Παγομηχανή δεν Εργασίας

Is παγομηχανή σας δεν λειτουργεί καθόλου; Εάν η πάγος έχει ανασκουμπωθεί στο δίσκο ή αν παρατηρήσετε αλλαγές στο μέγεθος των παγάκια ή κακή πάγο γευσιγνωσίας, αυτές οι ενδείξεις δείχνουν σίγουρα μια δυσλειτουργία. Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε από αυτά τα προβλήματα, είναι η ώρα να μάθετε τους λόγους για τους παγομηχανή σας δεν λειτουργεί σωστά. Προτού να προσπαθήσετε να διερευνήσει τους λόγους για την κακή λειτουργία του παγομηχανή, θα ήταν καλή ιδέα να κατανοήσουν τη λειτουργία της παγομηχανής πρώτα.
Έναν κατασκευαστή πάγο, όπως όλοι γνωρίζετε είναι μια συσκευή στην κατάψυξη ψυγείου σας, που κάνει παγάκια. Η παγομηχανή receives νερό μέσα ένα τέταρτο ίντσα σωλήνα τοποθετείται πίσω από το ψυγείο, το οποίο με τη σειρά του συνδέεται με το σωλήνα του νερού και βρύσης βαλβίδα. Εφόσον και όταν νερό απαιτείται, η βαλβίδα αφήνει τη ροή νερού μέσω ενός σωλήνα συμπληρώσετε σε τη συναρμολόγηση παγομηχανή και έτσι, το νερό παίρνει κατεψυγμένα σε κύβους πάγο. Ο θερμοστάτης επισυνάπτεται στην παγομηχανή να παρακολουθεί τη θερμοκρασία. Μόλις το πάγου είναι έτοιμο, τα παγάκια ωθείται από τις λεπίδες του ακροφυσίου σε έναν κάδο till είναι γεμάτο. Τώρα ότι γνωρίζετε περίπου τη λειτουργία μιας παγομηχανή, χρειάζεστε να εντοπίζουν τα προβλήματα παγομηχανή που ίσως προκαλώντας βλάβη. Με τον Δημιουργό πάγου σας δεν λειτουργεί σωστά, είναι χρόνος να βρείτε μερικές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά παγομηχανή συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων.
Ice Προβλήματα Maker
Ice τσάι δεν κάνει Ice? Με μη παγομηχανή σας λειτουργεί σωστά, ίσως να αναρωτιέστε ο λόγος πίσω από τη δυσλειτουργία των παγομηχανή σας. Διάφοροι παράγοντες θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε περίπτωση που παγομηχανή δεν έχει προβεί σε πάγο σε όλα. Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω ελαττώματος στον αγωγό τροφοδοσίας νερού. Θα μπορούσε να είναι δυνατό ότι η βαλβίδα νερού δεν παίρνει καθόλου νερό. Ελέγξτε την ίσαλη γραμμή στο πίσω του καταψύκτη για οποιαδήποτε απόφραξη. Ψάξτε για το νερό βαλβίδα διακοπής τοποθετούνται πίσω από το ψυγείο ή κάτω από το νεροχύτη και να τον απενεργοποιήσετε.
Επόμενο βήμα θα ήταν να ξεβιδώσετε χάλκινη γραμμή που βρίσκεται στο πίσω μέρος του ψυγείου. Μετά τοποθετήστε τη χάλκινη γραμμή σε ένα κουβά και ενεργοποιήστε τη βαλβίδα για να ελέγξετε εάν πίεση νερό βγαίνει. Το πρόβλημα μπορούσε επίσης να συνδέεται με ένα ελαττωματική βαλβίδα βρύση. Θα μπορούσατε έχετε αντικατέστησε. Επειδή, θερμοκρασία του καταψύκτη μπορούν επίσης να ευθύνεται για κακή λειτουργία παγομηχανή, βεβαιωθείτε ότι ο καταψύκτης δεν είναι πάρα πολύ ζεστός.
Διαβάστε περισσότερα για:? Ψυγείο Εύρος θερμοκρασίας? Ψυγείο Φίλτρα νερού - Επισκευή και αντικατάσταση? Αλλαγή στο μέγεθος του παγάκια? Εάν η παγάκια είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο από το κανονικό μέγεθος παγάκια και το σχήμα φαίνεται να είναι αντικανονική, εκεί να προβλήματα με την παροχή νερού. Η παγομηχανή θα μπορούσε να δυσλειτουργεί λόγω ενός ελαττωματικού βαλβίδα εισροής υδάτων. Στην περίπτωση αυτή, η λαβή της βαλβίδας δεν είναι στη σωστή θέση, διακυμάνσεις στην πίεση του νερού θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα το ακανόνιστο σχήμα και το μέγεθος των παγάκια. Παγομηχανή μπορεί να μην είναι σε θέση να εργαστούν λόγω απόφραξης της βαλβίδας παροχής νερού. Ένα απόφραξη στο φίλτρο θα μπορούσε να παρεμποδίσει τη ροή του νερού. Ίσως πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο πάγο maker επισκευής σε περίπτωση που η βαλβίδα περιέχει μια κακή σπείρα.
Ice Stuck in Ice Maker? Στην περίπτωση που ο πάγος δεν είναι να πάρει εκτινάσσεται και φαίνεται να είναι κολλημένοι στην παγομηχανή, το ελάττωμα έγκειται στο μηχανισμό εκτίναξης. Επειδή η παγομηχανή δεν μπορούν να αφαιρέσετε τον πάγο, πρέπει να το βάλουν στο εγχειρίδιο κλείσει θέση εκτός λειτουργίας, έτσι ώστε παγομηχανή να μη συνεχίσει να κάνει περισσότερα πάγο. Σε ένα τέτοιο σενάριο, θα χρειαστεί να διακόψει την τροφοδοσία του καταψύκτη για την εκτέλεση των επισκευών, οπότε αν δεν είναι άνετα με τον χειρισμό ηλεκτρικών συσκευών, μπορείτε να αναζητήσουν επαγγελματική βοήθεια.
Bad Δοκιμάζοντας / Αποχρωματισμένες Πάγος Κύβοι? Αν οι παγάκια αποχρωματισμένο ή έχουν μια άσχημη γεύση, χρειάζεστε να δώσουν προσοχή στην πάγο Μπιν διανεμητή maker σας. Κλείστε παγομηχανή σας και πάρτε μια στενή ματιά το δίσκο ή κάδο διaνομέa. Ελέγξτε εάν η προστατευτικό επίστρωμα έχει καταστραφεί ή μη. Χρησιμοποιήστε ένα νωπό πανί για να καθαρίσετε οποιαδήποτε βρωμιά. Κρατώντας το ψυγείο σας καθαρό θα βοηθήσει επίσης δεδομένου ότι μερικές φορές μυρωδιά των τροφίμων μπορεί να ευθύνεται για την άσχημη μυρωδιά ή τη γεύση του πάγου.
Διαβάστε περισσότερα για:? Ice Maker Αντιμετώπιση προβλημάτων? Τι είναι ένα φορητό Ice Maker? Τώρα ξέρετε τους λόγους για τους παγομηχανή δεν λειτουργεί σε καλή κατάσταση. Έτσι κρατήστε παγομηχανή σας σε μια καλή κατάσταση και εάν εξακολουθήσουν προβλήματα, θα μπορούσατε χρησιμοποιήσουν το εγχειρίδιο ενώ επιχειρούν πάγο επισκευής maker. Αν δεν πρόθυμοι να το κάνουμε μόνοι σας, θα μπορούσατε να καλέσετε έναν επαγγελματία επισκευαστή to πάρουν κατασκευαστή πάγου σας σταθερή.