Συν Νυφικά μεγέθους, με μανίκια

Ο έρωτας της ζωής σας, μια θεϊκά ρομαντική πρόταση και το γάμο των ονείρων σας. Το μόνο μίλησε στο τιμόνι, αν και προσωρινή, φαίνεται να είναι αναζήτησή σας για συν μέγεθος νυφικά με μανίκια. Σύγχυση κυριαρχεί, όταν σας μηχανή αναζήτησης έρχεται με ένα εκατομμύριο αποτελέσματα για νυφικά με μανίκια, αλλά όλα για τις γυναίκες, που δεν είναι τόσο καλά προικισμένο όπως είστε. Εδώ είναι η λύση σας? Μια ποικιλία μανίκι σχέδια για να διαλέξετε, που θα σας συμπληρώσει τέλεια.
Συν Gowns Γάμος μεγέθους, με μανίκια
Σκεπάζονται Wonder: Μία από τις καλύτερες επιλογές για τις νύφες που ψάχνουν για συν νυφικά μεγέθους με μανίκια είναι να εξαπατήσει στα μανίκια. Θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα στράπλες, σπαγγέτι με λουρί ή σχοινί φόρεμα και την ομάδα από το φόρεμα με ένα σύντομο σακάκι. Το παλτό θα μπορούσε να είναι από σιφόν που εμπίπτει στην αγκαλιά ομαλά χέρι σας σε όλα τα σωστά σημεία, ή θα μπορούσατε να σχεδιάσει ένα σακάκι κατασκευάζεται από δαντέλα, το οποίο θα σας επιτρέψει να αναδείξουν τη σιλουέτα του φορέματος που φοράτε χωρίς συναίσθημα επίγνωση για your όπλων. Μπουφάν εξετάσουμε καλύτερα όταν τα μανίκια είναι θετικές ή του μήκους elbow? Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να παίξει γύρω με το ντεκολτέ σας, για να του δώσει μια μοντέρνα αίσθηση. Άλλες επιλογές για συν τα γαμήλια φορέματα μεγέθους, με μανίκια είναι σακάκια μπολερό, σηκώνει τους ώμους, αναδιπλώνεται ή ακόμη και ακρωτήρια.
Bell μανίκια: Ένα ύφος που μπορεί να ανιχνευτεί στις σελίδες της ιστορίας, υπεύθυνο για τη διατύπωση του όρου, μέχρι κάποιου μανίκι, χάρη στη δυνατότητα χρήσης τους για το κρύψιμο αντικειμένων, ιδίως των όπλων. Σήμερα, στο ίδιο ύφος δίνει μια στολή, την γοητεία του παλιού κόσμου και την καθιστά ιδανική επιλογή για ένα συν νυφικό μέγεθος με μακριά μανίκια, για μια νύφη στοχεύοντας ένα παραμύθι ρύθμιση για nuptials της. Το μανίκι καμπάνα είναι στενό στο armhole, μέχρι τον αγκώνα (χωρίς καμία πτύχωση) και, στη συνέχεια, φωτοβολίδες προς τον καρπό. Μια άλλη συστροφή στο μανίκι καμπάνα είναι το μανίκι ποιητής, όπου το κόψιμο του μανικιού παραμένει το ίδιο αλλά έχει προσθέσει βολάν στο μανσέτες.
Σύντομο μανίκια με Puff: Παρόλο που είναι μια καλή επιλογή για ένα συν νυφικό μέγεθος με μανίκια, η νύφη θα πρέπει να είναι προσεκτικοί για διασφάλιση ότι τα μανίκια δεν δεσμεύουν το βραχίονα. Σύντομο πρησμένα μανίκια δώσει την νυφικό μια διασκέδαση, flirty την αίσθηση ότι είναι τέλειο για έναν γάμο άνοιξη. Συνδυάστε αυτό το ύφος από τα μανίκια σας με ένα πλούσιο βαθύ ντεκολτέ V. Αν είστε ένα από αυτά τυχεροί γυναίκες, που έχουν μια μεγάλη γιακά οστά, στη συνέχεια, μια εξαιρετική εξέλιξη για σας θα ήταν να σχεδιάσουν ένα φόρεμα wide ανάποδα κουβά shaped λαιμόκοψη με μια απαλή U-περικοπών? Λαιμόκοψη θα πρέπει στη συνέχεια να συνοδεύουν σύντομη your διογκωμένο μανίκια.
Από τον ώμο με μανίκια: Αυτό είναι άλλο ένα από τα υπέροχα γυναικεία συν πρότυπα ένδυσης μέγεθος για μια νύφη με μεγάλες γιακά οστά. This μανίκι μοτίβο αφήνει τους ώμους που εκτίθενται, αλλά καλύπτει τα χέρια, με αποτέλεσμα οι γυναίκες που έχουν συνείδηση ​​για τα όπλα τους, πολύ άνετα. Τα μανίκια θα μπορούσε να είναι θετικές ή αρνητικές, ανάλογα με την επιλογή της νύφης. Ένα νυφικό με αυτό τον τρόπο, εφιστά την αυτόματα την προσοχή τους ώμους. Το μπούστο της φορέματος θα πρέπει να είναι αυστηρά οριοθετημένη έτσι, ώστε να δημιουργήσετε μια κλεψύδρα σχήμα με το φόρεμα.
Petal Μανίκι: Ενώ οι περισσότερες μεγάλες γυναίκες έχουν την τάση να μείνετε μακριά από τα φορέματα που είναι αμάνικα, πετάλου μανίκι ενισχύει συν τα φορέματα μεγέθους γαμήλια με μανίκια. Επίσης γνωστό ως μανίκι τουλίπα, αυτό το ύφος έχει δύο μέρη με μία διασταυρώνονται κατά τρόπο που να υπερκαλύπτει την άλλη. Αυτό καλύπτει την περιοχή bicep των όπλων μιας γυναίκας και είναι μια λαμπρή εναλλακτική λύση για έναν γάμο καλοκαίρι. Αν αγαπάτε το ύφος αλλά παραμένει λίγο δύσπιστοι όσον αφορά τη διάρκεια της μανίκι, μπορείτε να μεταφέρετε μια καθαρή περιτύλιγμα ή λευκό μανδύα με ένα μπλε ρουά κάτω. Ο μανδύας θα πληροί ταυτόχρονα και κάτι μπλε κατάστασή σας.
Long / Illusion: Αν και αυτό το ύφος της μανίκι δεν είναι ακριβώς στο χώρο της μόδας, εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικά ελκυστικό τρόπο για τις γυναίκες που φορούν συν ένδυσης μέγεθος. Ένα μακρύ μανίκι που δεν είναι άνετη, αλλά ταιριάζει άνετα με ένα ντεκολτέ που ενισχύει τα καλύτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματά σας είναι πανέμορφο σε μια συν νύφη μέγεθος. Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με την ιδέα να καλύπτουν τα χέρια σας πλήρως, μπορείτε να εξαπατήσει, καθιστώντας τον μανίκια από μια καθαρή ύφασμα σαν δαντέλα, που σας επιτρέπει να καλύψει τα χέρια σας, ενώ αυτό που δείχνει μακριά.
Μερικές άλλες επιλογές για συν τα γαμήλια φορέματα μεγέθους, με μανίκια είναι τα μανίκια μήκους T-shirt, περιβλήματα καπάκι, μανίκια πεταλούδα, κλπ. Κατά την τήρηση των τάσεων της μόδας είναι πάντα το σε κάτι »που κάνει, ενώ το σχεδιασμό ή την επιλογή νυφικού σας, απαραίτητο η φόρεμα είναι κατάλληλη για σας και το πιο σημαντικό θα πρέπει να αισθάνονται άνετα σε αυτήν. Μην τοποθετείτε κάτω σας επειδή δεν μπορείτε να φορέσετε τις τελευταίες τάσεις στο διάδρομο, γιατί αν δεν σας ταιριάζουν, θα είστε μέσα για μια καταστροφική εμφάνιση που μπορεί να καταστρέψει την ημέρα του γάμου σας. Υπάρχει μια ολόκληρη σειρά συν μόδας μέγεθος εκεί έξω. Όποια και αν είναι το μέγεθος που είναι, ένα μηδενικό ή 20, η αναζήτηση για την τέλεια νυφικά με μανίκια μπορεί να είναι εκφοβιστική και φαινομενικά δεν τελειώνει ποτέ. Ακόμη και μετά το περπάτημα σε δύο καταστήματα δεκάδες, αν νυφικό σας είναι ακόμα άπιαστο, μην απελπίζεστε. Ακριβώς να είστε σίγουροι για το στυλ που σας ταιριάζει και ότι νυφικό των ονείρων σας μπορεί να είναι πολύ κοντά.