Κατάψυξη Θερμοκρασία

Αποθήκευση των τροφίμων σε ψυγείο είναι μια δημοφιλής μέθοδος διατήρησης ότι όλοι μας είμαστε εξοικειωμένοι. Το ψυγείο (ή απλά ψυγείο) είναι ρυθμιστεί με αντλία θερμότητας που κάνει τη λειτουργία εισφέρουσας θερμότητας από το εσωτερικό του μονάδας στο εξωτερικό περιβάλλον. Η θερμοκρασία εσωτερικό του ψυγείο είναι χαμηλότερη από την ατμοσφαιρικό (ή δωμάτιο) θερμοκρασία, συνήθως λίγο υψηλότερο από το σημείο πήξης του νερού. Ενώ, μια μονάδα διατηρείται σε θερμοκρασίες χαμηλότερες από σημείο πήξεως του νερού καλείται α καταψύκτη.
Σε μοντέλα ψυγείο σημερινή, ένα μικρό διαμέρισμα της καταψύκτη είναι συνήθως συμπεριλαμβάνεται. Ωστόσο, μπορείτε επίσης επιλέξουν χωριστές μονάδες καταψύκτη. Καθένας τρόπος, ρύθμιση η συνιστώμενη θερμοκρασία καταψύκτη είναι ύψιστης σημασίας να κρατήσει το τρόφιμα φρέσκα χωρίς μεταβάλλοντας γεύση τους. Διαφορετικά, διατροφικά είδη εκτίθενται σε ανακόλουθες ή ανεπαρκές εύρος θερμοκρασίας μπορούν καταστούν δυσάρεστη για κατανάλωση. Προκειμένου να αποφευχθεί τέτοια περίπτωση, χρειάζεστε να γνωρίζετε περίπου η μέση συνιστώμενη θερμοκρασία καταψύκτη και βήματα να προβεί σε προσαρμογές θερμοκρασία. Μπορείτε διαβάσετε περισσότερα για συντήρηση τροφίμων.
Ιδανικό Θερμοκρασία Κατάψυξη
Σχεδόν όλοι αντικείμενα τροφίμων περιέχουν βακτηρίων και άλλων μικρόβια. Διατήρηση αυτοί σε ευνοϊκή θερμοκρασία προωθεί την αύξηση των βακτηριδίων, που με τη σειρά παράγουν τοξικές ουσίες. Αυτό είναι όπου, κρύο αποθήκευση έρχεται σε εικόνα. Με την κράτηση τρόφιμα σε ψυγείο, μικροβιακής ανάπτυξης επιβραδύνεται? Ενώ καταψύκτες είναι αποτελεσματικές να σταματήσουν βακτηριακή ανάπτυξης και πολλαπλασιασμού. Να πάρετε αυτό επίδραση, χρειαζόμαστε να παρακολουθεί τη θερμοκρασία ρυθμίσεις της ψυγείου ή καταψύκτη. Έτσι, ποια είναι η συνιστώμενη θερμοκρασία καταψύκτη; Η μέση εύρος θερμοκρασίας καταψύκτη είναι 0 βαθμούς F (-18 βαθμούς C) ή χαμηλότερη. Μολονότι, η σωστή περιοχή θερμοκρασίας είναι 40 βαθμούς F (ή 5 βαθμούς Κελσίου) σε περίπτωση των ψυγείων.
Τρόπος Ορισμός Θερμοκρασία Κατάψυξη;
Όπως αναφέρθηκε ήδη, τρόφιμα φυλάσσονται σε μια εσφαλμένη θερμοκρασία καταψύκτη αλλοιώνει υφή τους, άρωμα, γεύση, θρεπτικά περιεχόμενο και πιο σημαντικό, η ασφάλεια τροφίμων των αποθηκευμένων υλικών. Έτσι, καταναλώνοντας τρόφιμα που συντηρούνται σε ένα ιδανικό εύρος της θερμοκρασίας δεν είναι μόνο καλό για τη γεύση, αλλά είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία μας. Όπως ανά τους εμπειρογνώμονες των τροφίμων, για κάθε αύξηση κατά 5 βαθμούς στην ιδανική θερμοκρασία του καταψύκτη, την κατάλληλη χρονική περίοδο ότι τα τρόφιμα που μπορούν να αποθηκευτούν μειώνεται στο μισό. Επίσης, ένα πολύ χαμηλή ρύθμιση οδηγεί Σταδιακή συσσώρευση πάγου που μειώνει τον χώρο κατάψυξη.
Τα χειριστήρια όργανα και η θερμοκρασία μπορεί να είναι διαφορετική για ποικίλα μοντέλα κατάψυξη. Ως εκ τούτου, πριν να προσπαθήσετε χέρια σας σχετικά με τη ρύθμιση της θερμοκρασίας καταψύκτη, σιγουρευτείτε ότι πηγαίνετε με το εγχειρίδιο που παρέχεται από τον κατασκευαστή. Στις περισσότερες μονάδες, ο περιστροφικός διακόπτης θερμοκρασίας έχει αριθμητικές ενδείξεις 0 έως 10. Μπορείτε να ρυθμίσετε το χειριστήριο και να το διατηρήσετε σε 3, το οποίο είναι ένα πρότυπο επίπεδο για την πλειονότητα των μοντέλων κατάψυξη. Παρ 'όλα αυτά, αν έχετε στοιχεία με βάση το κρέας σε αυτό, μπορείτε να εξετάσει τη μείωση της θερμοκρασίας σε μια ρύθμιση ψυχρότερες. Αντιθέτως, ένα επίπεδο θερμοκρασίας ψυχρότερο χαμηλότερο από 3 δεν είναι αναγκαία, σε περίπτωση που τα πράγματα τα μέρη των τροφίμων στον καταψύκτη. Σ 'αυτή την κατάσταση, κάθε αντικείμενο δρα ως icepack και να διατηρεί τα γειτονικά του κρύου. Διαβάστε περισσότερα για την αποθήκευση των τροφίμων.
Λοιπόν, αυτό ήταν όλο για την προσαρμογή θερμοκρασία του καταψύκτη. Δεν χρειάζεται να είναι πολύ επιμελείς όσον αφορά την ακριβή διατήρηση της θερμοκρασίας. Παρ 'όλα αυτά, την παρακολούθηση και διατήρησή του σε σωστά επίπεδα θα αυξήσει το χρόνο ζωής των τροφίμων, καθώς και την ανθεκτικότητα της συσκευής στο σπίτι σας. Ένας εύκολος τρόπος για να ελέγξετε τη θερμοκρασία του καταψύκτη χρησιμοποιεί ένα θερμόμετρο, το οποίο μπορείτε να κρατήσετε μεταξύ δύο κατεψυγμένων προϊόντων. Δείτε την ανάγνωση και μπορείτε να καταλάβετε πόσο θερμοκρασία του καταψύκτη σας εμπίπτει στο ιδανικό εύρος ή όχι. Κατά συνέπεια, αλλάξτε τη ρύθμιση, μέχρι να πάρει την ιδανική θερμοκρασία ψυγείου.