Τυπική γαμήλια ενδυμασία

Η σκέψη εξευρεθεί επίσημο γάμο με casual ή άτυπων ρούχα ενώ άλλοι φιλοξενούμενοι ντυμένος tuxedos, η ίδια δυσάρεστο. Ωστόσο, υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι που έχουν τέτοιες εμπειρίες. Ο λόγος για αυτό είναι πως πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν πραγματικά την εθιμοτυπία που πρέπει να ακολουθήσουν όταν ντύνονται για έναν επίσημο γάμο. Αν και οι άνθρωποι στο γάμο θα επικεντρώνεται περισσότερο στο νύφη, τον γαμπρό και τη γαμήλια δεξίωση, δεν φορούσε την ορθή επίσημη ενδυμασία γάμου μπορεί να κάνει ένα πρόσωπο μόνος συνειδητή. Ως εκ τούτου, αν έχετε να πάτε σε ένα επίσημο γάμο, θα έπρεπε να γνωρίζετε η επίσημη εθιμοτυπία γαμήλια ενδυμασία. Ας ρίξουμε μια ματιά στη σωστή επίσημη ενδυμασία γάμου για τους άνδρες και τις γυναίκες. Διαβάστε περισσότερα για την ενδυμασία όρος γάμου.
Τυπική εθιμοτυπία γαμήλια ενδυμασία
Προτού να επιλέξετε το ένδυμα για έναν γάμο, επιταγή για το είδος του γάμου που πρόκειται να παραστούν. Οι περισσότερες προσκλήσεις γάμου αναφέρει το είδος του γάμου πρόκειται να είναι. Για παράδειγμα, αν ο γάμος είναι μια επίσημη εκδήλωση, θα αναφέρονται στην πρόσκληση για «μαύρη γραβάτα», όπως. Από την άλλη μεριά, αν δεν έχει αναφερθεί στην πρόσκληση για το κατά πόσον ο γάμος είναι τυπική, άτυπη ή περιστασιακά, δεν νομίζω ότι μπορείτε να φορέσετε ό, τι θέλετε να! Ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να ελέγξετε τον τύπο της πρόσκλησης καθώς και τη διατύπωση που χρησιμοποιείται σε αυτήν. Για παράδειγμα, εάν η πρόσκληση είναι κρεμ εκείνο που έχει τη μαύρη εκτύπωση σε αυτό και όταν έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ επίσημης γλώσσας, τότε ο γάμος είναι τυπική. Ωστόσο, αν η πρόσκληση είναι ένα φανταχτερό μία με casual γλώσσας, τότε είναι σίγουρα μια πρόσκληση για μια άτυπη ή περιστασιακά γάμου. Μόλις είστε βέβαιοι ότι θα έχετε την ευκαιρία να παραστεί σε επίσημο γάμο, το επόμενο πράγμα που έχετε να αποφασίσετε είναι το είδος της ενδυμασίας που πρόκειται να φορέσουν. Διαβάστε περισσότερα για την εθιμοτυπία γαμήλια ενδυμασία για τους επισκέπτες.
Επίσημη ενδυμασία γάμου για τους άνδρες? Τόσο για τους άνδρες και τις γυναίκες, η ενδυμασία που επιλέγουν για μια επίσημη γαμήλια θα εξαρτηθούν από την ώρα της ημέρας του γάμου πραγματοποιείται η έκθεση. Για παράδειγμα, η ενδυμασία για τις επίσημες γάμος που πραγματοποιήθηκε στο πρωί ή το απόγευμα είναι διαφορετική από εκείνη που πραγματοποιήθηκε στο βράδυ. The επίσημη ενδυμασία γάμου για τους άντρες, θα εξαρτηθεί επίσης από την περίοδο κατά την οποία ο γάμος είναι στην κατοχή. Αυτό είναι επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν μαύρη παράδειγμά τους την κατάλληλη ενδυμασία για τυπικούς γάμους. Αν, αυτό είναι αλήθεια, σε κάποιο βαθμό, δεν είναι πραγματικά βολικό να φορέσει ένα μαύρο κοστούμι χρώματος για έναν γάμο πρωί κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι καλό να φορούν ένα ουδέτερο ή ανοιχτόχρωμο λινό ή κοστούμι cotton, μαζί με μια ανάλογη γραβάτα. Από την άλλη, σε ένα γάμο χειμώνα, θα είναι πιο κατάλληλες για να φορέσει ένα σκούρο κοστούμι μάλλινο με γραβάτα και ένα πουλόβερ στο σακάκι. Μάθετε περισσότερα για την κατάλληλη ενδυμασία γάμου.
Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι αν ο γάμος είναι μια τυπική υπόθεση, η μόνη κατάλληλη ενδυμασία για τους άνδρες είναι ένα σμόκιν. Ωστόσο, εθιμοτυπία λένε ότι είναι ανάρμοστο να φορούν σμόκιν σε έναν γάμο πρωί ή το απόγευμα. Σμόκιν προορίζονται για τους γάμους που έχουν πραγματοποιηθεί μετά από έξι. Such γάμους καλούνται εξαιρετικά τυπική γάμους. Υπάρχουν μερικά γάμους όπου γίνεται αναφορά στην προαιρετική μαύρη γραβάτα στην πρόσκλησή τους. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι που προτιμούν να φορούν κοστούμι μπορούν να φορέσουν ένα και εκείνων που δεν την έχουν και δεν θέλετε να νοικιάσετε ένα μπορούν να έρθουν σε ένα σκούρο κοστούμι και έναν δεσμό. Μερικά από τα πράγματα ότι οι άνδρες πρέπει να αποφευχθεί, σε επίσημο γάμο είναι περιστασιακά ρούχα όπως παντελόνια φορτίων και τζιν, ζαρωμένο ρούχα, τα άγρια ​​χρώματα ή σχέδια και άξεστος παπούτσια. Διαβάστε περισσότερα για την γαμήλια ενδυμασία των ανδρών.
Τυπική Γάμος ενδυμασία για τις γυναίκες? Όπως είπα και προηγουμένως, τη στιγμή του γάμου, πρέπει να σημειωθεί πριν επιλέξετε την επίσημη ενδυμασία γάμου για τις γυναίκες. The ενδυμασία ότι οι γυναίκες θα πρέπει να επιλέξουν ένα πρωί ή απόγευμα επίσημο γάμο πρέπει να είναι ένα κοντό φόρεμα σε απαλά χρώματα. Είναι, επίσης, πρόστιμο να φορέσει ένα επίσημο κοστούμι για το πρωί του γάμου. Αν και είναι καλύτερο να επιλέξει ένα ανοιχτόχρωμο φόρεμα για μια πρωινή επίσημο γάμο, ποτέ δεν φορούν ένα λευκό χρώμα ενδυμασία καθώς αυτό θα έρθουν σε σύγκρουση με το φόρεμα της νύφης. Ωστόσο, εάν είστε πραγματικά πρόθυμοι να φορούν λευκό, βεβαιωθείτε ότι δεν είναι κάτι που θα έπαιρνε την προσοχή από τη νύφη. Άλλα ελαφρά χρώματα που μπορείτε να επιλέξετε για ένα επίσημο γάμο είναι ροζ, μπλε, κρέμα γάλακτος, κλπ. Διαβάστε περισσότερα για κοστούμια των γυναικών για γάμους.
Από την άλλη, όταν πρόκειται για μια βραδιά επίσημη δηλαδή γάμος την εξαιρετικά επίσημο γάμο, κάποιος μπορεί να πάει για ένα μεγάλο φόρεμα ή μια μεγάλη / μικρή φόρεμα κοκτέιλ. Μην ξεχάσετε να ταιριάζει με το φόρεμα με τα κατάλληλα αξεσουάρ όπως η υψηλή επουλωθεί παπούτσια, κοσμήματα glam, συμπλέκτη, αναδιπλώνεται or scarfs. Οι περισσότεροι άνθρωποι συνδέουν το μαύρο χρώμα με πένθος και ως εκ τούτου, να αποφευχθεί η φθορά των μαύρων σε έναν γάμο. Ωστόσο, δεν υπάρχει παρόμοιο κανόνα που έρχεται σε αντίθεση με ένα θηλυκό όρος φορώντας ένα μαύρο φόρεμα για έναν γάμο. Αντιθέτως, οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν για να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα για μια επίσημη γάμου στο βράδυ. Παρ 'όλα αυτά, δεν πρέπει ποτέ να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα για έναν γάμο πρωί. Ακριβώς όπως και οι άνδρες, υπάρχουν κάποια πράγματα που ακόμη και οι γυναίκες πρέπει να αποφύγουν να κάνουν για ένα επίσημο γάμο. Οι γυναίκες δεν πρέπει ποτέ να φορούν πολύ αποκαλυπτικά ρούχα σαν στράπλες, θάλασσα μέσω, κλπ. για έναν επίσημο γάμο, ειδικά κατέχεται στην εκκλησία. Αν το κάνετε φορούν ένα τέτοιο φόρεμα, μην ξεχάσετε να φέρετε ένα περιτύλιγμα με το οποίο μπορείτε να καλύψετε τους ώμους σας.
Ίσως ήθελα να διαβάσετε περισσότερα για:? Φορέματα για να φορέσει μια γάμου, Νυφικά για έναν γάμο καλοκαιριού Νυφικά · ελπίζω έχετε μια σαφή ιδέα σχετικά με επίσημη ενδυμασία γάμου με αυτό το άρθρο. Έτσι, αν έχουν προσκληθεί για έναν επίσημο γάμο την επόμενη εβδομάδα, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και φόρεμα προσεκτικά.