Acai Berry Scams

Άνθρωποι λαμβάνουν εκατοντάδες e-mails, αυτές τις μέρες. Οι περισσότεροι από εσάς να έχετε λάβει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας ενημερώνει για acai μούρων συμπληρώματα που εγγυώνται ότι θα χάσετε £ 30 σε μια εβδομάδα. Επιπλέον, τα περισσότερα από αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου acai ισχυρίζονται ότι μπορείτε να πάρετε acai συμπληρώσει τους δωρεάν. Θέλετε πραγματικά να τα συμπληρώματα δωρεάν ή με αυτά τα ηλεκτρονικά μηνύματα που συνδέονται με acai μούρων απάτες; Παραγράφους που ακολουθούν θα σας εξηγήσει την αλήθεια.
Οι άνθρωποι γίνονται όλο και περισσότερο την υγεία συνειδητή και «θερμίδων» και «δίαιτας», έχουν γίνει το buzz λόγια της κοινωνίας. Άνθρωποι ψάχνουν συνεχώς για υγιεινά τρόφιμα που μπορεί να κρατήσει μακριά κινδύνων για την υγεία και τα οποία μπορούν να βοηθήσουν τους οδηγήσει μια ευτυχισμένη και δραστήρια ζωή. are Acai μούρα συνιστώνται από διαιτολόγους για ορισμένα οφέλη που προσφέρουν. Σε τεχνικά προηγμένο σημερινό κόσμο, με ισχυρή και αποτελεσματική επικοινωνία του δικτύου, οι παραγωγοί ή οι κατασκευαστές διαφημίζουν τα προϊόντα καθαρά και οι άνθρωποι να καταδικάσει το με ένα κλικ του ποντικιού. Acai μούρων απάτες εκτεθεί μέχρι σήμερα, πείτε μας για τα διάφορα τεχνάσματα που χρησιμοποιείται για ξεγελάσουν τους για τους πελάτες γραμμή των μούρων acai.
Acai Berry Scam
Άνθρωποι έχουν intrigued και γοητευμένος από τις ιστορίες διασημοτήτων και τους αρέσει να διαβάσετε πως Oprah or Δρ Οζ χαμένο βάρος τους γρήγορα ακολουθώντας ένα acai μούρων δίαιτα. Χωρίς γνωρίζοντας τις λεπτομέρειες της ιστορίας, οι άνθρωποι απλά ακολουθούν τυφλά τις προσωπικότητες ή τις τρέχουσες τάσεις. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, θα το συνειδητοποιήσουμε κατόπιν ότι «δωρεάν προσφορές δίκη» για acai μούρων δεν ήταν ελεύθεροι σε όλους! Στην πραγματικότητα, τους κοστίσει περισσότερο από 4 φορές περισσότερο όπως πρέπει να τους κόστος ανά φιάλη.
Καλή ποιότητα λυόφιλη acai μούρων θα κοστίζει 40 δολάρια. Έχει παρατηρηθεί ότι σε αυτές τις acai μούρων απάτες, τη χρέωση ανά φιάλη είναι συνήθως περίπου $ 80 και παίρνετε μίζερη τύμπανο αποξηραμένα μούρα acai, τα οποία κοστίζουν περίπου το μισό για την παραγωγή. Τέλος, μπορείτε καταβάλει περίπου 4 φορές περισσότερο ανά φιάλη από όσα θα έπρεπε.
Στο e-mail, λένε ότι σας χρεώνουν μόνο για τη ναυτιλία. Η συμφωνία ήταν εντάξει αν αυτό ήταν αλήθεια. Αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Απαιτούν αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας και σας χρεώνει κάθε μήνα για μια συνδρομή δεν έχετε υπογράψει για. Οι όροι και οι προϋποθέσεις είναι τόσο κρυφά που θα έρθει να τους γνωρίζουμε, όταν είναι πολύ αργά.
Ο τρόπος που δουλεύει είναι κάπως έτσι: Εισάγετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας για να πληρώσει μόλις 2,95 δολάρια για τη ναυτιλία και, στη συνέχεια, θα λάβετε μια δωρεάν δοκιμή του Acai. Εσείς ο ίδιος pat για μια καλή συμφωνία, μέχρι να διαβάσει τα ψιλά γράμματα κρυμμένο 10 περίπου σελίδες βαθιά στην «Όροι Χρήσης» τους. Βρίσκεστε σοκαρισμένος όταν διαβάζετε ότι, συμφωνώντας να «ελεύθερη δοκιμή εξής θα έχετε επίσης την εγγραφή να έχουν συμπληρώσει Acai ταχυδρομηθούν σε σας κάθε 30 ημέρες και να χρεώνονται 60 δολάρια - $ 90 μηνιαίως. Wait, δεν πρόκειται στο τέλος της ιστορίας. Ξέχασε για τη δωρεάν μπουκάλι δοκιμής, μπορείτε επρόκειτο να τύχουν; Εάν δεν ακυρώσετε εντός 14 ημερών θα χρεωθείτε για το μπουκάλι, όπως καλά!
Μετά την ανάγνωση για acai μούρων απάτες, πώς να ακυρώσει αυτή την εγγραφή, θα είναι η πρώτη ερώτησή σας στο μυαλό. Θα πρέπει να περάσουν ώρες προσπαθώντας να ακυρώσει την παρούσα συνδρομή. Δεν θα υπάρξει μία για επικοινωνία, οπότε δεν θα είναι δυνατό για σας να επιστρέψετε το crappy προϊόντος. If πετύχει κάποιο τρόπο σε επαφή με κάποιον, θα πει θα πρέπει να καλέσετε αριθμό πελάτη τους υπηρεσιών να πάρουν άδεια επιστροφής. Όταν υπακούτε οδηγίες του ευλαβικά, έχετε θέσει σε αναμονή και ανακατεύονται μεταξύ διαφορετικών ανθρώπων, μέχρι να παραιτηθεί. Αν δεν με πιστεύετε, μπορείτε να καλέσετε ή στο email τους χωρίς την αγορά κάθε προϊόντος και μπορείτε να τους πείτε ότι δεν έχετε υπογράψει επάνω για μια συνδρομή και παρακαλώ να σταματήσει την αποστολή του προϊόντος. Θα καταλάβετε τα πάντα με μεγάλη σαφήνεια.
Acai Berry Scam Alert
Να μην υπογράφονται ποτέ για ελεύθερες δοκιμές με κάποια μύγα από την ιστοσελίδα νύχτα. Θα πρέπει να ελέγξετε το ΒΒΒ Web, για να δει αν έχει λάβει καταγγελίες για την εταιρεία. On 5, Ιανουαρίου, 2009 του Better Business Bureau (BBB) ​​έχει δημοσιεύσει μια ειδοποίηση των καταναλωτών σχετικά acai εταιρείες που χρησιμοποιούν λανθασμένων πρακτικών μάρκετινγκ και η παραπλάνηση των καταναλωτών.
Acai μούρων απάτες αυτές δεν υποδηλώνουν ότι acai μούρων είναι κακοί! Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε πληροφορίες σχετικά με:? Acai Berry Juice οφέλη, Acai Berry Σκόνη οφέλη, Acai Berry Παρενέργειες · είμαι βέβαιος ότι, μετά την ανάγνωση τόσο πολύ για acai μούρων απάτες, δεν θα ανοίξει ακόμη ένα e mail για acai μούρων. Εγώ ελπίδα αυτό το άρθρο πετυχαίνει να σε κρατήσει μακριά από όλα αυτά εικονικές προσφορές από τον κόσμο Ιστού.