Πασχαλινό αυγό Ιδέες Hunt

Χριστιανοί εορτάζουν το Πάσχα για να σηματοδοτήσει την ημέρα που ο Ιησούς Χριστός, ιδρυτής του χριστιανισμού, αφού σταυρώθηκε, αναστήθηκε από τους νεκρούς. Σύμφωνα με τη χριστιανική πίστη, αυτή η ανάσταση του Ιησού Χριστού σηματοδοτεί την ελευθερία της ανθρωπότητας από τον θάνατο και την αμαρτία. Το Πάσχα γιορτάζεται την Κυριακή, κάθε χρόνο, μεταξύ των ημερολογιακών ημερών από την 22 Μαρτίου και 25 Απριλίου. Υπάρχουν διάφορες παραδόσεις που συνδέονται με Πάσχα, και παρουσιάζουν μεταξύ τους με πασχαλινά αυγά είναι ένα από αυτά. Στους προηγούμενους χρόνους, τα αυγά ήταν βρασμένα μαζί με τα λουλούδια ή τα φύλλα, να τους δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα, και στη συνέχεια παρουσιάστηκε στους φίλους και την οικογένεια. Σήμερα, πασχαλινά αυγά που κατασκευάζεται από τη σοκολάτα ή το πλαστικό, τοποθετούνται στα καλάθια του Πάσχα, οι οποίες παρουσιάζονται από τους γονείς στα παιδιά τους. Για να γίνει πιο διασκεδαστικό, μερικοί γονείς σχέδιο ένα κυνήγι αυγό του Πάσχα για τα παιδιά τους επίσης. Παρακάτω είναι μερικές δημιουργικές ιδέες Πασχαλινό αυγό κυνήγι για τα παιδιά, καθώς και ενήλικες, που σίγουρα θα κάνουν την ημέρα του Πάσχα ειδικά για όλους. Έτσι, πηγαίνετε εδώ τις συναρπαστικές ιδέες κυνήγι του Πάσχα. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το γιατί είναι το Πάσχα γιορτάζεται.
Διασκέδαση Ιδέες Hunt Πασχαλινό αυγό
Number προφυλακτήρα? Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εσωτερική Πάσχα ιδέες κυνήγι αυγό είναι να προσθέσετε λίγη μαθηματικά στην γιορτή. Να πραγματοποιήσει αυτό το κυνήγι, θα χρειαστεί μερικά αυγά πλαστικό, chits των εγγράφων, κατά την οποία διαφορετικούς αριθμούς, που κυμαίνονται 1 - 10 έχουν γραφτεί. Τοποθετήστε αυτά τα διάφορα νούμερα chits στον τομέα των πλαστικών των αυγών και τον τόπο των αυγών σε διάφορα μέρη στο δωμάτιο του παιδιού σας, η νύχτα πριν από το Πάσχα. Όταν τα παιδιά σας ξυπνήσει, να τους ζητήσει να βρείτε τις διαφορετικές αυγά του Πάσχα. Επίσης, με πείτε πως ό, τι τους αριθμούς βρίσκουν στον τομέα των αυγών, θα πάρουν τις σοκολάτες και καραμέλες ισοδύναμο με αυτό. Έτσι, αν ένα παιδί βρίσκει τα αυγά με αριθμούς ένα, τρία και τέσσερα σε αυτή, μπορείτε να προσθέσετε τους αριθμούς και να του δώσει οκτώ σοκολάτες ή καραμέλες.
Τα βραβεία για όλους? Εάν δεν θέλετε να προγραμματίσετε κάτι χρονοβόρο, στη συνέχεια, μία από τις πιο απλές ιδέες κυνήγι Πάσχα είναι για να κρύψει μερικά αυγά πλαστικό στο οποίο έχουν επισημαίνει ότι αναφέρω ένα συγκεκριμένο δώρο, έχουν κατατεθεί. Όταν τα παιδιά ανίχνευση ενός ιδιαίτερα αυγό, να τους ζητήσει να ανοίξουν τη σημείωση σε αυτή και στην ανάγνωση των δώρων που αναφέρονται σε αυτό. Όταν you παράδοση του δώρου, το οποίο μόλις διαβάσετε το σημείωμα, σε αυτούς, είτε πρόκειται για ένα παιχνίδι ή ένα λαγουδάκι, το χαμόγελο στα πρόσωπά τους όταν λαμβάνουν θα είναι ασύγκριτες.
Όνομα είναι το παιχνίδι? Αν σκοπεύετε να ρίξει ένα κόμμα του Πάσχα, τότε ένα από τα πιο συναρπαστικά Πάσχα ιδέες κυνήγι αυγών για ενήλικες, που μπορείτε να συμπεριλάβετε είναι να γράψετε το όνομα καθενός από τους καλεσμένους σας σε διαφορετικές αυγά πλαστικό, και τοποθετήστε το αυγά σε πέντε σάκους. Στο κόμμα, οι επισκέπτες καλούνται να βρείτε το αυγό του Πάσχα η οποία όνομά τους σε αυτή. Το πρόσωπο που βρίσκει το αυγό με όνομά του σε το πρώτα, θα είναι ο νικητής.
Μήνυμα στο παιχνίδι? Πασχαλινό αυγό κυνήγια δεν περιορίζονται μόνο στα σπίτια, μπορείτε να προγραμματίσετε τον ίδιο στην εκκλησία επίσης. Περιεκτική εκκλησίας Πάσχα ιδέες κυνήγι των αυγών είναι να τεθεί γραφές στο εσωτερικό του πλαστικού αυγά, που λέει την ιστορία του Πάσχα. Αργότερα, τυλίξτε τα αυγά σε διαφορετικά χρώματα χαρτιού και να παραδώσει τα αυγά αυτά σε κάποια παιδιά. Όταν καλείτε ένα ιδιαίτερο χρώμα, το παιδί που έχει το ίδιο χρώμα των αυγών, στέκεται επάνω και αφηγείται η όλη ιστορία του Πάσχα για τους ανθρώπους που είναι παρόντες. Αυτό είναι ένα δημιουργικό τρόπο για να πει την ιστορία του Πάσχα στην εκκλησία. Διαβάστε περισσότερα για τον Χριστιανισμό.
Οπισθοπορεία, ο άλλος ιδέες κυνήγι διασκέδαση Πάσχα είναι να δώσει μερικά αυγά πλαστικό τα παιδιά και να τους ζητήσει να κρύψει τα αυγά σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Όταν γίνονται κρύβονται, οι γονείς λειτουργούν ως ομάδα και προσπαθήστε να εντοπίσετε τα αυγά. Το παιδί οποίων αυγό βρίσκεται τελευταία από τους γονείς είναι ο νικητής, και δίνεται ένα δώρο.
Διαβάστε περισσότερα για:? Διασκεδαστικά παιχνίδια για παιδιά? Εσωτερική Παιχνίδια για παιδιά? Πάσχα ιδέες κυνήγι των αυγών, δεν όπως αυτές που αναφέρονται εδώ, αποτελούν μόνο το Πάσχα ειδική, αλλά αξιοσημείωτο επίσης. Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι της δημιουργικότητας, οποιοσδήποτε μπορεί να έρθει επάνω με τέτοιες ιδέες κυνήγι διασκέδαση Πάσχα. Λοιπόν, τι περιμένετε; Μαζί με την τακτική προετοιμασίες του Πάσχα, να αρχίσετε να σχεδιάζετε ένα κυνήγι αυγό του Πάσχα, για τα παιδιά σου, σήμερα!