Λευκό Χρυσό κιτρινίζουν

Χρυσό υπήρξε ένα από τα πιο πολύτιμα μέταλλα από αμνημονεύτων χρόνων. Ο χρυσός, σε καθαρή μορφή της, είναι κίτρινο χρώμα και είναι πολύ μαλακό. Ως ένα από τα πιο κοινά και δημοφιλή χρήση του χρυσού είναι υπό μορφή κοσμημάτων με πολλά περίτεχνα σχέδια, μέταλλο αυτό πρέπει να γίνει σκληρά από την προσθήκη άλλων μετάλλων. Εν ολίγοις, τα κράματα χρυσού χρησιμοποιούνται για να κάνουν το κόσμημα, ακόμα κι αν, μερικοί άνθρωποι προτιμούν την καθαρή του μορφή. Η καθαρότητα του χρυσού μετριέται σε καράτια και 24 καρατίων θεωρείται η πιο αγνή. Όταν τα άλλα μέταλλα προστίθενται σε διαφορετικές ποσότητες, το επίπεδο καθαρότητα περιορίζεται στο 22 (22 χρυσά και 2 τμήματα αλουμινίου μέρη), 18, 14 καράτια, κλπ.
Στη διάρκεια των αιώνων, οι άνθρωποι άρεσε να φορούν κίτρινο χρυσό, και κατά συνέπεια κίτρινο κράματα χρυσού χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή κοσμημάτων. Τα μέταλλα χρησιμοποιούνται για το σκοπό ήταν χαλκό και ασήμι. While ασήμι μπορούν να κάνουν τα χρυσά πρασινωπού, χαλκού μπορούν να φανεί πιο κόκκινο. Έτσι, συνήθως, ένα 50/50 χαλκού και αργύρου μείγμα προστίθεται στο χρυσό, έτσι ώστε το κίτρινο χρώμα διατηρείται. Τα μέταλλα αυτά, όταν προστίθεται στο χρυσό, δεν προκαλεί καμία αισθητή αλλαγή χρώματος σε χρυσό. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι πειραματίστηκε με κάποια άλλα μέταλλα για την παραγωγή του λευκό τριαντάφυλλο, γκρι, πράσινο και μαύρο χρυσό. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για λευκό χρυσό και τους λόγους για λευκό χρυσό κιτρινίζουν.
Τι είναι το Λευκό χρυσό;
Όπως προαναφέρθηκε, χρυσός κράματα αρχικά σήμαναν για καθιστώντας χρυσό πιο εύκαμπτος, προκειμένου να παράγουν λεπτό κόσμημα χρυσού. Αυτό έγινε με την προσθήκη μετάλλων, όπως, ασήμι και χαλκό σε χρυσό, έτσι ώστε το παραδοσιακό κίτρινο χρώμα του χρυσού δεν μεταβάλλεται. Ωστόσο, άσπρο κραμάτων χρυσού έγιναν επίσης από την ανάμειξη τουλάχιστον ένα λευκό μέταλλο σε χρυσό. Τα συνήθως χρησιμοποιημένα λευκά μέταλλα είναι ασήμι, το παλλάδιο, το νικέλιο, ο ψευδάργυρος, κ.λπ. Λευκόχρυσο εισήχθη το 1920, σε αντικατάσταση της πλατίνας, η οποία ήταν πολύ ακριβό και δημοφιλή. supply Platinum έγινε εν ανεπαρκεία εκείνη τη στιγμή και λευκό χρυσό εισήχθη. Από την ίδρυσή της, λευκό χρυσό κόσμημα έγινε πολύ δημοφιλής και αντικαταστάθηκε πλατίνα σε κάποιο βαθμό. Είναι η αναλογία των κραμάτων, που αλλάζει το χρώμα του χρυσού, καθώς η ατομική δομή του κράματος χρυσού είναι διαφορετική από καθαρό χρυσό. Αυτό το ατομικό διάρθρωση επηρεάζει την ανακλαστικότητα του φωτός, διαφορετικά μήκη κύματος, με αποτέλεσμα την αλλαγή του κίτρινο χρώμα του χρυσού στο λευκό. Ενώ το νικέλιο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μετάλλου που χρησιμοποιείται για την κατασκευή λευκό χρυσό, μπορούν να προκαλέσουν δερματικά εξανθήματα σε ορισμένα ευαίσθητα άτομα και ως εκ τούτου, δεν θεωρείται ότι είναι υγιές. Είναι επίσης είπε ότι το νικέλιο έχει καρκινογόνες ιδιότητες. Έτσι, παλλαδίου, πλατίνα και ασήμι είναι συνήθως χρησιμοποιούνται για την παραγωγή λευκού χρυσού. Πέρα από αυτό, τα κοσμήματα από λευκό χρυσό δίνεται μια ροδίου επιμετάλλωσης, προκειμένου να λάβει ότι η λευκή απόχρωση. Το ρόδιο δίνει ότι το φωτεινό βλέμμα και μια στοχαστική ταινιών με το χαρακτηριστικό λευκό χρυσό. Ωστόσο, οι άνθρωποι συχνά παραπονιούνται λευκό χρυσό κιτρινίζουν. Πώς γίνεται αυτό; Ας μάθουμε.
Γιατί είναι λευκό χρυσό κιτρινίζουν;
Τώρα, γνωρίζουμε ότι τα περισσότερα από τα λευκά χρυσά κοσμήματα έρχεται με μια επένδυση ροδίου, η οποία δίνει τη λευκή απόχρωση και στοχαστική φύση. Most άνθρωποι μπερδεύουν αυτές τις ιδιότητες με αυτό του λευκού χρυσού. Κάτω από το ροδίου επιμετάλλωσης βρίσκεται η λευκή κράμα χρυσού, η οποία μπορεί να είναι φαιός ή κιτρινωπό γκρι. Έτσι, μετά την επιμετάλλωση ροδίου φθείρεται, το χρώμα του λευκού κράμα χρυσού μπορούν να θεωρηθούν. Αυτό είναι ο λόγος πίσω από λευκό χρυσό κιτρινίζουν. Έτσι, με τον καιρό, Το ρόδιο επένδυση σε λευκό χρυσό κόσμημα φθείρει, εκθέτοντας το εσωτερικό alloy, που δεν είναι «λευκή». Σε μερικές περιπτώσεις, κίτρινο χρυσό κόσμημα είναι επικαλυμμένος με ροδίου και πωλείται ως λευκό χρυσό. Στις περιπτώσεις αυτές πάρα πολύ, ίσως να αντιμετωπίσετε λευκό χρυσό κιτρινίζουν με το χρόνο. Με λίγα λόγια, λευκό χρυσό δεν είναι ένα μέταλλο από μόνη της, ως καθαρό χρυσό είναι κίτρινο χρώμα. Ο άσπρος χρυσός είναι πραγματικά χρυσός κράματα (συνοινοποιείται με το λευκό μετάλλων), που έχουν το τυπικό «λευκό» χρώμα λόγω της ροδίου επιμετάλλωσης. As επιμετάλλωσης εξασθενίζει με το χρόνο, το εσωτερικό κράμα εκτίθεται και αυτός είναι ο λόγος για τον λευκό χρυσό κιτρινίζουν.
Διαβάστε περισσότερα για:? Platinum Vs Λευκόχρυσο Ασπρες Κοσμήματα - Λευκό Χρυσό βραχιόλια και περιδέραια; Ασημένια κόσμημα κοσμήματα Platinum, τώρα, έχετε μια βασική ιδέα για το λευκό χρυσό και γιατί είναι λευκό χρυσό κιτρινίζουν. Κατ 'ουσίαν, η ποιότητα του ροδίου ελάσματα είναι πιο σημαντικό. Φτηνές αυτοί μπορούν να φορούν έξω σύντομα, σε σύγκριση με καλή επένδυση. Ο κατάλληλος χειρισμός είναι επίσης σημαντική, καθώς τα ακατέργαστα χρήση αυτή μπορεί επηρεάσει την επένδυση. Έτσι, αγοράζουν λευκό χρυσό από αυθεντικά και αξιόπιστους κοσμηματοπωλεία και χειριστείτε με προσοχή.