Grow ένα δέντρο μπονσάι

Ένα δέντρο μπονσάι κοσμούν έναν δευτερεύοντα πίνακα, είτε ως κεντρικά θα κάνει μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στο ντεκόρ σας. Κάποιος μπορεί πάντα να αγοράσετε μια και διαβάστε για γενική περίθαλψη, αλλά αν είστε λάτρης κήπο ή θέλετε να δοκιμάσετε το χέρι σας σε κάτι εντυπωσιακά καλλιτεχνικά, τότε αναπτύσσεται ένα δέντρο μπονσάι πρέπει.
Bonsai Tree? Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, ένα δέντρο μπονσάι δεν είναι ούτε ένα δέντρο νάνος Εξάλλου, δεν είναι «καχεκτική». Είναι ένα φυσιολογικό δέντρο που έχει διαμορφωθεί και κλαδεύονται με τρόπο για να φαίνεται μικρή. Ο όρος bonsai στα Ιαπωνικά;, το οποίο σημαίνει δοχείο εγκαταστάσεις, και καλλιεργείται σε ποικιλία σχήματος και έγχρωμο επίπεδη δοχεία δίσκο αποκλειστικά για αισθητικούς λόγους. Υπάρχουν διάφορες επίσημες και ανεπίσημες μορφές μπορεί κανείς να αποφασίζει διαμορφώνοντας ένα δέντρο. Ένα δέντρο μπονσάι θα ζήσουν υγιεινά και, χρειάζεται απλά μια καλή αρχή, ένα προσεκτικά δομημένο ριζικό σύστημα, και δέντρων εξειδικευμένη φροντίδα και συντήρηση.
Grow ένα δέντρο μπονσάι από την αρχή? Για τη δημιουργία αυτού μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης, χρειάζεται δημιουργικότητα και μια πολύ καλή κατανόηση του τρόπου με το δέντρο (το ένα θα επιλέξετε) μεγαλώνει. Είναι καλύτερα να ξεκινήσετε με ένα δέντρο που είναι η μητρική, έτσι μπορείτε να πάρετε χέρι σας σε αυτή τη μορφή τέχνης γρήγορα. Το πρώτιστο πράγμα που πρέπει κανείς να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα καλό αποτέλεσμα από μια λίστα με τους τύπους μπονσάι δέντρου, επιλέξτε μια ισχυρή δοχείο δέντρο. Άνθιση or καρποφορία, δηλαδή ένα για όμορφες φύλλωμα πτώσης της, η επιλογές είναι πολλές.
Στο Bonsai ποτ είναι εξίσου σημαντική με το δέντρο που θα επιλέξετε. Κάποιος μπορεί να επιλέξει πήλινα, πλαστικά ή κεραμικά δοχεία που έχουν επαρκή τρύπες στο κάτω μέρος. Επιλέξτε το μέγεθος του ρουλεμάν περιέκτη κατά νου την τελική μορφή, το μέγεθος και το στυλ του δέντρο μπονσάι. Ένα μπονσάι δεν αρέσει συχνή αλλαγή δοχείων της, αναμένει, όταν το δέντρο έχει ξεπεράσει το ποτ. Το χρώμα του γλάστρα σας πρέπει να συντονίζεται με τα στολίδια (αν υπάρχουν) γύρω από το δέντρο και το χρώμα του μπονσάι κορμό σας, τα λουλούδια, τα φρούτα και τα φύλλα. All σκέψεις σχετικά με τα αγγεία και τα στολίδια θα πρέπει να γίνουν για να τονίσει σε κάθε χαρακτηριστικό του δέντρο μπονσάι και μόνο.
Plant άνοιξη, ποτέ δεν τους χειμώνες ή αδρανοποιημένων μηνών. Κλαδέψτε του εργοστασίου ρίζες, σχεδόν το ένα τρίτο του αρχικού μεγέθους τους. Η μπάλα ρίζας θα πρέπει να κλαδεύονται με τρόπο με τον οποίο μπορεί να είναι επιτυχία πατημένο. Trim ανοικτά των περίσσεια πυροβολούν, καταργήστε την μέρος κορμό. Βουρτσίστε τα ανοικτά όλα χώμα από τις ρίζες. Αυτή είναι επίσης η ώρα να δώσει στυλ του (σχήμα), μια ειδική τεχνική που καλείται να το πράξει. Μάθετε μερικές βασικές συμβουλές για το κλάδεμα πριν ξεκινήσετε στυλ του δέντρου. Στις περισσότερες περιπτώσεις ένα μπονσάι έχει μόνο μία παρουσίαση πλευρά, έτσι δαμάσκηνου αναλόγως.
Potting είναι εξίσου σημαντική. Το All-Mix θα πρέπει να εμπλουτισθεί, ενώ το pH ισορροπία κατάλληλες για το δέντρο διατηρείται. Οι άνθρωποι ακολουθούν γενικά δύο μέθοδοι potting το δέντρο. Ο πρώτος είναι να λάβει τα δέντρο και βάση την κατ 'εμπορευματοκιβωτίων κατά άπλωμα τις ρίζες του. Μέσα από τις τρύπες στο κάτω δοχείο, να περάσει ένα καλώδιο μέσα από τις ρίζες (ή γύρω από τον κορμό) και δέστε τα κάτω με έναν τρόπο να κρατήσει τις ρίζες, και στη συνέχεια, γεμίστε το με της κάλυψης του εδάφους από τις ρίζες καλά. Ο άλλος τρόπος είναι να προσθέσει μια ίντσα του εδάφους, και στη συνέχεια να εξαπλωθεί οι ρίζες σε αυτό, δέστε τα κάτω (σύνδεση δεν είναι εξαναγκασμός, το κάνουμε μόνο αν αισθάνεστε ότι το δέντρο σας δεν μπορεί το ίδιο να κρατήσει). Προσθέστε περισσότερο χώμα και πιέζεται. Αφήστε περίπου μια ίντσα του χώρου από το χείλος του δοχείου να επιτρέπει την εύκολη πότισμα των φυτών και το πεδίο για διακόσμηση.
Για το πότισμα είναι καλύτερο να εγκαταλείψει το δοχείο σε ένα πιάτο γεμάτο νερό παρά χύστε το νερό. Αφαιρέστε το μπονσάι κατσαρόλα μια φορά την κορυφή του εδάφους έχει καταστεί υγρό. Place δένδρο σας σε ένα σημείο όπου λαμβάνει άφθονο ποσό της μερικής ή διαχέεται, αλλά ποτέ δεν πλήρες φως του ήλιου. Νερό το δέντρο τον ίδιο τρόπο κάθε φορά χρειάζεστε για να το νερό. Μόλις το δέντρο έχει εγκατασταθεί στο έδαφος της, τοποθετήστε τη διακόσμηση σας, ή κάποιο αρέσει η ιδέα του πράσινου βρύα όλα γύρω από το δέντρο. Χρήση υγρών λιπασμάτων και κλαδεύουμε να διαμορφώσει το δέντρο σε τακτικά διαστήματα.
Διαβάστε περισσότερα για άρκευθος δέντρο μπονσάι και την τέχνη της καλλιέργειας ενός μπονσάι φυτό.
Αυτή η πιο ή λιγότερο καλύπτει τα βασικά για την κατανόηση πώς να καλλιεργούν ένα δέντρο μπονσάι από το μηδέν, αλλά έχουμε κατά νου κάθε δέντρο που έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις που πρέπει να πληρούνται για την εξασφάλιση ενός υγιούς δέντρου μπονσάι.