Πώς να καθορίσει ένα τρύπα στον τοίχο

Μικρές οπές διαμορφώνεται εύκολα στον τοίχο σας οφείλεται σε διάφορους λόγους. Καρφιά που χρησιμοποιείται για τον καθορισμό ορισμένων αντικειμένων, τα οποία στη συνέχεια αφαιρούνται συνήθως, οδηγούν σε τέτοιες τρύπες. Τακτική καλώδια ή διαδικασία υδραυλικών μπορεί επίσης να οδηγήσει στο σχηματισμό οπών. Προχωρώντας έπιπλα από μια θέση προς άλλο ή οποιαδήποτε αιχμηρά αντικείμενα μπορεί να καταστρέψουν τις τοίχους. Παλιά γύψο μπορούν κατά κάλλιστα να οδηγήσει σε ρωγμές και τρύπες. Ενώ ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να αγνοήσει αυτό, άλλοι να αναρωτιούνται πώς να καθορίσει μια τρύπα στον τοίχο. Καλά, του ότι δεν είναι δύσκολο να σκεφτείτε. Εδώ είναι πώς να καθορίσει μια τρύπα στον τοίχο.
Πώς να καθορίσει μια τρύπα στον τοίχο Γύψος;
Υλικού Απαιτούμενη? Στόκος μαχαίρι ή σμίλη? Broad μαχαίρι? Patching γύψο? Latex πράκτορα συγκόλληση? Λευκό-μελαχρωστικούς σέλακ? Καρφιά? Ξεσκόνισμα πινέλο? Paint? Γυαλ χαρτο? Σφουγγάρι? Διαδικασίας
Βήμα 1? Το πρώτο βήμα για το πώς να καθορίσει μια τρύπα στον τοίχο, έχει καθαρισμό. Καθαρίστε το χαλαρό υλικό γύρω από την τρύπα χρησιμοποιώντας ένα καλέμι και, στη συνέχεια, ξεσκονίστε το χώρο αυτό, με βούρτσα ξεσκονίσματος.
Βήμα 2? Στη συνέχεια, πάρτε το λατέξ συγκόλληση και βρέξτε τα άκρα της οπής. Διαβάστε οδηγίες του κατασκευαστή πριν από την ανάμειξη και την εφαρμογή τους.
Βήμα 3? Τώρα θα χρειάζεστε το patching γύψο. Διαβάστε τις οδηγίες του κατασκευαστή και το ανακατεύουμε αναλόγως. Χρησιμοποιώντας ένα ευρύ μαχαίρι θα πρέπει να εφαρμόσετε το γύψο για να γεμίσουν την τρύπα. Ένα ενιαίο στρώμα είναι αρκετά συνήθως για μικρές τρύπες.
Βήμα 4? Στην περίπτωση βαθιές τρύπες, θα χρειαστεί επιπλέον στρώμα. Στην περίπτωση αυτή αφού εφαρμοσθούν οι πρώτο στρώμα στην τρύπα, πιέστε εντός και αφήνουμε για σκηνικό για περίπου 30 λεπτά.
Βήμα 5? Μετά από 30 λεπτά, πάρτε ένα καρφί και το σκορ από την επιφάνεια. Τούτο θα συμβάλει επόμενη στρώση να καθορίσει σε σωστά. Τώρα ας το πρώτο στρώμα στεγνώσει για περίπου μία ημέρα.
Βήμα 6? Ήρθε η στιγμή να εφαρμοστεί η δεύτερη στρώση patching σοβά. Αυτό το στρώμα θα γεμίσει την τρύπα και θα κάνει την επιφάνεια του τοίχου ακόμα. Πάλι περιμένετε 2-3 ώρες μετά εφαρμογή.
Βήμα 7? Η πρωταρχική διαδικασία του πώς να καθορίσει μια τρύπα στον τοίχο είναι πάνω, είναι η ώρα να δώσει τις τελευταίες πινελιές. Χρησιμοποιώντας το patching σοβά σε μια κρεμώδη συνοχή από την προσθήκη νερού, εφαρμόστε ένα ομαλό στρώμα πέρα ​​από την τρύπα. Καθαρίστε την γύρω περιοχή και περιμένουν τις επόμενες 30 λεπτά.
Βήμα 8? Βρέξτε ο σπόγγος και χρησιμοποιήστε να εξομαλύνουν τις σοβατισμένα έμπλαστρο, μείγμα καλά στην περιβάλλουσα επιφάνεια.
Βήμα 9? Μπορείτε να εφαρμόσετε ένα παλτό του χρώματος παρόμοιο με το υπάρχον χρώμα του τοίχου. Μόλις στεγνώσει από λίγο, η άμμος της περιοχής για να φανεί ακόμα. Τελειώστε η διαδικασία πώς να καθορίσει ένα τρύπα στον τοίχο εφαρμόζοντας τη άσπρος-μελαχρωστικούς σέλακ.
Read more on:? Αφαίρεση Ταπετσαρία από Γύψος Walls? Πώς να πλαισιώσει έναν τοίχο? Πώς να καθορίσει μια τρύπα στον τοίχο δεν είναι ούτε περισσότερο μια δύσκολη εργασία, δικαίωμα; Αλλά εάν αναρωτιέστε, πώς να διορθώσετε μια μεγάλη τρύπα στον τοίχο, τότε είναι καλύτερο να καλέσετε έναν επαγγελματία για εκτελέσετε αυτήν την εργασία. Αυτός / αυτή θα μπορέσει να το κάνουμε τέλεια. Ενώ εσείς είδε έναν από τους καλύτερους τρόπους για να καθορίσουν μια τρύπα στον τοίχο, υπάρχουν και άλλες έξυπνες επιλογές που μπορείτε να πάτε για. Σε περίπτωση που δεν έχετε αρκετό χρόνο για να εργαστούν για τις τρύπες, μόλις κρεμάσει ένα πλαίσιο, καθορίζει μια ταπετσαρία, ή οποιοδήποτε άλλο είδος διακόσμησης τοίχου, έτσι ώστε αυτή η τρύπα δεν είναι ορατό. Όλα τα καλύτερα!