Ρουστίκ Επεξεργασίες παραθύρων

Ρουστίκ ντεκόρ χώρα δίνει την αίσθηση της ένα χαλαρό εσωτερικό στυλ χώρα, η οποία μοιάζει με γαλλικό ντεκόρ χωρών και της σουηδικής ντεκόρ χώρας. Ρουστίκ διακόσμηση είναι χονδροειδής και απλό να δημιουργήσει, και τα γήινα χρώματα, όπως καφέ, χάλκινα, ξανθά και μπεζ χρησιμοποιούνται περισσότερο. Παρέχει μια ημιτελή εμφάνιση, και αποτελείται από φυσικά ξύλα, ηλικίας υλικά, και λιτές γραμμές. Να συνοδεύσουν αυτό φυσικό σπίτι ψάχνει θέμα διακόσμησης με το δικαίωμα παράθυρα, χρησιμοποιούν αυτές τις ιδέες σχετικά με ρουστίκ επεξεργασίες παραθύρων.
Επιλογή του Rustic Επεξεργασίες παράθυρο
Λάβετε υπόψη οι συμβουλές και κόλπα που αναφέρονται παρακάτω, ενώ η επιλογή των διαφόρων στοιχείων της ρουστίκ παράθυρα. ? Μπορείτε να επιλέξετε ένα παράθυρο που ταιριάζει με τα υπάρχοντα εσωτερικό χρώμα διακόσμηση, ή να πάτε για κάτι που παρέχει μια αντίθεση. Ένα παράδειγμα του παραθύρου αντίθεση χρώματος είναι να συνοδεύσει μια από σφυρήλατο σίδερο παράθυρο σε ένα δωμάτιο το οποίο έχει αποχρώσεις του καφέ ή κίτρινο. ? Κατά την επιλογή της διάστασης της ένα παράθυρο για ένα δωμάτιο, να εξετάσει τη θέση του δωματίου και η τοποθέτηση του παραθύρου στο δωμάτιο, να ελέγξει το ποσό του φυσικού φωτός που εισέρχονται στο δωμάτιο. ? Υπάρχουν πολλές υφές των πτυχώσεων που διατίθενται για ρουστίκ παράθυρα. Υφές όπως το ντένιμ υφασμένα,, χοντρό πανί, τιτίβισμα, Μπατίστ, κλπ. είναι διαθέσιμα? Και πάλι να έχετε κατά νου την υπάρχουσα εσωτερική αίθουσα και το ποσό του φυσικού φωτός, ενώ την επιλογή του είδους των πτυχώσεων. ? Για να προσθέσετε την τελευταία πινελιά στην επεξεργασίες παραθύρων σας, επιλέξτε μερικά εξαρτήματα και να τα τοποθετήσετε κοντά στα παράθυρα. Τα αξεσουάρ που προστίθενται ως τόνους, ώστε να προσπαθήσουμε να πάμε με τα χρώματα αντίθεσης αξεσουάρ. ? Ιδέες για Ρουστίκ Επεξεργασίες παραθύρων
Ενδεικτικά παραθέτουμε τα διάφορα ιδέες ρουστίκ επεξεργασίες παραθύρων από την οποία μπορείτε να επιλέξετε. ? Για ένα μεγάλου μεγέθους παράθυρο, πηγαίνετε για τα παράθυρα που έχουν παντζούρια. Προσθέστε swags, οι οποίες έχουν ωραία άκρα δαντέλα. Συνοδεύστε το παράθυρο με κάποια εξαρτήματα από κρεμαστά καλάθια. ? This διακόσμηση ιδέα είναι μεγάλη ως ρουστίκ επεξεργασίες παραθύρων θαλάμου. Αν έχετε μεσαίες παράθυρα, ή πολλές μικρές παράθυρα σε ένα δωμάτιο, τότε δοκιμάστε αυτής της ιδέας. Πηγαίνετε για συρόμενα παράθυρα και μπαμπού στόρια. Τα παντζούρια μπαμπού θα φίλτρων απαλό φως και να δώσει μία ενδιαφέρουσα ματιά στο δωμάτιό σας κάθε πρωί. Αν έχετε ένα μόνο παράθυρο, τότε μπορείτε να προσθέσετε ένα ή δύο εξαρτήματα όπως ένα βάζο με λουλούδια ή ένα μικρό φυτό εσωτερικού χώρου όπως τα αγγλικά κισσός. ? Windows κοντά στο νεροχύτη της κουζίνας μπορούν να έχουν παραθυρόφυλλα. Συνοδεύστε το παράθυρο της κουζίνας σας με ημι κουρτίνες που καλύπτουν, θέτοντας τη ράβδο κουρτινών στη μέση του παραθύρου. Επιλέξτε ένα μαλακό ημιδιάφανο πανί για τις κουρτίνες. ? To δημιουργήσετε αντιθέσεις ρουστίκ επεξεργασίες παραθύρων σε ένα δωμάτιο με ένα μόνο παράθυρο, δοκιμάστε την ιδέα αυτή. Πηγαίνετε για ένα παράθυρο που έχει από σφυρήλατο σίδερο πλαισίου, και προσθέστε μία κουρτίνα συρόμενη. Προσθέστε μερικές ανθοφόρα φυτά σπίτι, για να αντισταθμίσει την μαύρου χρώματος σιδήρου. ? Εδώ είναι μια ρουστίκ διακοσμώντας την ιδέα που είναι κατάλληλη για μεσαίου μεγέθους παράθυρα. Πηγαίνετε για τα παράθυρα τα οποία έχουν υφαντά παραθυρόφυλλα, στη συνέχεια, τοποθετήστε μερικά μικρά αξεσουάρ όπως πολύχρωμα κεριά ζελέ για το πρεβάζι? Και μια μεσαίου μεγέθους βάζο με ξηρά λουλούδια απόχρωση πορτοκαλί. ? Αυτές ήταν μερικές ιδέες για το ρουστίκ επεξεργασίες παραθύρων, μπορείτε να αναμίξετε και να ταιριάζει με πτυχώσεις και τους τύπους των συστημάτων παραθύρων και αξεσουάρ. Απλά βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με τον υπάρχοντα αγροτικό ντεκόρ room σας εύκολα, και θα έχετε όμορφο ρουστίκ παράθυρα.