Pantene υπέρ-V? Pantene υπέρ-V σαμπουάν πιτυρίασης κατά έρχεται με ένα διατύπωση κλιματισμό επίσης. Το βασικό συστατικό είναι πυριθειόνη ψευδαργύρου 1%. Το σαμπουάν καθαρίζει απαλά το δέρμα της κεφαλής και ξεφορτώνεται πιτυρίδας. Δεδομένου, ότι δεν περιέχει βαριά φαρμακευτική αγωγή, να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις καθημερινές σκοπό. Στο 5 δολαρίων, θα είναι μία από τις πιο σαμπουάν πιτυρίασης αντι γύρω. Μπορείτε να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια για το χρώμα επεξεργασμένα ή permed μαλλιά.
Επικεφαλής και ώμοι, με κύρια δραστική ουσία στο κεφάλι και ώμοι Εντατική θεραπεία είναι selinium σουλφίδιο 1%. Αυτό το σαμπουάν είναι το pH ισορροπημένη, με αποτέλεσμα να καθιστά ασφαλή για καθημερινή πλύση. Ωστόσο, συνιστάται ότι παίρνετε κάθε ίχνος αυτού του σαμπουάν από τα μαλλιά σας, αν έχετε γκρι, permed ή χρώμα θεραπεία μαλλιών. Κοστίζει περίπου 5 δολαρίων.
Selsun Blue? Selsun Blue είναι ένα φαρμακούχων σαμπουάν με λοσιόν σουλφιδίου selinium 1% ως ενεργό συστατικό. Είναι touted ως καλύτερο πιτυρίδας σαμπουάν σε πολλά σχόλια των καταναλωτών. Θα πρέπει να ταρακουνήσει το μπουκάλι καλά πριν το χρησιμοποιήσετε. Αυτό το σαμπουάν δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται περισσότερο από δύο φορές τη βδομάδα.
Sebulex? Αυτό είναι ένα άλλο φαρμακούχων σαμπουάν με ενεργά συστατικά όπως θείο (2%), σαλικυλικό οξύ (2%). Αυτό το σαμπουάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε εναλλακτική μέρα ή σύμφωνα με τις υποδείξεις των γιατρών σας. Δολάρια ΗΠΑ το 13, είναι πολύ ακριβό.
Garnier Fructis? Garnier Fructis οχυρώνοντας Σαμπουάν με την καταπολέμηση της πιτυρίδας τύπος είναι γνωστός για την ικανότητά του να κάνει την τρίχα 3 φορές ισχυρότερη από ό, τι άλλο σαμπουάν. Καρποί οξέα, βιταμίνη Β3, Β6, φρουκτόζη και γλυκόζη είναι μερικά από τα συστατικά του σαμπουάν which οχυρώσουν τα μαλλιά και την εξάλειψη της πιτυρίδας. Το κόστος αυτού του σαμπουάν είναι 5 δολαρίων και είναι ασφαλές για καθημερινή χρήση.
Read more on? Dry Scalp και την πιτυρίαση? Πιτυρίδα Εγχώρια θεραπεία? Πιτυρίδα θεραπείες? Όπως θα πρέπει να έχετε παρατηρήσει όλα τα σαμπουάν πιτυρίασης αντι έχουν διαφορετικά συστατικά που έχουν ως στόχο διαφορετικές προβληματικές περιοχές. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να εκτιμήσει τις ατομικές σας κατάσταση και να πάει για αυτό που είναι πιθανό να λύσει το πρόβλημά σας. Η ελπίδα αυτή πιτυρίδας reviews σαμπουάν άκρα αναζήτησή σας να βρει το σωστό σαμπουάν.