Σημάδια της εξαπάτησης φίλο

Είναι εύκολο να διαβάσει σημάδια της εξαπάτησης φίλους και να πιάσει τα κόκκινα χέρια, καθώς δείχνουν πολύ ευδιάκριτων σημάτων και δεν απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα πριν γίνουν εμφανή. Έναν άπιστο φίλος μπορεί να προκαλέσει στρες και εντάσεις σε μια σχέση. Αν είστε σε μια κατάσταση όπως αυτή και χρειάζονται βοήθεια στην ανάγνωση τα σημάδια ότι ο φίλος σας είναι εξαπάτηση σε σας, διαβάστε την.
Ποια είναι τα σημάδια μιας εξαπατώντας φίλο? Φίλους σήμερα είναι πάρα πολύ έξυπνος για να αφήσει ένα σημάδι κραγιόν stay on πουκάμισό τους και τα πόδια μπροστά από σας, δίνοντάς σας μια σαφή ένδειξη για την άλλη γυναίκα στη ζωή τους. They πτώση απότομη συμπεριφορά τους υπαινιγμούς και μπορείτε να μαντέψετε εύκολα, αρκεί να δώσετε προσοχή. Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω μερικά σημάδια της εξαπάτησης φίλο.
Δικαιολογίες? Η πρώτη αλλαγή σας μπορεί να παρατηρήσετε είναι αυτός που δίνει διαφορετικές δικαιολογίες για να μην είναι μαζί σας. Αν αποφεύγει σας γνωρίσουμε από κοντά για περισσότερο από 2 μέρες και σας λέει ότι αυτός ήταν απασχολημένος με την εργασία ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα, μπορεί να είναι ένα από τα σημάδια της εξαπάτησης φίλο. Επίσης χρησιμοποιεί δικαιολογίες για τη μείωση των κλήσεων. Μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το σημάδι να αποφευχθεί οποιαδήποτε εργασία ή υπέρ σας ζητήσει να κάνει και μένει έξω αργά λόγους δίνοντας like κόμμα ή υπερωριών ενός φίλου στην εργασία.
Άλλες δραστηριότητες? Άλλο ένα από τα σημάδια του φίλου εξαπάτηση ότι ο ίδιος συνίσταται, άλλες δραστηριότητες όπως τα τηλεφωνήματα ή τον υπολογιστή αντί των εξόδων του χρόνου με σας. Αυτός αλλάζει το θέμα πολλές φορές όταν τον ζητήσει να τον συνοδεύσει για γεύμα ή δείπνο ή για ψώνια και θέλει να μείνει στο σπίτι αντ 'αυτού. Αγνοεί την προσφορά σας για να πάει έξω για ένα Σαββατοκύριακο και σας λέει, αυτός είναι ο ελεύθερος χρόνος με τους φίλους τύπος του σε ένα παιχνίδι με μπάλα το Σαββατοκύριακο.
Ο θυμός? Κάθε πράγμα που κάνετε κάνει να θυμωμένος και ενοχλημένος παίρνει συχνά, όταν είστε γύρω του. Κάνει ένα out ζήτημα μικρά πράγματα και κατηγορεί σας για όλα τα λάθη του. Παίρνει θυμωμένος για ασήμαντα λόγους και δημιουργεί έναν αγώνα να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα της πικρίας μεταξύ των δυο σας. Αυτό μπορεί να είναι ένα από τα σημάδια ότι ο φίλος σας είναι εξαπάτηση. Περισσότερα για εξαπάτηση είναι αυτός-σημεία και είναι εξαπάτηση ο φίλος μου για μένα;
Προσοχή? Παρατηρείς ξαφνικές αλλαγές στη συμπεριφορά του, όπως ντύσιμο και πρόκειται για τα κόμματα. Παίρνει επιπλέον φροντίδα του σώματός του και αρχίζει να λειτουργεί έξω. σημασία Εαυτός είναι ένα από τα μεγαλύτερα σημάδια φίλους εξαπάτησης. Αυτός αγοράζει συχνά στις νέες ενδύματα ή τα ρούχα του οσμή ένα νέο και άγνωστο άρωμα. Δεν σας ζητήσει να τον συνοδεύσει για τα μέρη του και outs νύχτα, και σας λέει αυτός είναι δαπανήσει κάποιο χρόνο με τους φίλους του. Που λέει μάλλον αυτός είναι να δει κάποιος άλλος πίσω από την πλάτη σας. Διαβάστε περισσότερα για τις συμβουλές τους σχέση στη εξαπάτηση φίλο.
Ιστορία? Δεν έχει σημασία πόσες φορές ο φίλος σας, σας έχει πειστεί ότι έχει αλλάξει, αν έχει μια ιστορία απατούσε φίλες, θα το κάνει πιθανότατα πάλι. Το χειρότερο θα ήταν να ξέρετε για τη συνήθειά του εξαπάτηση από έναν από τους φίλους του. Αυτό είναι ένα από τα ισχυρότερα σημεία του που εξαπάτηση.
Οικειότητα και Εξ Αποστάσεως? Αν είναι εξαπάτηση, ο φίλος σας δεν θα κρατήσει τα χέρια σε δημόσιους ή φιλώ στο κοινό σαν να συνηθίσει. Θα αποφύγετε έρχονται κοντά σας και δεν είναι πλέον λένε «Σ 'αγαπώ». Έχει πια την αγάπη και τη φροντίδα εμφανίζει προς το μέρος σας. Αυτό μπορεί να είναι σημαντικό σημάδι της απιστίας. Περισσότερα για σημάδια της εξαπάτησης σε μια σχέση.
Αν είστε σε μια σχέση και να παρατηρήσετε σημάδια του φίλου εξαπάτηση, συζητάμε με τον σύντροφό σας. Αυτό δεν θα επιλύσει ορισμένα μόνο προβλήματα στη σχέση, αλλά θα σας γλιτώσει και από διανοητικές αναταραχές και συναισθηματική πίεση. Οι σχέσεις είναι ανεκτίμητης αξίας, που απαιτούν καλλιεργώντας με αγάπη και εμπιστοσύνη. Προσέξτε, ώστε να μην τα καταστρέψει.