Επισκευή Ρωγμές γυψοσανίδας στο ταβάνι

Για τους περισσότερους ιδιοκτήτες σπιτιού, δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από μια ρωγμή στο ταβάνι. Η αποστολή γίνεται ακόμα πιο πολύπλοκη εφόσον το ανώτατο όριο που γίνεται με βοήθεια ενός γυψοσανίδας. Επισκευή ρωγμών drywall στην οροφή είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο έργο, λόγω της ευαίσθητης φύσης του τοίχου. Προτού προχωρήσουμε στη διαδικασία του καθορισμού drywalls, θα είναι σημαντικό να γνωρίζουμε λίγο περισσότερα σχετικά με drywalls.
Τι είναι γυψοσανίδας;? A drywall είναι μια επανάσταση μέθοδος εσωτερικές διακοσμήσεις τοίχων. Το υλικό που χρησιμοποιείται για να γίνει η εσωτερική διακόσμηση είναι γύψινα, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο δύσκολο να αποκατασταθεί μια ρωγμή γυψοσανίδας. Επισκευή ενός γυψοσανίδας είναι μια λεπτή εργασία και πρέπει να γίνει όσο γίνεται πιο προσεκτικά. Τον ξηρό τοίχο κατασκευάζεται από μια απλή διαδικασία, όπου το γύψου πιέζεται από κοινού με τη βοήθεια των υδραυλική πίεση ανάμεσα σε δύο φύλλα χαρτιού. Οι επιφάνειες είναι έπειτα ξηρό και σταθεροποιήθηκε με τη βοήθεια των καμίνων. Η delicateness του υλικού είναι ο πρώτος παράγοντας που προκαλεί μια ρωγμή γυψοσανίδας. Αιτίες της ρωγμές γυψοσανίδας περιλαμβάνουν μεταβολές της θερμοκρασίας, η φυσική βλάβη λόγω ανωτέρας βίας ή σοκ, διήθηση του νερού, κ.λπ. Η διαδικασία καθορισμού των ρωγμών γυψοσανίδας είναι δύσκολος και απαιτεί πολλή υπομονή.
Επίσης, διαβάστε τα σχετικά άρθρα:; Πώς να το κλείσεις γυψοσανίδας, πώς μπορεί να Texture γυψοσανίδας; γυψοσανίδας τεχνικές φινιρίσματος? Πώς να επισκευάσει γυψοσανίδας ρωγμές στο ταβάνι;? Το ερώτημα «πώς να καθορίσει ρωγμών σε γυψοσανίδας;», ζητείται από πολλούς ανθρώπους, και αφήνεται συχνά απαρατήρητη. Το παρακάτω είναι μία πολύ απλή διαδικασία με τη βοήθεια του οποίου μπορείτε να τον καθορισμό ρωγμές γυψοσανίδας. Πριν από την έναρξη της διαδικασίας, επιτρέψτε μου να σας προειδοποιήσω ότι πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί και υπομονετικοί κατά την επισκευή ρωγμών γυψοσανίδας.
Απαιτήσεις: Για την αποκατάσταση των ρωγμών γυψοσανίδας, θα χρειαστείτε τον ακόλουθο εξοπλισμό. ? Προστατευτικά γυαλιά? 20-λεπτά τη λάσπη ή οποιαδήποτε γρήγορο στέγνωμα γύψο ή Γύψου του Παρισιού? Λάσπη μυστρί? Λάσπη pan? Ταινία Seam? Paint? Πινέλο? Γυαλόχαρτο? Στόκος μαχαίρι? Διαδικασία: Η διαδικασία για την επισκευή μιας ρωγμής γυψοσανίδας στο ταβάνι είναι σχετικά εύκολο αν έχετε υπομονή. Είναι επίσης απαραίτητο να ακολουθήσετε τα βήματα συστηματική. ? Κατ 'αρχάς, αφαιρέστε όλα τα συντρίμμια και το χρώμα που κρέμονται γύρω από το ραγισμένο μερίδα. ? Στη συνέχεια, ελέγξτε εάν η ρωγμή είναι επιμηκύνοντας που δεν. Αν η ρωγμή είναι επιμηκύνοντας, μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε την ασθενή συντρίμμια με τη βία. ? Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα γυαλόχαρτο για την εξομάλυνση των ραγισμένα μερίδα. ? Χρησιμοποιώντας το τηγάνι λάσπη, μίγμα τέλεια το μίγμα γύψου σε αυτό. Καλό θα είναι να καταστεί ο σοβάς ενός λίγο πάχος, τόσο παχιά clings γύψο to the ραγισμένο surface πολύ καλά. ? Use putty μαχαίρι για να εφαρμόζουν τις γύψο στο πρώτο στρώμα, μέσα και γύρω από τη ρωγμή. ? Στη συνέχεια, αποκοπεί από την μικρότερη δυνατή λωρίδα της ταινίας ραφή και να συγκαλύψουν τη ρωγμή και να εφαρμόσετε ένα άλλο παλτό του σοβά κατά τη διάρκεια της ταινίας ραφή. ? Αφήστε το γύψο στεγνώσει για λίγες μέρες και στη συνέχεια ελέγξτε τη δύναμη του σοβά. Θα πρέπει να παραμείνουμε σε τη ρωγμή, εφόσον έχει στεγνώσει καλά. Μπορεί επίσης ακόμη και με τη βοήθεια του γυαλόχαρτου. Στη συνέχεια, απλώστε ένα παλτό του χρώματος και περιμένετε να στεγνώσει σωστά, πριν το δώσετε ένα δεύτερο παλτό του χρώματος. ? Αν η ρωγμή είναι πολύ μεγάλο, μπορείτε επίσης να πριονίζουν ένα ολόκληρο τμήμα της γυψοσανίδας και να το αντικαταστήσει με τη βοήθεια του την ίδια μέθοδο και το κατάλληλο μέγεθος τμήμα της γυψοσανίδας. Επισκευή ρωγμών drywall στην οροφή που είναι πολύ μεγάλο είναι πολύ δύσκολο και θα χρειαστεί ηλεκτρικά εργαλεία, ώστε να αποκοπεί από το κατεστραμμένο τμήμα. Μπορείτε να ανατρέξετε στα ακόλουθα άρθρα για να μάθετε περισσότερα για τις επισκευές γυψοσανίδας:? Κατάργηση Wallpaper από γυψοσανίδας? Επισκευή γυψοσανίδας μετά την ταπετσαρία αφαίρεσης? Ελπίζω ότι θα είναι επιτυχής για την επισκευή ρωγμών γυψοσανίδας στην οροφή, με τις ελάχιστες δυνατές προσπάθειες.
Καλή Τύχη!