Lip Gloss Συνταγές

Lip gloss είναι ένα απίστευτο καλλυντικό προϊόν που δεν δίνει μόνο ένα ωραίο λάμπει στα χείλη σας, αλλά και κάνει τους λείο και απαλό. Μπορείτε πάντοτε αγοράσετε έτοιμα lip gloss από κατάστημα καλλυντικών, αλλά προετοιμάζει τη δική χείλη σας gloss είναι συναρπαστική και διασκεδαστική. Επιπλέον, ένα χείλι σπιτικό gloss είναι ασφαλή και υγιεινά, αφού γνωρίζουν το lip gloss συστατικά που έχετε χρησιμοποιήσει. Κάνοντας lip gloss στο σπίτι είναι πολύ εύκολο, δεδομένου ότι μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να λιώσει τα υλικά μαζί και αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει.
Μικροκυμάτων, μπεν μαρί και ζεστού νερού είναι τρεις τύποι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν για την τήξη των συστατικών lip gloss. While θέρμανση τα συστατικά, βεβαιωθείτε ότι θερμαίνεται το μείγμα μόνο μέχρι τα συστατικά που λιώνει, ποτέ δεν φέρει το μείγμα να βράσει. Συνιστάται που θα χρησιμοποιήσετε τη συγκεκριμένη μέθοδο για την τήξη όπως αναφέρεται στη συνταγή. Χρησιμοποιείτε πάντοτε καθαρό δοχεία για την αποθήκευση σπιτικά χείλη σας gloss. Εάν χρησιμοποιείτε επαναχρησιμοποιούνται δοχεία, βεβαιωθείτε ότι έχετε τα αποστειρωμένα σωστά. Έτσι, αν είστε έτοιμοι να φτιάξετε το δικό χείλη σας gloss, τότε εδώ είναι μερικές lip gloss συνταγές για σας.
Cool Lip Gloss Συνταγές
Lip gloss Συνταγή # 1, πράγματα που θα απαιτείται · Καρυδέλαιο - 1 κουταλάκι, λάδι με βάση αρωματικές καραμέλα - 1 / 8 κουταλάκι του γλυκού; κερί χαρτί · Παραφίνη κερί · Candy τήξη - 1 · Βαζελίνη - 1 κουταλάκι του γλυκού; τρίφτης; Ziploc σάκο · Lip balm δοχείο? Κατευθύνσεις
Να προετοιμάσουν αυτό το σπιτικό lip gloss, πρώτη σχάρα παραφίνη επάνω στο χαρτί κερί. Στη συνέχεια, αφαιρέστε ¼ κουταλάκι του γλυκού τριμμένη παραφίνη και να το βάλετε στη τσάντα ziploc. Ακολούθως ενώνονται λάδι καρύδας, ζελατίνα πετρελαίου, με βάση το πετρέλαιο αρωματικές καραμέλες και γλυκά λιώσει στη σακούλα και στη συνέχεια σφραγίστε τη σακούλα. Φέρε λίγο νερό να βράσει σε μια μικρή κατσαρόλα. Βγάλτε την κατσαρόλα από τη φωτιά και τοποθετήστε το τσάντα ziploc στο ζεστό νερό. Κρατήστε τη σακούλα με νερό έως ότου όλα τα συστατικά που λιώσει εντελώς. Στη συνέχεια, αφαιρέστε την τσάντα από το νερό μία φορά όλα τα συστατικά λιώσει. Γυρίστε την τσάντα να συνδυάσει τα συστατικά σωστά. Πιέστε στιλπνότητα σε καθαρό lip balm δοχείο και στη συνέχεια να εγκαταλείψουν το gloss για να ρυθμίσετε για περίπου μία ώρα. Τοποθετήστε το δοχείο στο ψυγείο επί 10 λεπτά περίπου και τα χείλη σας gloss είναι έτοιμο προς χρήση.
Lip gloss Συνταγή # 2, πράγματα που θα απαιτούν · μέλισσες - 2 κουταλάκια του γλυκού; λάδι jojoba - Το 10-20 σταγόνες; Το βούτυρο του κακάο - 1 κουταλιά της σούπας; Καρυδέλαιο - 2 κουταλιές της σούπας · μέλι, Οδηγίες
Σε μπεν μαρί, συνδυάζουν βούτυρο κακάο, ελαίου καρύδας και κερί μέλισσας. You μπορούν να λειώσουν και αυτά τα συστατικά, ακολουθώντας τη μέθοδο που σε προηγούμενες συνταγές. Μόλις τα συστατικά λιώσει, αποσύρεται το δοχείο από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσει. Έπειτα, προσθέστε στο λάδι jojoba και μερικές σταγόνες μέλι. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη βιταμίνη Ε πετρέλαιο αντί του μελιού. Ανακατέψτε τα συστατικά μαζί και ρίχνουμε το μείγμα σε ένα καθαρό δοχείο. Καλύψτε το δοχείο με καπάκι μισά της διαδρομής. Τούτο θα βοηθήσει την περιεκτικότητα σε υγρασία να δραπετεύσει. Μόλις το lip gloss στο δοχείο στερεοποιείται, σφραγίστε το δοχείο.
Lip gloss Συνταγή # 3, πράγματα που θα απαιτείται · Αμυγδαλέλαιο - 1 κουταλιά της σούπας, μέλι - 1 κουταλάκι του γλυκού; Η βιταμίνη Ε πετρελαίου, φρέσκα βακκίνια - 10 · Οδηγίες
Σ 'ένα μικρό μπολ ανακατέψτε όλα τα παραπάνω συστατικά που απαριθμούνται. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το μπολ σε φούρνο μικροκυμάτων και τη θερμότητα για να λιώσει τα συστατικά. Αφαιρέστε το κύπελλο από τον φούρνο μικροκυμάτων, όταν το μίγμα αρχίζει να βράζει. Ανακατέψτε τα υλικά μαζί και στη συνέχεια να συντρίψουν τους cranberries. Αφήνουμε το μίγμα κρυώσει για λίγο και, στη συνέχεια, στελέχους του καρπού παραμένει από αυτό. Μόλις το μείγμα κρυώσει προσθέστε εντελώς προς μικρές lip gloss δοχείο και χρησιμοποιούν για να κάνουν τα χείλη σας μαλακό και λείο.
Διαβάστε περισσότερα για:? Χείλη Gloss συστατικών · Πώς να κάνει τα χείλη Gloss? Πώς να φτιάξετε τη δική σας Υγρά χείλη Gloss · οι ρυθμίσεις αυτές κάποια εύκολα να κάνει lip gloss συνταγές κατ 'οίκον. Λοιπόν, τι περιμένετε; Σήμερα όταν ξέρετε πώς να φτιάξετε το δικό σας lip gloss, να προχωρήσει και να προετοιμαστούν αυτά τα εύκολα lip gloss συνταγές.